Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-12-02 13:41:08)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 193 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 rasket tervisekahjustust, 2 röövimist, 1 avaliku korra rasket rikkumine, 115 varavastast kuritegu, neist 86 vargust (11 eluruumidest, 7 sõidukitest), 5 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 13 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 18 inimest. joobes juhi süül toimus 1 inimvigastustega liiklusõnnetus. Tabati 38 alkoholijoobes, 3 narkojoobes sõidukijuhti. Tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 485 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 2 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum, 6 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimised
Politseile anti teada, et 28. novembril kella 18.30 ajal rööviti Linnamäe teel rööviti 74-aastaselt mehelt 48 eurot.

30. novembril kella 23 ajal teatati politseile, et Liikuri tänaval rööviti 18-aastaselt noormehelt telefon.

Kehalised väärkohtlemised
29. novembril kella 22.20 paiku teatati politseile, et P.Pinna tänava lõbustusasutuses tungiti kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 39-aastane naine.

30. novembril kella 2 ajal teatati politseile, et Ümera tänava trepikojas tungiti tüli käigus kallale 31-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 43-aastane mees.

Politseile teatati, 30. novembril kella 6.30 ajal tungiti Tallinnasse saabuval reisilaeval kallale turvatöötajale. Laevameeskond pidas kinni ja politseipatrull viis jaoskonda 24-aastase mehe.

30. novembril kella 10.30 ajal teatati politseile, et Lina tänava korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele. Asjaolude kontrollimiseks viidi politseijaoskonda 30-aastane mees.

30. novembril kella 17.20 ajal sai politsei teate, et Kreutzwaldi tänavamajas tungiti tüli käigus kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 57-aastane mees.

30. novembril kella 23.15 ajal teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 37-aastane mees.

1. detsembril kella 2.50 ajal teatati politseile, et Võru tänava korteris tungiti tüli käigus kallale 21-aastasele naisele ja 17-aastasele tütarlapsele.

1. detsembril kella 23.45 ajal teatati politseile, et Lauri tee majas tungiti konflikti käigus kallale 35-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 29. novembrit lõhuti Peterburi teel seisnud veokil kütusepaagi kork ja varastati 750 liitrit kütust.

Politseile teatati, et 30. novembril kella 1 paiku varastati Müürivahe tänava lõbustusasuste kliendilt rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju kokku 1120 eurot.

1. detsembri varahommikul varastati Viru tänava söögikohas kliendilt rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju kokku 1600 eurot.

1. detsembril avastati, et Aia tänaval seisnud autost on varastatud alkoholi, tööriistad, riideid ja naviseade. Kahju kokku 2200 eurot.

1. detsembril avastati, et Reimani tänavalt on varastatud kaubik Mercedes Benz, milles oli ka suusaboks, muruniiduk, trimmer, hekikäärid, külmkapp ja autostereo. Kahju kokku 8575 eurot.

Politseile anti teada, et 30. novembril varastati Pronksi tänava lõbustusasutuse kliendilt jope, mille taskus oli sularaha ning sülearvutikott koos arvutiga. Kahju kokku 1500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
30. novembril kella 15.45 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneemes tungiti korteris kallale 40-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 48-aastane mees.

1. detsembril kella 15 ajal teatati politseile, et Sauel Koondise tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 33-aastane mees.

1. detsembril kella 20.50 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneemes tungiti Heki tee korteris kallale 25-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 29. novembrit varastati Kiili vallas Nabalas sõiduautolt neli ratast. Kahjusumma on täpsustamisel.

29. novembril teatati politseile, et Kuusalu vallas Vihasool varastati kuurist puid. Kahju kokku 240 eurot.

Ööl vastu 30 novembrit varastati Sauel Nurgakivi tänava eramu kuurist jalgrattad Cannondale Trail ja GT Avalanche. Kahju kokku 2000 eurot.

30. novembril teatati politseile, et Keila vallas Laulasmaal varastati kuurist jalgratas koos lisavarustusega ja survepesur. Kahju kokku 470 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Raske tervisekahjustuse tekitamine
30. novembri õhtul laekus politseile teade, et Jõgeva vallas Painkülas toimus kortermaja koridoris kaklus, milles sai raskeid vigastusi 52-aastane mees. Kannatanu toimetati haiglasse. Politsei pidas Pikkärvel kinni kuriteos kahtlustatava, kelleks osutus kannatanule tuttav alkoholijoobes 46-aastane mees.

Vargus
Ööl vastu 28. novembrit varastati Pajusi vallas Luige külas kopplaadurist umbes 100 liitrit diislikütust. Täpne kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Kuriteo toimepanemisel saadud vara omastamine
30. novembril avastasid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunktis piirikontrolli käigus Audi A6 Avanti ja 1. detsembril Mercedes Benzi, millel mõlemal esinesid manipuleerimis- ja võltsingutunnused. Kriminaalmenetluse läbiviimise ajaks paigutati sõidukid piiripunkti arestiplatsile.

Vargus
Ööl vastu 28. novembrit tungiti Laheda vallas Vana-Koiola külas sisse õppeasutuse ehitusobjektil töid teostava ettevõtte ruumidesse ning varastati kaks diiselpuhurit Daewoo. Kahju on umbes 600 eurot.

Tartumaa

Vargused
25. novembril avastati, et Tähtvere külas Tiksoja lõkkekohas on lõhutud kompostkäimlat ning varastatud kiirkomposter Biolan. Kahju on umbes 600 eurot.

30. novembril laekus politseile teade, et Tartus Pliiatsi tänaval tungiti sisse eramajja ning varastati tahvelarvuti Samsung ja erinevaid ehteid. Teataja kuulis maja taga kolistamist ning asja kontrollima minnes avastas isikud, kes ära põgenesid. Nendest jäi maja juurde maha kott, kust avastati majast võetud esemeid. Vargusega tekitatud täpne kahju on selgitamisel.

1. detsembril peeti Tartus Nõlvaku tänaval kaupluses kinni 21-aastane mees, kes püüdis poest varastada enam kui 500 euro eest LED-lampe.

Valgamaa

Vargused
28. novembril laekus politseile teade, et Hummuli alevikus on varastatud sõidukist Audi 80 ligikaudu 30 liitrit kütust ning padrunvõtmete komplekt. Kahju on umbes 170 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Valgas Kungla tänaval on lõhutud sõiduki Honda aknaklaas ning varastatud makk-raadio. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 29. novembrit varastati Palometsa külas ühe ettevõtte kruusasõelumise sõelast umbes 100 liitrit kütust. Täpne kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
29. novembril teatati politseile, et Rakke vallas Faehlmanni teele pargitud osaühingule kuuluvast bussist varastati kütusepaagist 120 liitrit diislikütust. Kahju on täpsustamisel.

30. novembril teatati politseile, et Rakveres Tedre tänaval asuvasse eramusse murti sisse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Raskete kehavigastuste tekitamine
30. novembril kella 01.00 paiku Kiviõlis Võidu tänava korteris tungiti noaga kallale 45-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 45-aastane mees.

Avaliku korra raske rikkumine
30. novembril kella 02.35 paiku tulistati Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval asuva maja juures tulistas 44-aastane meesterahvas tulirelvast. Keegi kannatada ei saanud.

Kehaline väärkohtlemine
1. detsembril kella 01.00 paiku Narvas Võidu tänaval asuvas korteris peksti 36-aastast naist. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 42-aastane mees.

1. detsembril kella 18.00 paiku Narvas Kalda tänaval asuvas korteris löödi 21-aastast naist.

Vargus
29. novembril teatati politseile, et Illuka vallas Edivere külas lõhuti garaaži aknaklaas ja varastati tööriistu. Kahju on 5160 eurot.

29. novembril teatati politseile, et Sillamäel Tolstoi tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud 4 autorehvi, tööriistu ja muid esemeid. Kahju on 800 eurot.

30. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati videoregistraator. Kahju on 180 eurot.

30. novembril teatati politseile, et Lüganuse vallas Varja külas asuvasse garaaži murti sisse ja varastati murutraktor. Kahju on 500 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Mere puiesteel pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati automakk. Kahju on 425 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Torujõe tänaval asuvast korterist varastati käekott, milles olid sees kosmeetika ja dokumendid. Kahju on 75 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval asuva maja juurde pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati taskulamp ning aku. Kahju on 120 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Kohtla vallas Amula külas asuvast farmihoonest varastati ketaslõikur ja keevitusaparaat. Kahju on 1100 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskalleel asuvast elumajast varastati jalgratas ja ehitusredel. Kahju on 550 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval asuvas korteris varastati sularaha ja mobiiltelefon. Kahju on 123 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
1. detsembril kella 12.35 paiku löödi Imaveres asutuses 60-aastast meest.

Vargus
30. novembril avastati, et Türi vallas Pala külas on tungitud talu hoonetesse ja varastatud erinevat metalli. Kahju on 220 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
30. novembri öösel löödi Haapsalus Tallinna maanteel meelelahutusasutuse läheduses 24-aastast meest.

Pärnumaa

Vargus
30. novembril kella 8.50 ja 9 vahel varastati Pärnus Savi tänaval ettevõtte territooriumilt sõiduauto. Kahju on 200 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
30. novembri öösel löödi Raplas Viljandi maanteel 31-aastast meest.

Vargused
30. novembril avastati, et Märjamaa vallas Veski külas on tungitud talu hoonetesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 500 eurot.

29. novembril avastati, et Juuru alevis Tallinna maanteel on tungitud ettevõtte territooriumile ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.