Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-12-06 14:30:28)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 142 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 76 varavastast kuritegu, neist 38 vargust (1 eluruumist, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 9 narkosüütegu. Registreeriti 192 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
5. detsembril kella 18.20 ajal teatati politseile, et Tammsaare teel tungiti taarapunktis kallale 51-aastasele mehele.

5. detsembril kella 21.20 ajal teatati politseile, et Virbi tänava korteris tungisid teineteisele kallale 30- ja 40-aastane mees. Osapooled viidi asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

6. detsembril kella 2.40 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 33-aastane mees.

6. detsembril kella 5.15 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 20-aastane naine.

Harjumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
5. detsembril kella 20.45 ajal teatati politseile, et Rae vallas Vaidas tungiti kallale 61-aastasele mehele.

Kehaline väärkohtlemine
5. detsembril kella 23.30 ajal teatati politseile, et Kiili vallas Luigel tungiti majas kallale 79-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 38-aastane mees.

Vargused
5. detsembril teatati politseile, et Rae vallas on mitmelt kinnistult ebaseaduslikult raiutud umbes 88 tihumeetrit metsamaterjali. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
4. detsembril varastati Põltsamaal Õuna tänaval asuva elumaja trepikojast Minerva jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

Valgamaa

Vargused
5. detsembril sai politsei teate, et möödunud nädala jooksul on sisse murtud Otepää vallas Pedajamäe külas maja kõrvalhoonesse, kust varastati ehitusmaterjali. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

5. detsembril varastati Otepää vallas Pedajamäe külas lukustamata garaažist soojapuhur ja käsikäru. Üherattaline käru jäeti garaaži lähistele kraavi maha. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

Võrumaa

Vargus
4. detsembril sai politsei teate, et möödunud nädala jooksul on sisse murtud Haanja vallas Luutsniku külas asuvasse majja, kust varastati kaanega malmpott, toidukaupu, ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 90 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
5. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvatest pakiautomaatidest varastati 39 postisaadetist. Kahju on täpsustamisel.

5. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel asuvatest pakiautomaatidest varastati 64 postisaadetist. Kahju on täpsustamisel.

5. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel pargitud osaühingu sõiduautost varastati 360 liitrit diislikütust. Kahju on 475 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Uus tänavale pargitud sõiduautost varastati automakk ja muid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Omavoliline sissetung
5. detsembril kella 2.30 paiku tungiti Taeblas Pargi tänaval kauplusesse.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.