Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-01-21 11:06:35)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 179 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 114 varavastast kuritegu, neist 80 vargust (9 eluruumidest, 10 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 11 inimest. Tabati 33 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 533 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik), 1 salakaubavedamise juhtum, 4 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
17. jaanuaril kella 11.20 ajal teatati politseile, et Paasiku tänava korteris tungiti kallale 49-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 55-aastane mees.

18. jaanuaril kella 16.20 ajal teatati polisteile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 33-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 36-aastane mees.

18. jaanuaril teatati politseile, et Kalevipoja põik korteris tungiti kallale 52-aastasele naisele.

19. jaanuaril kella 2.10 paiku teatati politseile, et Laial tänaval asuvas lõbustusasutuses said kakluse käigus viga 23- ja 26-aastane mees ja 25-aastane naine.

19. jaanuaril kella 4.50 ajal teatati politseile, et Viru väljakul asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 24-aastasele mehele.

19. jaanuaril kella 11.50 ajal teatati politseile, et Kalevipoja tänava maja ees tungisid tüli käigus teineteisele kallale 25- ja 59-aastane mees. Politseipatrull viis osapooled asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

19. jaanuaril kella 20.30 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava korteris tungiti kallale 18-aastasele neiule. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 29-aastane naine.

19. jaanuaril kella 23.50 ajal teatati politseile, et Pallasti tänava korteris läksid omavahel kaklema 24-, 23- ja 57-aastane mees. Politseipatrull viis asjaosalised juhtunu selgitamiseks jaoskonda.

Ähvardamine
18. jaanuaril kella 18.40 ajal teatati politseile, et Majaka tänava korteris ähvardati noaga 52-aastast naist. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 59-aastane mees.

Vargused
18. jaanuaril teatati politseile, et Vilde tee hoovis seisnud autost on varastatud spinningurull, fileerimisnuga ja riideid. Kahju kokku 1103 eurot.

19. jaanuaril varastati Merivälja teel seisnud autost sülearvuti ja tahvelarvuti, mis sisaldasid töö- ja äriandmeid. Kahju kokku umbes 5000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
18. jaanuari keskööl tungiti Maardus Stardi tänava korteris kallale 49-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 53-aastane mees.

Vargused
17. jaanuari öösel varastati Harku vallas Muraste küla eramu garaažist naiste jalgratas Fuji ja meeste jalgratas Merida. Kahju kokku 1400 eurot.

Ööl vastu 17. jaanuari varastati Muraste külas ehitajate soojakust kaamera, printer, lasernivelliir ja muid asju. Kahju kokku vähemalt 3000 eurot.

18. jaanuaril teatati politseile, et Kose vallas Tammiku külas asuvast talust on varastatud matkapliit ja malmahi Jotul. Kahju kokku 420 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Asja rikkumine ja hävitamine
Politseile laekus teade, et 18. jaanuari varahommikul põles Puurmani vallas Kirikuvalla külas elumaja koos garaažide ja puukuuriga.

Tartumaa

Vargus
Politseile laekus teade, et 16. jaanuaril varastati Tartus Kaunase puiesteel asuva õppeasutuse garderoobist järelevalvete jäetud mobiiltelefon LG ühes telefoni sees olnud mälukaardiga. Vargusega tekitatud kahju on 749 eurot.

Viljandimaa


Vargused
16. jaanuaril laekus politseile teade, et nädala jooksul on Suure-Jaani vallas Sürgavere külas sisse murtud lukustatud kuuri, kust varastati 7 ruumimeetrit küttepuid. Vargusega tekitatud kahju on 245 eurot.

Võrumaa

Vargused
15. jaanuaril avastati, et Võrus F. R. Kreutzwaldi tänaval on sisse murtud korterisse ning varastatud Singeri õmblusmasin ja lõhutud televiisor. Varguse ja sissemurdmisega tekitatud kahju on 120 eurot.

19. jaanuaril avastati, et Sõmerpalu vallas Osula külas on sisse murtud majja, kust varastati lumepuhur, järelkäru ja kaamera. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

17. jaanuaril laekus politseile info, et Võrus Jüri tänaval asuva kohviku juures väidab üks mees, et ta lõhkus ära kahe kaupluse aknaklaasid ning varastas sõidukite remonditöökojast neli rehvi, akutrelli ning muid tööriistu. Politsei toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda väidetava varguse ja lõhkumisega kelkinud 19- ja 18-aastased mehed.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
9. jaanuaril varastati Rakvere vallas Tõrremäe külas kaubanduskeskusest ketaslõikur, puurvasar ja trell. Kahju on 687 eurot.

15. jaanuaril varastati Tapal Eha tänaval asuvast korterist tahvelarvuti, mobiiltelefon, kuld- ja hõbeehteid ning riideid. Kahju on 858 eurot.

