Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maastikuarhitektid jätkavad huvitavat loengusarja (2006-04-04 12:35:37)

 

Miks ei teki paljudes paikades õiget kohavaimu? Selle üle arutleb maaülikooli dotsent Friedrich Kuhlmann oma ettekandes 7. aprillil Tartu Ülikooli raamatukogu konverentsisaalis.

 

Kell 16. 15 algav ingliskeelne loeng «Land of Lands» jätkab maaülikooli avalikku loengusarja  «Quo vadis,  maastikuarhitektuur?» Mis mõjutab tänapäeva maastiku kujunemist? Üha enam tekib meie ühiskonnas paikasid, mida kujundavad kiiresti muutuvad moetrendid ja räsib inimeste tegevus. Missugune on sellises olukorras maastikukujunduse roll?

 

Maastikuarhitektuuri-teemaliste avalike ettekannete sarja eestvedaja on maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituut. Esinejad nii Eestist kui võõrsilt arutlevad selle üle, kuidas rakendada maastikuarhitektide teadmisi-oskusi ühiskonnaelu edendamiseks.

Ettekanded on suunatud tudengitele, õppejõududele, erialaspetsialistidele ja teistelegi huvilistele, kellel on soovi kaasa mõelda ning arutleda kaasaegse maastikuarhitektuuri suundumuste üle.

 

Eesti- ja ingliskeelsed loengud toimuvad reedeti. Sarja järgmise loengu peab 21. aprillil Eesti Maaülikooli ja Eesti Kunstiakadeemia professor Juhan Maiste teemal «Ikooniline maastik». Järgmised esinejad on professor Jussi Sakari Jauhiainen (Oulu ülikool/ Tartu Ülikool), professor Sören Schöbel (Müncheni tehnikaülikool) ja professor Kalevi Kull (Eesti Maaülikool/Tartu Ülikool).

 

Täpsemat infot loengute kohta näeb maastikuarhitektuuri osakonna kodulehel http://pk.emu.ee/173557.

Loengut on võimalik jälgida ka Tartu Ülikooli raamatukogu meediaülekande veebilehe kaudu.

 

Allikas: Maaülikooli 04.04.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.