Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-12-03 14:30:10)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 58 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (7 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 293 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
2. detsembril kella 8.30 ajal teatati politseile, et Räime tänava korteris tungiti kallale 44-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 47-aastane mees.

2. detsembril kella 21.45 ajal teatati politseile, et Linnamäe tee korteris tungiti kallale 60-aastasele naisele.

Vargused
2. detsembril avastati, et Pirital asuvast laoruumist on varastatud kaheksa sõiduauto rehvi koos valuvelgedega. Kahju kokku 2400 eurot.

Politseile teatati, et 2. detsembri päeval varastati Karu tänaval maja eest kaks valveta reisikohvrit. Kahju kokku 3000 eurot.

Harjumaa


Kehaline väärkohtlemine
2. detsembril kella 11.45 paiku teatati politseile, et Kehras Anija maantee korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 35-aastane mees.

Vargus
3. detsembri öösel varastati Kiili vallas Vaelas seisnud ekskavaatorist umbes 80 liitrit kütust. Turvatöötajate ja omaniku koostöös peeti kinni ja politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 17- ja 18-aastase noormehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
Politseile laekus 25. novembril teade, et Põltsamaal Kuperjanovi tänaval on ehitusplatsil seisvast ekskavaatorist varastatud 318 liitrit diislikütust. Kahju on 419 eurot.

Ööl vastu 29. novembrit varastati Põltsamaa vallas Kablakülas metsatööde laoplatsil olnud kütusetsisternist umbes 600 liitrit diislikütust. Kahju on umbes 768 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 2. detsembril lõi mees Tartus Kesk tänaval korteris talle tuttavat 27-aastast meest näo piirkonda. Politseile on väidetava lööja isik teada.

Vargused
29. novembril avastati, et Luunja vallas Sääskülas on kuurist varastatud mootorsaag Stihl, nurgasaab, ämbritäis vaske, aiakäru ja vaskkaablit. Kahju on 1045 eurot.

Ööl vastu 2. detsembrit murti Tartus Lootuse tänaval sisse kuuri ning varastati kaks jalgratast, kaks lumelauda ja nurgasaag. Kahju on umbes 2700 eurot.

Valgamaa

Asja omavoliline kasutamine
Politseile laekus teade, et ööl vastu 23. novembrit kasutati Vana-Otepää külas avaldaja tahte vastaselt tema kasutuses olnud sõidukit Toyota. Omavolilise kasutamise käigus lõhuti ühtlasi Toyota esiosa. Kahju on 834 eurot.

Välismaalase ebaseaduslik riigis viibimine
30. novembril toimetas politsei kainenema 53-aastase mehe, keda oli alust kahtlustada varguses. Ühtlasi ilmnes, et mees viibis välismaalasena Eestis ilma seadusliku aluseta.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
2. detsembril teatati politseile, et Rakvere vallas Tõrremäe külas Haljala tee asuvast kauplusest varastati sülearvuti. Kahju on 699 eurot.

2. detsembril teatati politseile, et Väike-Maarja vallas Hirla külas varastati võrkaiaga piiratud territooriumil asuvatest kütusetsisternidest kütust. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
2. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Viivikonna linnaosas asuvast garaažist varastati sõidukirehvid ja elektrilaadija. Kahju on 450 eurot.

2. detsembril teatati politseile, et Kiviõlis Viru tänava korterist asuvast korterist varastati kineskoopteler Panasonic. Kahju on 140 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Omavoliline sissetung
2. detsembril avastati, et Pühalepa vallas Suuremõisa külas on tungitud asutuse ruumidesse.

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
30. novembri õhtul löödi Kullamaa vallas Koluvere külas 25-aastast meest.

Pärnumaa

Vargus
28. novembri avastati, et Tori vallas Muraka külas on tungitud tallu ja varastatud erinevaid esemeid, tööriistu ning ehitusmaterjale. Kahju on 330 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.