Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-14 12:30:44)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 124 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 71 varavastast kuritegu, neist 59 vargust (6 eluruumidest, 6 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 2 inimest. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 4 narkosüütegu. Registreeriti 385 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
Politseile teatati, et 13. jaanuaril kella 18.45 ajal rööviti Tammsaare teel 76-aastaselt naiselt käekott.

Kehaline väärkohtlemine
13. jaanuaril kella 23.15 paiku teatati politseile, et Ümera tänava korteris tungiti kallale 54-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 57-aastane mees.

Vargus
Ööl vastu 13. jaanuari varastati Sipelga tänavale pargitud autolt neli ratast. Kahju kokku vähemalt 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
13. jaanuaril kella 19 paiku teatati politseile, et Kiili alevis tungiti korteris kallale 35-aastasele naisele. Asjaolude kontrollimiseks viidi politseijaoskonda 42-aastane mees.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Omavolilised sissetungid
Ööl vastu 11. jaanuari tungiti Räpina vallas Sillapää külas sisse kolme talumajja, kust esialgsetel andmetel midagi ei varastatud.

Kehaline väärkohtlemine
11. jaanuaril laekus politseile teade, et Põlvas Jaama tänaval korteris tungis 41-aastane joobes mees kallale oma 33-aastasele endisele elukaaslasele, kes oli niisamuti joobes.

Tartumaa

Vargused
7. jaanuaril varastasid kolm noormeest Tartus Riia tänaval kaubanduskeskuse elektroonikapoe sissepääsu juurest teleri Samsung, mis oli pakendatud ja ootele pandud ühe kliendi jaoks. Kahju on 950 eurot.

11. jaanuaril laekus politseile teade, et Tartus Turu tänaval veekeskuses murti lahti riidekapp, kust varastati rahakott, sõrmus ja sularaha. Kannatanu otsis läbi nii majas kui õues olevad prügikastid ning avastas ühest neist rahakotist välja võetud ja ära visatud dokumendid ja kliendikaardid.

Omastamine
10. jaanuaril laekus politseile teade, et Tartus Riia tänaval kaubanduskeskuse tualetti unustatud punast värvi mobiiltelefon Nokia Lumia on omastatud. Kahju on umbes 250 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
13. jaanuaril pöördus politseisse 35-aastane naine, kelle väitel kasutas alkoholi tarvitanud 46-aastane abikaasa tema suhtes füüsilist vägivalda.

Viljandimaa

Vargused
Politseile laekus teade, et ööl vastu 10. jaanuari murti Suure-Jaani vallas Olustvere alevikus sisse ettevõtte laoruumi ning varastati tõstuki aku ja jahutusradiaator. Kahju on umbes 600 eurot.

10. jaanuaril avastati, et Viljandis Külvi tänaval on sisse tungitud garaaži ja varastatud Audi valuveljed rehvidega. Kahju on umbes 800 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
Ööl vastu 11. jaanuari sai politsei teate, et Võrus Kreutzwaldi tänaval on torkehaavaga joobes 22-aastane mees. Isik ega temaga kaasa olnud joobes tuttavad ei teadnud juhtunust midagi rääkida. Viga saanud noormees toimetati haiglaravile.

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 13. jaanuari tungiti Võrus Lepa tänaval omavoliliselt ettevõtte territooriumile. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
13. jaanuaril teatati politseile, et Rakveres Laada tänava korterist varastati kapist 1500 eurot sularaha.

13. jaanuaril teatati politseile, et Rakveres Tuleviku tänava majast varastati järkamissaag. Kahju on 400 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
13. jaanuaril teatati politseile, et Sonda vallas Nüri külas varastati vahelaost 6 tihumeetrit küttepuid. Kahju on 120 eurot.

13. jaanuaril teatati politseile, et Maidla vallas Sirtsi külas varastati vahelaost 10 tihumeetrit küttepuid. Kahju on 200 eurot.

13. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Gerassimovi tänava korterist varastati arvuti ja DVD-mängija vargus. Kahju on 730 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
13. jaanuaril kella 1 ja 7 vahel varastati Väätsa vallas Saueaugu külas sõidukist kütust ning sõiduki kabiinist tahvelarvuti. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
5. jaanuaril löödi Taeblas Kase puiesteel 40-aastast meest.

Pärnumaa

Vargused
9. jaanuaril avastati, et Häädemeestel Tuule tänaval on tungitud abihoonesse ja varastatud tööriistu. Kahju on 200 eurot.

10. jaanuaril avastati, et Häädemeestel Tuule tänaval on tungitud abihoonesse ja varastatud tööriistu. Kahju on 705 eurot.

10. jaanuaril avastati, et Häädemeestel Pärnu maanteel on tungitud keldrisse ja varastatud jalgratas. Kahju on 500 eurot.

9. jaanuaril avastati, et Häädemeestel Pärnu maanteel on tungitud korterisse ja varastatud rahakott isiklike dokumentidega. Kahju on 136 eurot.

13. jaanuaril avastati, et Pärnus Johann Voldemar Jannseni tänaval on tungitud sõidukisse ja varastatud tööriistu. Kahju on selgitamisel.

11. jaanuaril kella 16 ja 20 vahel varastati Pärnus Kooli tänaval korterist tahvelarvuti. Kahju on 350 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.