Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tutvustati põllumajandusministeeriumi kolme aasta arengukava (2006-03-28 17:45:09)


Põllumajandusminister Ester Tuiksoo tutvustas 28. märtsil peaministrile Põllumajandusministeeriumi valitsemisala arengukava 2007-2010, mis hõlmab endas kolme põhivaldkonda.

Toiduohutuse, taimetervise ja loomade tervishoiu valdkonnas on püstitatud järgnevaks kolmeks aastaks kolm eesmärki: parandada Eestis toodetava, töödeldava ja tarbitava toidu kvaliteeti; tagada loomade ja taimede vähemalt rahuldav tervislik seisund ning suurendada ühiskonna teadlikkust antud valdkonnast.

Eesmärkide saavutamiseks tagatakse valdkonna tõhus õigusliku raamistik, arendatakse järelvalvesüsteemi ning info kättesaadavust.

Maaelu, põllumajanduse ja toiduainetetööstuse valdkonnas on püstitatud samuti kolm eesmärki: parandada põllumajandussektori konkurentsivõimet; säilitada traditsioonilised põllumajandusmaastikud ja puhas keskkond; tagada põllumajandusest sõltuvate piirkondade tasakaalustatud areng ning parandada elukeskkonda maal.

Kolme aasta eesmärgid plaanitakse saavutada läbi majandustegevuse mitmekesistamise ja elukeskkonna parandamise maapiirkondades, põllumajanduskeskkonna ja -maastike säilitamise ning põllumajandustootmise konkurentsivõime tõstmise ning piirkondlike erisusi arvestava majandustegevuse toetamise.

Allikas: Põllumajandusmimisteeriumi 28.03.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.