Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aruteluõhtu "Toit ei ole prügi"17. jaanuaril Tartu Loodusmajas (2014-01-16 00:34:25)

ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) andmetel raisatakse globaalselt ühes aastas umbes 1/3 inimtarbimiseks toodetud toidust ehk umbes 1,3 miljardit tonni. 2010. aastal läks Eestis inimese kohta raisku 265 kg toitu aastas. Samal ajal on Toidupanga andmetel Eestis enam kui 200 000 inimest, kellel on raskusi endale igapäevase toidu tagamisega.

Kui soovid teada saada, kuidas on selline olukord tekkinud, milline on probleemi mõju keskkonnale ning kuidas saaksid sina aidata sellele lahendust leida, tule TeKe aruteluõhtule
17.01 Tartu Loodusmajas kell 18. Küsimustele aitavad vastuseid leida Nele Hendrikson Toidupangast ja Sirli Pehme Maaülikoolist.

TeKe on üritustesari, mille raames toimub iga kuu tervise- ja/või keskkonnateemaline aruteluõhtu. Meie eesmärgiks on nimetatud teemadel peetava diskussiooni täiendamine ja täpsustamine, probleemidele lahenduste otsimine ning tervise- ja keskkonnateadlikkuse tõstmine.



Allikas: Maheklubi.ee



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.