Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-16 13:42:20)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 112 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 65 varavastast kuritegu, neist 47 vargust (5 eluruumidest, 1 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 17 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Tuvastati 3 narkosüütegu, registreeriti 247 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 2 euro võltsimisega seotud kuritegu. Tuvastati 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 2 isikut).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
15. jaanuaril kella 15.30 ajal teatati politseile, et Kärberi tänaval asuvas poes tungiti kallale töötajale. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 44-aastane mees.

15. jaanuaril kella 17.50 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava majas tungisid naabritevahelise konflikti käigus teineteisele kallale 60- ja 30-aastane mees.

Vargused
15. jaanuaril avastati, et Mäepealse tänaval on merekonteinerist varastatud survepesur, tööriistu ja muid asju. Kahju kokku 11463 eurot.

15. jaanuari päeval varastati Sadama tänaval seisnud autost spordikott isiklike asjadega. Varguses kahtlustatavana peeti kinni ja viidi politseijaoskonda 29-aastane mees.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 15. jaanuari varastati Kuusalu vallas Kolgakülas metsas seisnud traktorilt rattad. Rattad leiti hiljem metsast üles, kuid 36 rattakinnituspolti jäid kadunuks. Kahjusumma on täpsustamisel.

14. jaanuaril avastati, et Jõelähtme vallas Liivamäel varastati varjualusest aiatraktor Murray väärtusega 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Ebaseaduslik piiriületus
15. jaanuari hommikul kella 6.30 ajal ületasid kolm inimest, esialgsetel andmetel sudaanlast, Värska vallas ebaseaduslikult ajutist kontrolljoont suunaga Vene Föderatsioonist Eestisse. Piirivalvurid pidasid ebaseaduslikult piiriületanud kinni. Nendest üks suri esialgsetel andmetel alajahtumise tõttu. Surnukeha saadeti täpse surmapõhjuse väljaselgitamiseks lahkamisele.

Tartumaa

Arvutikelmus
10. jaanuaril laekus politseile teade, et üks arvutikasutaja pettis teiselt välja tema mängude portaali administreerimisparooli ning omastas mängufailid eesmärgiga neid edasi müüa. Kahju on 320 eurot.

Arvutivõrgu ebaseaduslik kasutamine
13. jaanuaril laekus politseile teade, et ööl vastu 23. detsembrit tungiti õppeasutuse telefonide süsteemi ja tehti massiliselt kõnesid välisriikidesse. Kahju on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine
15. jaanuaril laekus häirekeskusele vene keeles rääkinud noormehelt kõne, milles teatati, et Tartus Uuel tänaval õppehoone tualetis on lõhkekeha. Politsei evakueeris hoonest õpilased ja koolipersonali. Hoone kontrollimisel midagi kahtlast ei leitud. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni kaks sama kooli õpilast, 15- ja 16-aastase noormehe.

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 14. jaanuari õhtupoolikul tungis Ülenurmes Lasteaia tänaval maja trepikojas joobes mees kallale 27-aastasele naabrinaisele.

Politseile laekus teade, et 15. jaanuari hommikul ründas Tartus Kastani tänava korteris 23-aastane alkoholi tarvitanud naine ahjuroobiga talle tuttavat 18-aastast noormeest.

Vargused
Politseile laekus teade, et 7. jaanuari päeval varastati Tartus Ringtee tänaval kaubanduskeskuse elektroonikapoest kolm peegelfotokaamerat. Kahju on 4967 eurot.

Omastamine
Politseile laekus teade, et 7. jaanuaril maksis mees Tartus Jaama tänaval iseteenindusega tanklas pangakaardiga kütuse eest. Hilisemalt avastas, et arvelt on broneeritud lisaks tangitud kütuse eest tasutud summale veel täiendavalt umbes 84 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
15. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lehola tänaval varastati mobiiltelefon. Kahju on 170 eurot.

15. jaanuaril teatati politseile, et Jõhvis Rakvere tänaval asuvalt ehitusobjektilt varastati tööriistad. Kahju on täpsustamisel.

15. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Kerese tänavale pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati automakk ja muud esemed. Kahju on 170 eurot.

15. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Oru tänavale pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati tööriistad. Kahju on 620 eurot.

15. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Gerassimovi tänava korterist varastati kuldehted ja sülearvuti. Kahju on 1620 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus
4. jaanuaril avastati, et Are vallas Suigu külas Pärna teel on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 243 eurot.

Raplamaa

Vargus
15. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas Kirna külas on tungitud talu abihoonesse ja varastatud murutraktor. Kahju on 1600 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.01.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.