Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva VORSTITOODETE VALMISTAMINE
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 21.02.2014, Valga Keskraamatukogu seminariruum (aadress: Aia 12)
Käsitletavad teemad: - lihavorstide jaotus; - vorstitoodete tooraine; - vorstitoodete termiline töötlemine; - keeduvorstide tehnoloogia; - suitsuvorstide tehnoloogia; - toorsuitsuvorstide tehnoloogia
Õppejõud
Riina Soidla, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Lembit Lepasalu, knd (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakonna juhataja
Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 12.00 kohvipaus 12.00 - 13.30 õppetöö 13.30 - 13.45 paus 13.45 - 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta. Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool |