Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 6.-12. jaanuarini (2014-01-05 15:56:44)

Esmaspäeval, 6. jaanuaril
algusega kell 11 toimub energia- ja ressursisäästukonkursi Negavatt teemaline ajurünnak Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuriteaduskonna ruumides, Pikk tn 20. Üritusele on oodatud kõikide ülikoolide esindajad ja tudengid. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine aadressil http://bit.ly/19OvFY3.
Kõrgkoolidele suunatud energia- ja ressursisäästukonkursi eesmärk on rakendada ülikoolides ja nendega seotud hoonetes tudengite ressursisäästuideid. Ideede esitamise tähtaeg konkursile Negavatt on 12. jaanuar 2014.

Teisipäeval, 7. jaanuaril algusega kell 11 viib SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) läbi infopäeva toetuse taotlejatele vooluveekogude seisundi parandamiseks Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi vahenditest. Infopäev toimub KIKi 6. korruse saalis aadressil Narva mnt 7A, Tallinn. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine http://bit.ly/1guPcBA. Taotluste esitamise tähtaeg VI taotlusvooru on 20. jaanuar 2014.

Teisipäeval, 7. jaanuaril esineb Keskkonnaagentuuri Ilmateenistuse prognoosmudelite osakonna peaspetsialist Ain Kallis Rakvere raamatukogus loenguga kliimast Lääne-Virumaa põhikoolide õpilastele.

Teisipäeval, 7. jaanuaril algusega kell 15 toimub Elva Linnavalitsuse (Kesk 32) I korruse saalis Elva maastikukaitseala moodustamise ja kaitse-eeskirja avalik arutelu. Arutelu jooksul tutvustatakse kaitseala moodustamisel laekunud küsimusi ja ettepanekuid ning kaitseala piiride ja kaitsekorra viimast seisu.

Kolmapäeval, 8. jaanuaril algusega kell 11 toimub Pärnu maakonnas Varbla vallamajas (Varbla küla) ja kell 15 Saare maakonnas Muhu lasteaia saalis (Liiva küla) Väinamere hoiuala maismaaosa, Mõisaküla panga, Puiskarjamaa, Pullapää panga ja Österbi hoiuala ning Heinlaiu, Kadakalaiu ja Suuremõisa merikotka püsielupaiga kaitsekorralduskava koostamise avalikkuse kaasamiskoosolek. Koosolekul tutvustatakse kaitsekorralduskava (2014-2023) eelnõu ning oodatakse täiendavaid ettepanekuid kaitsekorralduslike tegevuste kohta aastateks 2014-2023. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad, kohalike omavalitsuste esindajad ja teised asjast huvitatud.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.