Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mõni sõna kodu- ja aiakeskusest Hortes (2006-04-01 00:07:06)

 

Alates 24. märtsist on avatud Ida-Euroopa suurim kodu- ja aiakeskus Hortes, mis asub Tallinna linna piiril Pärnu mnt ääres. Tegemist on uudse ja omanäolise kontseptsiooniga, kus eelkõige on panustatud ostja mugavusele ja kõrgendatud teenindustasemele.

Pakutakse rikkalikus valikus kaupu nõudlikule iluaianduse huvilisele nii tuppa kui ka rõdule, õue ja suvilasse… ja miks mitte ka maja katusele või kaatrisse. Suures kaupluses leidub palju huvitavat neile, kes parasjagu kodu kujundamise või uute sisustusideede otsimisega tegelevad. Lillehuvilised saavad kerge vaevaga kõik ostud aastaringselt ühest kohast teha.

Keskuse tootevalik muutub vastavalt hooajale ja pidevalt on midagi põnevat teoksil. Lisaks on see koht uute ideede ammutamiseks, kus pakutakse rohkesti valmislahendusi nii aia kui ka tubase intrejööri tarbeks.

Hortese kontseptsioon arvestab kliendi mugavust, kaubagruppide spetsiifikat ning püüab aimata ja arvestab sisustuses iluaianduse hingeelu. See on Hortese visiitkaardi oluline osa. Keskuse rajamisel on loodud taimedele parimad tingimused ja heaolu. Kliimaseadmed kindlustavad taimedele sobiliku elukeskkonna, kus on tagatud ühtlane temperatuur ja sobilik niiskus. Avar klaashoone valgustab taimi naturaalse valgusega.

Külastajaid ootavad positiivsed üllatused, siia tullakse perega aega veetma ning kaasa saab hea tuju pikas ajaks. Meil on pakkuda nii kingi-ideid kui ka soovitusi erinevateks elujuhtumiteks. Me anname tõuke kogu Eestimaa kaunimaks muutumisele.

Kevadetunne toalilledega

Kevad on uuenduste aeg.

Hortese aiakeskusel on palju uusi mõtteid ja energiat. Just nüüd on õige aeg üle vaadata toalilled ja nende vajadused. Värskendada oma kodu ja stiili uute ning huvitavate toataimedega. Vaja vaid oma meeled avada ning uuendustele vastu minna.

Ootevalmis on ukseesine, aknaservad, terrassid, rõdud ja isteplatsid.

Hortese aiakeskusel on valmis lahendusi, laias skaalas värve ja kompositsioone, erinevaid stiilinäiteid ja eksklusiivseid kaupu ka kõige nõudlikumale ostjale. Selliseid, mille ilu kannatab ka kõige kriitilisema pilgu välja.

Hortese aiakeskus toob teieni lilleilu täies värviskaalas ja maailma kõige hõrgutavamad lillelõhnad. Uhked, erksavärvilised õied, kaskaadina allalangevad pikad võrsed, põnev lehemuster. Siin on, keda imetleda!

Valikuvõimalustest niipalju, et kokku on Horteses 14 000 potilille ning sobiva taime saab otsida 1250 eri sordi, liigi või kompositsiooni hulgast.

 

Allikas: Raigo Roosve, Trigon Gardening AS

www.hortes.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.