Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA võtab vastu nõuandetoetuse taotlusi (2006-04-03 12:25:36)

 

Alates 3. aprillist kuni 26. aprillini võetakse Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) piirkondlikes büroodes vastu RAK meede 3.8 raames individuaalse nõustamisteenuse toetuse taotlusi.

Nõuandetoetust saab taotleda maapiirkonnas tegutsev ettevõtja, kes omab või kasutab õiguslikul alusel põllumajandusmaad või loomakasvatusega tegeledes peab vähemalt ühte põllumajanduslooma.

Nõuandeteenus võib olla osutatud põllumajandussaaduse, söödatootmise, marja- ja seenekasvatuse valdkonnas tootmiseks ja tootmise arendamiseks. Samuti võib nõuandeteenust kasutada finantsmajanduse valdkonnas ja erametsa majandamiseks, kui põllumajandustootja ei küsi selleks toetust Erametsakeskusest.

Nõuandetoetust antakse kuni 75% nõuandeteenuse maksumusest, kuid mitte rohkem kui 12 000 krooni ühe taotleja kohta kalendriaastas. Nõuande eest peab olema tasutud enne taotluse esitamist.

Nõuandeteenuse arve peab olema väljastatud tunnustatud nõuandekeskuse poolt ja nõuandeteenus peab olema osutatud tunnustatud nõuandekeskusega lepingulises suhtes oleva konsulendi poolt, kes on vastavas valdkonnas või alavaldkonnas atesteeritud või omab vastavat kutsekvalifikatsiooni.

Individuaalsel nõustamisteenusel toimub tänavu ka teine taotlusvoor - 27. juulist 30. novembrini.

Taotluse läbivaatamine võib kesta kuni 50 tööpäeva. Toetus makstakse nõuandetoetuse saaja arvelduskontole kolme kuu jooksul pärast taotluse rahuldamise otsuse tegemist. Nõuandetoetuse kohta saab rohkem infot ja taotlusvorme internetileheküljelt www.pria.ee ja PRIA büroodest.

 

Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) 03.04.06 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.