Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-07 11:53:08)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 120 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 4 röövimist, 66 varavastast kuritegu, neist 53 vargust (3 eluruumidest, 14 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 260 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 11 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine

6. jaanuaril teatati politseile, et kella 5 paiku hommikul rööviti Suur-Karja tänaval 43-aastaselt mehelt telefon.

Kehalised väärkohtlemised

6. jaanuaril teatati politseile, et kella 12 paiku tungiti Läänemere tee juures tühermaal kallale 51-aastasele mehele.

6. jaanuaril teatati politseile, et kella 11.20 ajal tungiti Mahtra tänava korteris kallale 66-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 40-aastane mees.

Vargused

Ööl vastu 6. jaanuari varastati Küti tänaval seisnud veokist kaks naviseadet, sülearvuti, riideid, kott dokumentidega, taskulamp ning umbes 850 liitrit kütust. Kahjusumma on täpsustamisel.

Ööl vastu 6. jaanuari varastati Noole tänaval seisnud autolt küljepeegel väärtusega umbes 1000 eurot.

Ööl vastu 6. jaanuari varastati Väike-Männiku tänaval asuvast ettevõttest gaasiballoone. Kahju kokku üle 13600 euro.

Politseile teatati, et 6. jaanuaril kella 21.40 paiku varastati Ristiku tänaval kõndinud mehelt sülearvutikott koos arvutiga. Kahju kokku 1000 eurot.

7. jaanuaril avastati, et Ahtri tänaval seisnud autost on varastatud sülearuvti ja käekott koos riietega. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Vargused

6. jaanuari öösel teatati politseile, et Loksal Posti tänaval asuvast poest on varastatud alkoholi ja muud kaupa. Kahju kokku 567 eurot.

6. jaanuaril avastati, et Keilas Jõe tänaval on konteinerist varastatud tööriistu ja elektrigeneraator. Kahju kokku 4400 eurot.

Ööl vastu 6. jaanuari varastati Viimsis Haabneeme alevikus seisnud autosse ning varastati kotid toiduainete ja kingitustega. kahju kokku 400 eurot.

6. jaanuaril teatati politseile, et Viimsi vallas Metsakasti külas asuvast suvilast on varastatud 100 euro väärtuses vaskjuhtmeid.

6. jaanuaril teatati politseile, et Saue vallas Laagris varastati keldriboksist jalgratas ja kiiver. Kahju kokku 739 eurot.

Ööl vastu 7. jaanuari varastati Saku vallas Saustinõmmel metsatöödelt elektrigeneraator koos inverteriga ja kütust. Kahju kokku 510 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Ööl vastu 6. jaanuarit varastati Pajusi vallas Kalana külast 6 pakki Paroc kivivilla. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 31. detsembrit lõhuti Haaslava vallas Aardlapalu külas kinnistule pargitud veoauto Volvo kütusepaagi kork ja varastati 40 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

2. jaanuaril musti sisse Tartu vallas Lähte alevikus asuvasse endisesse katlamajja ja varastati suusaboks Thule, muruniiduk ja katusereelingud. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

2. jaanuaril varastas seni tuvastamata isik Tartus Puiestee tänaval avaldajalt kilekoti, mille sees olid sularaha ja isiklikud dokumendid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargused

Ööl vastu 6. jaanuarit varastati Helme vallas Karjatnurme külas metsakinnistule pargitud metsalangetustraktori kütusepaagist 130 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 170 eurot.

2. jaanuaril varastati Valgas J. Kuperjanovi tänaval asuvas keskuses avaldaja Samsungi tahvelarvuti. Vargusega tekitatud kahju on 399 eurot.

Sissemurdmiskatse

5. jaanuaril avastati Valgas Pargi tänaval asuva korteri aknal sissemurdmisjälgi. Korteris sees käidud ei ole.

Omavoliline sissetung

5. jaanuaril murti rõduukse kaudu sisse Valga linnas Pikal tänaval asuvasse korterisse. Esialgse info kohaselt korterist midagi varastatud ei ole. Sissemurdmisega tekitatud kahju on selitamisel.

Viljandimaa

Omavoliline sissetung

4. jaanuaril murti sisse Viljandis Mooni tänaval ehitusjärgus majja, lõhuti tuuletõkkeplaadid ning lagi. Esialgse info kohaselt majast midagi varastatud ei ole.

Vargus

Ööl vastu 5. jaanuarit murti sisse Tarvastu vallas Tagamõisa külas talumajja, garaaži ja aita, kust varastati murutrimmer ja saag. Varguse ja sissemurdmisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus

4. jaanuaril avastati, et Haanja külas Kündja teel asuvast garaažist on varastatud Yamaha skuuter registreerimisnumbriga J-576. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

24. detsembril tangiti Rakvere vallas Tõrremäe külas Haljala teel tanklas 123 liitrit bensiini, kuid arve jäeti tasumata. Kahju on 158 eurot.

6. jaanuari varahommikul tungiti Rakveres Laada tänaval kioskisse ja varastati 215 eurot, 13 paari saapaid, 7 talvejopet ning teisi rõivaesemeid. Kahju on 2495 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

1. jaanuaril kella 1 ajal lükkas seni kindlaks tegemata isik Narvas Kerese tänaval 53-aastast naist, mille tagajärjel viimane kukkus. Seejärel rööviti naise taskutest mobiiltelefon, nahktaskus plasku ja suitsupakk. Kahju on 390 eurot.

Vargused

Ööl vastu 30. detsembrit varastati Vaivaras paadigaraažist mittetöötav paadimootor, 40-liitriline roostevaba metallpaak koos 25 liitri bensiiniga ning neli autovelge koos rehvidega. Kahju on 285 eurot.

5. jaanuaril varastati Kohtla-Järvel Lembitu tänaval garaažist mootorsaag väärtusega 190 eurot.

Ööl vastu 6. jaanuari varastati Sillamäel Rumjantsevi tänaval kauplusest kaks külmkapi kompressorit. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. jaanuaril kella 3.15 paiku löödi Pärnus Rüütli tänaval 26-aastast meest.

Vargus

6. jaanuaril avastati, et Pärnus Savi tänaval on tungitud ettevõtete territooriumile ja varastatud tööriistu, küttepuid ning kütust. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused

2. jaanuaril avastati, et Raplas Liiva tänaval on sõiduautost varastatud kütust. Kahju on 89 eurot.

1. jaanuaril kella 1.30 ja 2 vahel varastati Vigala vallas Läti külas talust mobiiltelefon. Kahju on 90 eurot.

6. jaanuaril kella 21.30 paiku varastati Raplas Mahlamäe tänaval maja eest kaks kotti isiklike asjadega. Kahju on 500 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

1. jaanuaril kella 1.30 paiku löödi Kuressaares Rohu tänaval 17-aastast noormeest.

Vargus

6. jaanuaril avastati, et Kaarma vallas varastati ehituselt küttesüsteeme. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.