Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-22 15:31:40)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 57 varavastast kuritegu, neist 34 vargust (6 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhte. Registreeriti 5 narkosüütegu. Väärtegusid registreeriti 350. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 merereostus, 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
21. jaanuaril kella 14.20 ajal teatati politseile, et Pikaliiva tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 32-aastane mees.

21. jaanuaril kella 14.30 ajal teatati politseile, et Balti jaama turul tungiti tüli käigus kallale 59-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 32-aastane naine.

21. jaanuaril kella 22.20 ajal teatati politseile, et Meeliku tänava korteris tungiti kallale 44-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 53-aastane mees.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargus
Politseile laekus teade, et 20. jaanuari varahommikul murti Tartus Õnne tänaval akna kaudu sisse korterisse, kust varastati televiisor ja kaks sülearvutit. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus
Politseile laekus teade, et ööl vastu 21. jaanuarit varastati Puka vallas Plika külas parklas seisnud sõiduautolt Audi 80 Pioneer automakk, auto pagasiruumist uus aku ja punast värvi pikendusjuhe. Sõidukil aknaklaasid terved, juhipoolsel ukselukul ja pagasiruumi lukul ei tuvastatud muukimisjälgi. Vargusega tekitatud kahju on 180 eurot.

Viljandimaa


Tulirelva, selle olulise osa ja laskemoona ebaseaduslik käitlemine
21. jaanuari hommikul laekus Viljandi politseile info, et öösel kuulsid kohalikud elanikud Tarvastu vallas Pikru külas püssipauke. Kontrollimisel ilmnes, et kolm alkoholi tarvitanud meest olid öösel käinud kohalikel põldudel jahil, kuid kuna loomi ei olnud, tehti jahipüssist niisama paar lasku ning mindi tagasi koju. Talumaja kontrollimisel selgitasid politseinikud, et 31-aastane mees hoiab oma elukohas ebaseaduslikult tulirelva omamata relvaluba. Politsei võttis jahipüssi Viljandi politseijaoskonda hoiule.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
19. jaanuari õhtul lõi 24-aastane naine peretüli käigus Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris 41-aastasele mehele noaga kõhu piirkonda. Sündmuse asjaolud on veel selgitamisel.

Omastamine
20. jaanuari õhtul omastas tundmatu mees Narvas Tallinna maanteel kaubanduskeskuse ukse juures 19-aastaselt noormehelt rahakoti, milles oli 180 eurot. Kahju kokku on 195 eurot.

Vargused
21. jaanuaril varastati Sillamäel Ranna tänaval sõiduautolt Volkswagen neli rehvi. Kahju on 200 eurot.

21. jaanuaril avastati, et Sillamäel Geoloogia tänaval korterist on varastatud sülearvuti, mobiiltelefon ja videokaamera. Kahju on 904 eurot.

Asja rikkumine
21. jaanuaril süüdati Narvas Energia tänaval müügipaviljon. Kahju on 8100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
20. jaanuaril kella 14 paiku tekitati Paides Pärnu tänaval kaupluses kehavigastusi 56-aastasele naisele.

Pärnumaa

Vägivald võimuesindaja suhtes
20. jaanuaril kella 23.10 ajal löödi Paikuse vallas Pihlaka tänaval maja ees ametikohustusi täitvat 22-aastast patrullpolitseinikku. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 21-aastase noormehe.

Vargus
21. jaanuaril kella 4 paiku tungiti Pärnus Köie tänaval sõiduautosse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
21. jaanuaril kella 11.30 ja 12.15 vahel varastati Raplas Viljandi maanteel asutuse parklast töötava mootoriga sõiduauto. Kahju on 1500 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.