Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Teadlased peavad maaülikoolis esinduslikku konverentsi (2006-04-03 16:03:20)

 

Akadeemiline Põllumajanduse Selts ootab huvilisi kolmapäeval, 5. aprillil Eesti Maaülikooli peahoone aulas (Tartu, Kreutzwaldi 64) aastakonverentsile, mis muuhulgas heidab Eestimaa teadusele pilgu Brüsseli-vaatevinklist.

Akadeemilise Põllumajanduse Seltsi president Heldur Peterson kinnitab, et tänavune konverents on teemade poolest eriti mitmekesine. Nii näiteks vaatleb maaülikooli teadusprorektor Andres Koppel meie teadust Brüsseli vaatevinklist, emeriitprofessor Olev Saveli aga teeb kokkuvõtte doktoritööde kaitsmisest aastatel 1991-2005. Aimur Joandi räägib eesti päritolu teadlasest Jakob Johansonist (1806-1865) ning Baiba Rivža tutvustab eestlastele Läti Põllu- ja Metsamajandusteaduste Akadeemia töid ja tegemisi.

Kuulata saab ka mitmeid põnevaid erialaettekandeid, näiteks Harald Tikk, Viive Tikk, Jaanus Hämmal, Aleksander Lember ja Karin Tamm esinevad teema.«ω-3-rasvhapetega rikastatud munad, sea, linnu-ja küülikuliha meie laual».

Nii nagu igal aastal, saavad ka tänavu sõna noorteadlased.

Heaks tavaks on saanud, et konverentsi lõpus lähevad APSi president ja eestseisus külla mõnda üliõpilasorganisatsiooni, näiteks Eesti Üliõpilaste Seltsi ning korporatsioonidesse Livoonia, Sakala ja Rotalia. Sedapuhku võtab külalisi vastu naisüliõpilaskorporatsioon Filiae Patriae.

Konverents algab kell 9.30, noorteadlaste sõnavõtud aga kell 12.30 auditooriumis nr 226. Konverentsi täpsem ajakava on näha maaülikooli kodulehel: www.emu.ee <http://www.emu.ee/> .

 

Allikas Eesti Maaülikooli 03.04.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.