Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-12-04 12:23:07)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 77 varavastast kuritegu, neist 62 vargust (4 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 246 väärtegu. Eestist saadeti välja 1 isik.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

Ööl vastu 3. detsembrit varastati Sambla tänava maja hoovis seisnud autodest jalatseid ja tööriistu. Kahju kokku 1050 eurot.

4. detsembri varahommikul varastati Haaberstis asuvast poest mootorsaag ja hekilõikur. Kahju kokku 1534 eurot.

Harjumaa

Vargus

Ööl vastu 3. detsembrit varastati Harku vallas Kumnal ettevõttest erinevaid uusi ja kasutatud sõiduautorehve. Kahju kokku 1020 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Võltsitud väärtpaberi kasutamine

2. detsembril sai politsei teate, et avaldaja teadmata on ta lisatud osaühingu juhatuse ja nõukogu liikmeks ning tema nimelt on allkirjastatud dokumente.

Vargused

26. novembril varastati Haaslava vallas Roiul Oja tänavalt 5 meetrit keskküttetoru. Vargusega tekitatud kahju on 185 eurot.

3. detsembril varastati Tartus Jaama tänaval avaldaja rahakotist 100 eurot. Avaldajale tuli Jaama tänaval kaupluse parklas ligi väiksemat kasvu mees, kes pakkus avaldajale kaupa. Avaldaja ei soovinud mehelt kaupa osta, kuid kahjutundest tahtis talle anda natuke raha. Niipea kui avaldaja oma rahakoti välja võttis haaras isik sealt raha ja jooksis ära. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase Läti Vabariigi kodaniku.

Valgamaa

Vargused

3. detsembril löödi Valgas Tartu tänaval katki sõiduauto BMW tagumine aknaklaas ning sõidukist varastati sülearvuti Dell koos arvutikoti ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 800 eurot.

30. novembril sai politsei teate, et Sangaste alevikus Sangaste silla all on avariiline sõiduk. Häirekeskuse teatel sõidukis inimesi sees ei ole. Politseinikud selgitasid, et sõiduauto Ford Escort ärandati öösel Urvaste vallas Uhtjärve külas asuvast lukustamata garaažist.

Viljandimaa

Vargus

2. detsembril varastati Viljandis Paala teel asuvas õppeasutuse riietusruumist mobiiltelefon Samusng. Vargusega tekitatud kahju on 149 eurot.

Võrumaa

Vargus

30. novembril sai politsei teate, et Mõniste vallas Tundu külas on sisse murtud kahte karjalauta. Ühest varastati 40 kilogrammi sibulaid ja 150 kilogrammi kartuleid, teisest karjalaudast varastati umbes 30 liitrit diiselkütust, kaherattaline käru ja reduktor. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused

3. detsembril üritas seni tundmatu mees varastada Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuvast kauplusest kassaaparaati, kuid kuritegu jäi lõpuni viimata.

Ööl vastu 3. detsembrit varastati Kohtla-Järvel Ahtme maanteel maja seinalt metallist postkast ja plastikust silt. Esialgne kahju on 70 eurot.

3. detsembril avastati, et Avinurme alevikus Nõmme mõisal on lõhutud aknaraamid, -klaasid ja uksed, samuti on lõhutud mõisaangaar. Koha peal on ära varastatud kõik metallesemed, sealhulgas väravad. Esialgne kahju on 100 000 eurot.

Ööl vastu 3. detsembrit varastati Kohtla-Järvel Keskallee tänaval sõiduauto Honda registrimärgiga 903BJC. Kahju on 23 500 eurot.

3. detsembril avastati, et Kohtla asulas Vitsiku tänaval on majja sisse tungitud ja varastatud digifotoaparaat, sülearvuti ning teler. Kahju on 725 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargused

3. detsembril avastati, et Väätsa vallas Lõõla külas on tungitud ettevõtte territooriumile ning ehitussoojakutesse ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

3. detsembril kella 15 ja 16 vahel varastati Paides Aiavilja tänaval asutuses mobiiltelefon. Kahju on 250 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

2. detsembril kella 20 ajal löödi Haapsalus Kastani tänaval 17-aastast neiut.

Pärnumaa

Vargus

Ööl vastu 1. detsembrit varastati Pärnus Haava tänaval sõiduautost automakk ja aku. Kahju on 100 eurot.

Raplamaa

Omavoliline sissetung

3. detsembril avastati, et Märjamaa vallas Mõisamaa külas on tungitud tallu.

Saaremaa

Vargus

1. detsembri öösel varastati Kuressaares Tallinna tänaval toitlustusasutuses mantel. Kahju on 170 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.