Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-29 19:49:10)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 44 varavastast kuritegu, neist 34 vargust (5 eluruumidest, 5 sõidukitest). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 274 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine, esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vargus
Ööl vastu 28. novembrit varastati Kadaka teel seisnud autost erinevaid tööriistu ja seadmeid. Kahju kokku 4000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. novembril kella 8.30 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneemes asuvas korteris tekkis konflikt 48- ja 58-aastase mehe vahel. Politseipatrull viis osapooled jaoskonda.

Vargus
28. novembril avastati, et Harku vallas on ehitusjärgus majalt varastatud klaasist uks ja 14 akent. Kahju kokku 5000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
26. novembril tankis tundmatu meesterahvas tumedasse sõiduautosse Volkswagen Passat 56 liitrit mootorikütist ja lahkus tanklast selle eest maksmata. Tekitatud kahju on 76 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine
21. novembril tungiti Räpina vallas Võõpsu alevikus Veski tänaval kallale 55-aastasele naisele.

Tartumaa

Vargus
26. novembril varastati Tartus Vanemuise tänaval asuva õppehoone lähistelt videokaamera kott, mille sees olid Sony kaamera koos mälukaardi ja akuga ja Olympus peegelkaamera. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus
28. novembril sai politsei teate, et Hummuli vallas Hummuli alevikus murti sisse talu garaaži, kust varastati sügavkülmikus olnud ulukiliha ja põdralihavorsti. Veel varastati Husqvarna mootorsaag, akulaadija, 5-liitrine plekist kanister bensiiniga. Varastatud esemete äraviimiseks kasutati naabertalust võetud aiakäru. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
Ööl vastu 27. novembrit tungiti Rakvere vallas Arkna külas viljakuivatisse ning üritati varastada seitset mootorit. Kuritegu jäi lõpule viimata.

Ida-Virumaa

Vargused
24. novembril avastati, et Narva-Jõesuus Õnne tänaval on eramajast varastatud kuldehteid. Kahju on 295 eurot.

27. novembril tungiti Sillamäel Kajaka tänaval korterisse ja varastati gaasipliit ning -boiler. Kahju on selgitamisel.

28. novembril avastati, et Narvas on aiandusühistu Berjozka aiamajja sisse tungitud ja varastatud 122 euro väärtuses tööriistu. Teisest majast varastati jalgratas ja teler. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 28. novembrit tungiti Kohtla-Järvel Mõisa teel taarapunkti, kust varastati kaks kliimaseadet ja soojapuhur. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
27. novembril avastati, et Ambla vallas Aravetel Piibe maanteel on abihoonest varastatud erinevaid esemeid ning sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
27. novembril kella 17 ja 18 vahel varastati Pärnus Kooli tänaval asutuses mobiiltelefon. Kahju on 144 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
23. novembri südaööl löödi Kaarma vallas Muratsi külas majutusasutuses 20-aastast meest.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.