Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-12-12 16:39:54)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 147 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 72 varavastast kuritegu, neist 55 vargust (3 eluruumidest, 16 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 7 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti. Tuvastati 5 narkosüütegu. Registreeriti 237 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövikatse
Politseile teatati, et 10. detsembril kella 18.30 ajal prooviti Ümera tänaval röövida 46-aastase naise käekotti.

Kehalised väärkohtlemised
11. detsembril teatati politseile, et kella 9 paiku tungiti Kari tänava majas tüli käigus kallale 76-aastasele naisele.

11. detsembril kella 14.40 ajal teatati politseile, et Endla tänava korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 49-aastane mees.

11. detsembril kella 14.50 ajal teatati politseile, et Läänemere tee korteris tungiti kallale 56-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 47-aastane mees.

11. detsembril kella 17.15 ajal teatati politseile, et Liikuri tänava majas tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 36-aastane mees.

12. detsembril kella 3.20 ajal teatati politseile, et Kari tänaval tungiti tüli käigus kallale 30-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 22-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 11. detsembrit varastati Estonia puiesteel asuvast poest erinevaid kosmeetikatooteid umbes 2000 euro väärtuses.

11. detsembril avastati, et Paavli tänava maja hoovis seisnud autolt on varastatud neli ratast. Kahju kokku 1594 eurot.

11. detsembril avastati, et kesklinnas Paldiski maanteel seisnud kaubikust on varastatud kaks spordikotti riietega, dokumente ja autohoolduse vahendeid, samuti kütust. Kahju kokku umbes 1300 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
11. detsembril kella 18.10 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneemes tungiti korteris kallale 36-aastasele naisele.

Vargus
Ööl vastu 12. detsembrit varastati Maardus Peterburi teel seisnud veokist umbes 250 liitrit kütust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargus
Ööl vastu 11. detsembrit varastati Tartu kesklinnas asuvas baaris avaldaja rahakott koos sularaha ja isiklike dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 1715 eurot.

Valeraha teade
4. detsembril avastati Tartus Sularahakeskuses rahatöötlusel võltsimistunnusega 2-eurone münt.

Valgamaa

Vargused
Ööl vastu 11. detsembrit murti sisse Valgas Sepa tänaval asuvasse elumajja, kust varastati viis hõbedast uuri, binokkel ja seinakell. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

10. detsembril avastati, et Tõrvas Ehitajate tänaval on kortermaja keldrist varastatud erinevaid riideesemeid, jalatseid, lauanõusid, sporditarbeid ja hoidiseid. Vargusega tekitatud kahju on 392 eurot.

Võrumaa

Sissetungimine
10. detsembril sai politsei teate, et Võrus Vilja tänaval on püütud sisse murda garaaži. Kuna garaažiuksele oli paigaldatud lisalukk, siis garaaži sisse pääseda ei õnnestunud.

Vargus
5. detsembril varastati Võru vallas Väimela alevikus õppeasutusest klassiruumi lauale jäetud mobiiltelefon Huawei. Vargusega tekitatud kahju on 360 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
11. detsembril tungis 42-aastane mees Rakveres Vabriku tänava korteris kallale 50-aastasele mehele ja peksis teda. Peksja peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Vargus
10. detsembril tungiti Lüganuse alevikus Pargi tänaval kuuri ja varastati paadimootor. Kahju on 1400 eurot.

11. detsembril murti Kohtla-Järvel Järveküla teel kaupluse lattu ja varastati kassitoitu, alkoholi ning sigarette. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 11. detsembrit varastati Jõhvis Tartu maanteel veoautost Man 200 liitrit kütust. Esialgne kahju on 268 eurot.

11. detsembril varastati Kohtla-Järve Ilmajaama tänaval maja juurest tööstuslik soojendusmasin. Kahju on 700 eurot.

Ööl vastu 11. detsembrit tungiti Sillamäel Veski tänaval garaažidesse ja varastati paadimootor, keevitusaparaat, mootorsaag ning teisi esemeid. Kahju on 995 eurot.

Omavoli
11. detsembril ärandati Sillamäel Veski tänava garaažist sõiduauto VAZ-2103. Sõiduk leiti Sinimäe vana kalmistu juures maha põlenuna.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargused
10. detsembril avastati, et Lihula vallas Valuste külas on tee äärest varastatud 350 võrkkotti kaminapuudega. Kahju on 1050 eurot.

10. detsembril avastati, et Ridala vallas Käpa külas on varastatud istikuid. Kahju on 120 eurot.

Pärnumaa

Vargus
Ööl vastu 11. detsembrit varastati Pärnus Mai tänaval parkinud sõiduautolt küljepeeglite klaasid. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.