Toimumisaeg: 16.01.2014
Toimumiskoht: Waide motell, Tartumaa
MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti
Talveseminar 2014 "Kohalik toit – kuidas edasi?"
16. jaanuar 2014 Waide motell, Tartumaa
Osavõtust teatada 14. jaanuariks, kas e-mailile merle@taluturg.ee või mob. 5566 5131
SEMINARI PÄEVAKAVA
NELJAPÄEV, 16. jaanuar 2014
10.30 – 11.00 Kogunemine, tervituskohv
11.00 – 11.30 Maaelu Arengukava 2014-2020. Kohaliku toidu lühikesed tarneahelad. Katrin Noorkõiv
11.30 – 12.00 Kohaliku toidu osa uue programmperioodi strateegiates. Leader tegevusgruppide esindaja
12.00 – 12.30 Taluturu tegevused ja areng. Merle Vall
12.30 – 13.30 Lõuna
13.30 – 14.00 MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti roll tootjatele Tiit Niilo
14.00 – 14.45 Nõuded toidu tootmisele koduköökides Veterinaar- ja Toiduameti esindaja
14.45 – 15.00 Tartu Hoiu-laenuühistu võimalused väiketootjate toetamisel. Tartu Hoiu laenuühistuesindaja
15.00 – 15.45 Rühmatööd kohaliku toidu tootmise ja turustamise aktuaalsetel teemadel
16.00 – 16.30 Kohvipaus, kus Taluturu toodetest valmistatud suupisteid ehk maitseelamusi talutoodangust pakub Mr. Jakobi peakokk Jorma Riivald
16.30 – 17.00 Kohaliku tooraine kättesaadavus ja kasutus peakoka pilgu läbi. Jorma Riivald
17.00 Kokkuvõtted
Osavõtutasu (tasuda kohapeal) on 7 eurot.
Allikas: Maainfo.ee