17. jaanuaril avastati, et Haljalas on maja kõrvalhoonesse sisse murtud ja varastatud tööriistu. Kahju on 315 eurot.

Ööl vastu 17. jaanuari murti Kundas Lähta teel garaažiboksidesse ning varastatud tööriistu ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
19. jaanuaril pritsis 29-aastane mees Narvas Puškini tänaval 20-aastasele noormehele pipragaasi näkku. 29-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Vargused
Ööl vastu 17. jaanuaril tungiti Narvas Kerese tänaval korterisse ja varastati arvuti kõvaketas ning kuldehteid. Kahju on 1050 eurot.

17. jaanuaril varastati Sillamäel Gagarini tänaval lasteaiast käekott, kus oli rahakott, kosmeetika ja teised esemed. Kahju on 320 eurot.

17. jaanuaril murti Lüganusel Kiviõli teel suvemajja ja varastati aiatehnikat, keevitusaparaat, naistejalgratas, külmkapp, pakendis boiler ning teisi esemeid. Kahju on 1910 eurot.

17. jaanuaril murti Mäetagusel garaaži ja varastati 200-liitrine vaat koos diisliküttega. Teisest vaadist varastati ligikaudu 300 liitrit diislikütust. Kahju on 600 eurot.

Ööl vastu 17. jaanuari varastati Narvas Kadastiku tänaval ehitusobjekti piiratud alalt kahest tõstukist juhtimispuldid. Kahju on selgitamisel.

19. jaanuaril avastati, et Narvas Sepa tänaval on veoautost varastatud 60 liitrit kütust. Kahju on 81 eurot.

Kelmus
17. jaanuaril avaldas Narva elanik, 34-aastane mees, et ostis 8. jaanuaril internetiportaali kaudu 170 eurot maksva arvutiprotsessori. Mees kandis müüjale raha üle, kuid pole tellitud kaupa kätte saanud ega pole ka raha tagasi saanud.

Asja rikkumine
Ööl vastu 19. jaanuari süüdati Jõhvis Terase tänaval suvila, mille tagajärjel tekitati omanikule kahju 25 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Kehalised väärkohtlemised
17. jaanuaril kella 1 paiku löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses 38-aastast meest.

18. jaanuaril kella 3.15 paiku tekitati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses kehavigastusi 35-aastasele mehele.

Vargused
19. jaanuaril avastati, et Tori vallas Jõesuu külas on tungitud abihoonesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1000 eurot.

19. jaanuaril avastati, et Pärnus Vahe tänaval on maja seinalt varastatud kliimaseade. Kahju on 1300 eurot.

13. jaanuaril kella 14.45 ja 15.15 vahel varastati Pärnus linnaliinibussis mobiiltelefon. Kahju on 150 eurot.

Otsingu- ja päästetööd
19. jaanuaril kella 14.25 paiku sai politsei teate, et Pärnus Hirve tänava pikenduse läheduses vajus lahel mootorsaan läbi jää ja kaks inimest vees. Sündmusele reageeris Pärnu kordoni toimkond. Kella 14.32 jõudis toimkond Hirve tänava pikenduse lõppu. Kaldale jõudsid ka kiirabi ning päästjad. Kella 14.42 paiku jõudis kaldale kutseline kalur, kes toimetas kohale ka kaks päästetut. Kannatanud anti koheselt üle kiirabile.

Samal ajal tuli teade, et lahel on veel üks saan läbi jää vajunud. Sündmuskohale sõitsid kaks mootorsaani. Ühega sõitsid kohale kaks Pärnu päästekomando pinnaltpäästjad, teise haakes oli hansalaud. Kella 15.20 paiku toimetati kaldale kaks päästetut, kes anti üle kiirabile. Mõlemad mootorsaanid uppusid.

Eelmiste sündmuste lõppedes ja rannast ära sõites märkasid piirivalvurid kella 15.35 paiku Reiu Golfi lähedal rannas sõiduautot, mis oli läbi merejää vajunud. Toimkond suundus sündmuskohale, kus Land Rover Discovery oli kalda ääres jääst läbi vajunud, inimeludele ohtu ei olnud. Üks sõiduk üritas kinniolevat sõidukit välja tõmmata, piirivalvurid abistasid tõmbajat. Kella 16.15 paiku saadi sõiduk jääst välja.

Raplamaa

Vargused
17. jaanuaril avastati, et Kehtna vallas Kumma külas on tungitud ettevõtte hoonesse ja territooriumile ning varastatud pikendusjuhtmeid ja metallist esemeid. Kahju on 3000 eurot.

17. jaanuaril kella 12 paiku varastati Raplas Viljandi tänaval asutuses mobiiltelefon. Kahju on 500 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.