Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pühapäeval algab advendiaeg (2013-11-29 00:16:04)

Pühapäeval, 1. detsembril kell 14 süütavad 1. advendi puhul Raekoja platsil asuval jõulukuusel küünlad Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut ja Tallinna praost Jaan Tammsalu.

Traditsioonilisel advendiküünla süütamise pidulikul üritusel laulavad Tallinna praostkonna koorid - Jaani koguduse kammerkoor, Kaarli koguduse kontsertkoor, kammerkoor Canorus ja segakoor; Nõmme koguduse segakoor, Peeteli koguduse kammerkoor, Püha Vaimu koguduse kammerkoor, Toomkoguduse koor Laudate Dominum, Viimsi Püha Jaakobi koguduse kammerkoor ning Keila Miikaeli koguduse segakoor.

Peale advendiküünla süütamist löövad jõulupuul särama elektriküünlad. Raekoja platsile pandi jõulupuu püsti juba novembri keskel. Seekordne pealinna keskne, umbes 16 meetri kõrgune jõulupuu on pärit Kiili vallast, Vaela külast.

Raekoja platsile seatud traditsiooniline Jõuluturg on avatud iga päev kella 10-19, sooje jooke on võimalik osta kella 23-ni. Riiklikel pühadel on Jõuluturg avatud kell 12-15, uusaastaööl kestab programm kella kaheni öösel. Jõuluturg kestab kuni 8. jaanuarini.

Jõuluturu kaubavalikus on jõuluehteid, piparkooke, maiustusi, villa-, puidu- ja karusnahkseid tooteid, talu- ja mahetalusaadusi nii Eestist kui kaugemalt. Reedeti ja laupäeviti kella 17-19 ja pühapäeviti kella 12-14 saab jõuluturul esinejatele kaasa elada. Lapsed saavad karusselliga sõita ja põhjapõtru uudistada ja Jõuluvanaga kohtuda.



Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.