Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 13.-19. jaanuarini (2014-01-13 01:06:53)

Esmaspäeval, 13. jaanuaril
algusega kell 18 toimub Vilsandi rahvuspargi teabepunktis Artur Toomile pühendatud seminar-mälestusüritus. Artur Eduard Johannes Toom on eelkõige tuntud Vaika kaljusaartel linnukaitse algatajana ja selle tegevuse edasise vedajana. Samuti on ta loodus- ja teadusturismi algataja ja sellega seotud tegevuste teostaja, mitmekülgsete oskuste ja teadmistega giid, juhendaja ning osav meresõitja. Mälestusürituse korraldavad Keskkonnaamet, Riigimetsa Majandamise Keskus ja Saaremaa merekultuuri selts.

Teisipäeval, 14. jaanuaril algusega kell 10 toimub Keskkonnaministeeriumis oluliste veemajandusprobleemide avalik arutelu.
Arutelu aluseks on eelmise aasta suvel valminud ülevaade olulistest veemajandusprobleemidest Eestis. Töö on osa ettevalmistustööst uute veemajanduskavade koostamiseks. Arutelu toimub koos veemajanduskomisjoni nõupidamisega ning lisaks räägitakse vete seisundist, veekeskkonnale avalduvast inimtegevuse koormusest, kaasamisest ning reostusprobleemide lahendamise erinevatest võimalustest Keila jõe näitel.

Teisipäeval, 14. jaanuaril algusega kell 15 toimub Keskkonnaameti Jõgeva-Tartu regiooni Jõgeva kontori (Aia 2) II korruse saalis Endla looduskaitseala kaitse-eeskirja muutmise avalik arutelu, kus tutvustatakse laekunud küsimusi ja ettepanekuid ning kaitsekorra viimast seisu.

Reedel 17. jaanuaril on Keskkonnaagentuuri veeosakonna peaspetsialist Kristi Altoja Brüsselis, kus toimub Merestrateegia raamdirektiivi (MSFD) töögrupi (DIKE) koosolek. Teemaks on seireprogrammid.


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.