Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2013-12-31 13:21:51)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 123 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 1 avaliku korra raske rikkumine ja 73 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 56 vargust (eluruumidest 3 ja sõidukitest 6) ning 3 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist. Juhtus 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 6 alkoholi- ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Eestist saadeti välja 2 isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn:


Raske tervisekahjustuse tekitamine
30. detsembril mõni minut enne kella 19 teatati politseile, et Õismäe teel asuvas bussipeatuses tulistati 40-aastast meest jalga. Politsei pidas sündmuskoha läheduses asuvas korteris kuriteos kahtlustavana kinni alkoholijoobes 49-aastase Nikolai, kelle juurest leiti ka jahirelv. Esialgsetel andmetel olid mehed varasemast tuttavad.

Kehalised väärkohtlemised
30. detsembril kella 21 paiku teatati politseile, et Mahtra tänaval löödi 50-aastast meest.

30. detsembril kella 22.50 paiku teatati politseile, et Virmalise tänaval asuvas korteris lõi 48-aastane naine 38-aastast meest. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustavana kinni ja toimetas jaoskonda.

Vargus
30. detsembril varastati Ravila tänaval asuvalt ehitusplatsilt kivivilla, vineeri ja distantspukse. Kahju on 2025 eurot.

Harjumaa:


Vargus
30. detsembril varastati Rae vallas Peetri alevikus asuvast korterist sülearvuti koos koti ja dokumentidega ning käekott, milles oli rahakott ja muid isiklikke asju. Kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 25. detsembril tungis 63-aastane mees Kasepää vallas Raja külas Kalda tänaval asuvas majas kallale oma 53-aastasele elukaaslasele.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine
Politseile teatati, et 29. detsembril tungisid seni tuvastamata mehed Tartus Narva maanteel asuva tankla juures kallale kahele 25-aastasele ja ühele 24-aastasele mehele.

Vargused
26. detsembril lõhuti Tartus Jaama tänaval kaupluse parklas seisnud sõiduautol BMW tagumine aken ja varastati autos olnud alkohoolseid jooke. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

28. detsembril varastati Tartus Vabaduse puiesteel avaldaja mobiiltelefon Samsung Galaxy S4. Vargusega tekitatud kahju on 559 eurot.

Politseile teatati, et 18. detsembril varastati Tartus Põhja puiesteel asuvast korterist Asuse sülearvuti. Vargusega tekitatud kahju on 379 eurot.

Valgamaa


Omavoliline sissetung
Tähelepanelik naaber teatas 30. detsembril politseile, et Valga linnas Laial tänaval on akna avamise teel sisse murtud naabri korterisse. Korteri kontrollimisel selgus, et korteris on lahti kõik kappide uksed. Korteri aken suleti ning varastatud esemete nimekiri ja kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus
30. detsembril murti Halliste alevikus sisse kauplusesse, kust varastati alkohoolseid jooke. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.



Võrumaa



Vargused

30. detsembril avastati, et Võrus Pikk tänaval on sisse murtud laohoonesse, kust varastati neli uut suverehvi BF Goodrich ja neli kasutatud suverehvi Bridgestone. Vargusega tekitatud kahju on 976 eurot.



30. detsembril teatati politseile, et Võrus Kreutzwaldi tänaval on sisse murtud kauplusesse, kust varastati alkohoolseid jooke ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Kehalised väärkohtlemised
30. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval asuva baari juures löödi 23-aastast naist.

30. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee korteris peksti 68-aastast meest.

Vargused
30. detsembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas kaubanduskeskuses varastati käekotist IPhone 4S. Kahju on 690 eurot.

30. detsembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõiduautolt Honda varastati tagumised suunatuled. Kahju on 300 eurot.

30. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Pargi tänaval asuvast angaarist varastati 170-meetrit vaskkaablit. Kahju on 2093 eurot.

Omastamine
30. detsembril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval asuvas ööklubis varastati mobiiltelefon Nokia Lumia. Kahju on 230 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Vargus
Ajavahemikul 28.–29. detsember tungiti Pühalepa vallas Paluküla külas abihoonesse ning varastati mootorsaag ja kanister kütusega. Kahju on 630 eurot.

Pärnumaa

Vargused
30. detsembril kella 22 paiku varastati Pärnus Kirsi tänaval veoki kütusepaagist diislikütust. Kahju on 220 eurot. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 22-aastase mehe.

Ajavahemikul 29.–30. detsember varastati Pärnus Rohelisel tänaval asutuse territooriumil seisnud veoautode kütusepaakidest diislikütust. Kahju on 3190 eurot.

Ähvardamine
30. detsembril kella 20.30 paiku ähvardati Paikuse vallas Seljametsa külas 36-aastast meest vägivallaga. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 59-aastase mehe.

Raplamaa

Vargused
Ajavahemikul 29.–30. detsember varastati Käru vallas Kullimaa külas metsatöömasina kütusepaagist diislikütust ja kabiinist erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 28.–30. detsember varastati Kehtna vallas Kumma külas taluhoonest mootorsaag. Kahju on 1000 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ajavahemikul selle aasta suvest kuni 29. detsembrini varastati Kihelkonna vallas Metsaküla külas abihoonest vanametalli. Kahju on 320 eurot.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.