Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-08 14:39:31)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 62 varavastast kuritegu, neist 50 vargust. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkosüütegu, registreeriti 281 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 3 isikut), 4 piirirežiimi rikkumist. Esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Röövimine
7. jaanuaril kella 18.30 ajal teatati politseile, et Tammsaare tee trepikojas rööviti 67-aastaselt naiselt käekott telefoni, sularaha ja dokumentidega.

Kehalised väärkohtlemised
7. jaanuaril kella 21.20 ajal teatati politseile, et Erika tänava korteris tungiti kallale 41-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 30-aastane naine.

8. jaanuaril kella 4 paiku teatati politseile, et Võru tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 30-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 7. jaanuari varastati Laki tänaval asuva ettevõtte hoovist asfaldisaag ja diislikütust. Kahju kokku 2972 eurot.

7. jaanuaril avastati, et Kotka tänaval asuvast garaažist on varastatud tööriistu koguväärtusega 6880 eurot.

Harjumaa

Vargused
Politseile teatati, et 4. jaanuaril varastati Sauel Pärnasalu tänaval asuvast majast tööriistu, diisel-kuumapuhur ja arvutikuvar. Kahju kokku 1644 eurot.

7. jaanuaril teatati politseile, et Padise vallas Kurkses on talust varastatud mootorrattad Pannonia, Voshod ja Minsk ning mopeed Riga. Kahju kokku 1300 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
Ööl vastu 7. jaanuarit varastati Vara vallas Põldmaa külas roomikekskavaatori kütusepaagist 80 liitrit diislikütust, akumulaator, kett-tropid, tõsterihmad ja tõsteköis. Vargusega tekitatud kahju on 1584 eurot.

5. jaanuaril varastati Tartus Lääne tänaval korrusmaja lukustatud trepikojast lapsevanker. Vargusega tekitatud kahju on 265 eurot.

Ööl vastu 4. jaanuarit varastati Tartu kesklinnas avaldaja käekotist Pentax fotokaamera koos Helios objektiiv, mälukaart ja iPod. Vargusega tekitatud kahju on 260 eurot.

Valgamaa

Vargused
Ööl vastu 7. jaanuarit murti sisse Valgas Kungla tänaval asuvasse eramusse, kust varastati sularaha. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

6. jaanuaril murti sisse Valgas Petseri tänaval asuvasse korterisse, kust varastati kullast sõrmus ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

6. jaanuaril kella 17-20 vahel murti sisse Valgas Roosi tänaval asuvasse korterisse, kust varastati kuldehteid. Majast mõnikümmend meetrit eemal leiti pikk puidust redel, mis pärines kõrval asuvas eramu hoovilt. Redel tagastati omanikule. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Varguse katse
6. jaanuaril kella 18.45 paiku sai politsei teate, et Valgas Metsa tänaval asuvasse korterisse püüti sisse murda, lahti kangutati korteri aken. Korteris viibis varguse katse ajal inimene ning akna lahti kangutanud isikud põgenesid.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
4. jaanuaril sai politsei teate, et Karksi vallas Karksi külas Pargi tänava kortermajas tekkis naabrite vahel liiga kõvasti mängiva muusika tõttu tüli. 30-aastane mees tungis maja trepikojas kallale oma korteris liiga valjult muusikat kuulanud ja sellega naabreid seganud 20-aastasele mehele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Omavoli
Ööl vastu 7. jaanuari võtsid 22- ja 23-aastane mees Rakvere vallas Mädapea küla talu hoovist omavoliliseks kasutamiseks sõiduauto Mercedes Benz.

Ida-Virumaa

Tapmine
4. jaanuari õhtul leiti Iisakus Metsa tänava korterist 56-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Kahtlustatavana peeti kinni 26-aastane mees.

Röövimise katse
7. jaanuaril kell 16.21 sisenesid kaks maskides ja relvataolise esemega meest Narvas Puškini tänaval asuvasse kauplusesse. Seni kindlaks tegemata põhjusel lahkusid mehed poest, tekitamata varalist kahju.

Vargused
6. jaanuaril varastati Toilas Ranna tänaval spaast mobiiltelefon. Kahju on 850 eurot.

Ööl vastu 7. jaanuari lõhuti Narvas Puškini tänaval sõiduautol Ford Explore aknaklaas ja varastati navigaator, autotolmuimeja ning teisi esemeid. Kahju on 1800 eurot.

7. jaanuaril avastati, et Lüganuse vallas Matka külas on talul ja garaažil uksed ning aknad lõhutud. Ära oli varastatud tööriistu ja elektrimootor, millega tekitati omanikule kahju 545 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
7. jaanuaril kella 18.25 paiku löödi Türil Viljandi tänaval omavahelise tüli käigus 48-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 43-aastase mehe.

Vargus
7. jaanuaril avastati, et Türil Jaama tänaval on tungitud majutusasutusse ja varastatud erinevaid esemeid. Maja hoovist varastati avariiline sõiduauto. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
7. jaanuaril avastati, et Häädemeeste vallas Treimani külas on tungitud sõiduautosse ja varastatud tööriistu, navigatsiooniseade ning rahakott isiklike dokumentidega. Kahju on 1020 eurot.

Raplamaa

Vargus
7. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas on Paaduotsa külas on ettevõtte hoonest varastatud kaks elektrimootorit. Kahju on 490 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ööl vastu 7. jaanuarit tungiti Kärla vallas Kõrkvere külas kauplusesse ja varastati alkoholi. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.