Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 16.-22. detsembrini (2013-12-16 00:23:32)

Esmaspäevast teisipäevani, 16.-17. detsembrini
toimub Brüsselis põllumajanduse ja kalanduse nõukogu, kus muu hulgas lepitakse kokku Euroopa Liidu püügikvoodid rahvusvahelistes vetes ja Euroopa Liidu vetes Atlandi ookeanil. Eestit puudutavad kaugpüügikvoodid Kirde- ja Loode-Atlandil, mis samuti kokku lepitakse.

Esmaspäevast kolmapäevani, 16.-18. detsembrini toimuvad Pihkvas Eesti-Vene piiriveekogude ühiskomisjoni töörühmade koosolekud. Koosolekutel tulevad arutlusele peamiselt hiljuti toimunud ühiskomisjoni koosoleku otsuste täitmise küsimused, aktuaalsematest küsimustest Narva veehoidla kasutuseeskirja ja Pihkva järve seisundiga seonduvad küsimused.

Teisipäeval, 17. detsembril kohtub keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus MTÜ Kuulikodu, Eesti Loomakaitse Seltsi ja liikumise Loomade Nimel esindajatega, et arutada karusloomakasvatuste teemal.

Kolmapäeval, 18. detsembril algusega kell 13 osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Riigikogu infotunnis.

Neljapäeval, 19. detsembril algusega kell 10 toimub Keskkonnaameti Haapsalu kontoris (Kiltsi tee 10) ning algusega kell 14.45 Kärdlas maavalitsuse saalis (Leigri väljak 5) Väinamere hoiuala maismaaosa, Mõisaküla panga, Puiskarjamaa, Pullapää panga ja Österbi hoiuala ning Heinlaiu, Kadakalaiu ja Suuremõisa merikotka püsielupaiga kaitsekorralduskava koostamise avalikkuse kaasamiskoosolek. Koosolekul tutvustatakse kaitsekorralduskava (2014.–2023) eelnõu ning oodatakse täiendavaid ettepanekuid kaitsekorralduslike tegevuste kohta aastateks 2014-2023. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad, kohalike omavalitsuste esindajad ja teised asjast huvitatud. Kaitsekorralduskava koostaja on Pärandkoosluste Kaitse Ühing.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.