Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-28 16:53:55)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 46 varavastast kuritegu, neist 32 vargust (3 eluruumidest, 2 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 2 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 309 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
27. novembril kella 20.15 ajal teatati politseile, et Lasnamäe tänava korteris tungiti kallale 47-aastasele naisele.

27. novembril kella 21.20 ajal teatati politseile, et Erika tänaval oli klient tüli käigus tunginud kallale taksojuhile. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 42-aastane naine.

28. novembril kella 1.20 ajal teatati politseile, et Nisu tänaval tungiti tüli käigus kallale 52-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi sündmuskohalt politseijaoskonda 57-aastane mees.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
24. novembril murti sisse Torma vallas Rääbise külas garaaži, kust varastati 60 liitrit kütust. Vargusega tekitatud kahju on 163 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
26. novembril tungiti Põltsamaal Silla tänaval kallale 19-aastasele mehele. Löömise tagajärjel kukkus mehe mobiiltelefon maha ning purunes. Mehele tekitati varalist kahju 262 euro ulatuses.

Tartumaa

Vargus
27. novembril laekus politseile teade, et Tartus Ülikooli tänaval asuvast hotellist varastati erinevaid hotelli olevaid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel. Politsei pidas kahtlustavatena kinni 30- ja 33-aastased mehed.

Kehaline väärkohtlemine
25. novembril laekus politseile teate, et Tartus Ravila tänaval tungiti kallale 23-aastasele mehele.

Kelmus
27. novembril laekus politseile teade, et avaldaja soovis oktoobrikuus internetiportaali vahendusel osta õhksoojuspumpa ning tasus selle eest 350 eurot müüjale, kuid tänaseni ei ole avaldaja saanud ostetud kaupa ning samuti ei ole temale tagastatud tasutud summat.

Viljandimaa

Vargus
25. novembril varastati Viljandis Jakobsoni tänaval asuvast huvikoolist kitarrivõimendi. Vargusega tekitatud kahju on 420 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Omastamine
22. novembril kolis üürnik Rakveres Lembitu tänaval korterist välja, võttes kaasa mööbliesemeid ja kraanikausse koos segistitega. Kahju on 250 eurot.

Sissetung
27. novembril tungiti Rakveres Tartu tänaval eramajja ning varastati 50 euro väärtuses alkoholi. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
26. novembri öösel tungiti Sillamäel Kesk tänaval kallale 18-aastasele noormehele ja tekitati kehavigastusi.

Vargused
22. novembril varastati Jõhvis Jaama tänaval asutuse ruumis rippunud jopetaskust mobiiltelefon ja dokumente. Kahju on 300 eurot.

23. novembril varastati Alajõe vallas Uuskülas puhkekeskusest voodeid, diivaneid ja kobeläänvaip. Kahju on selgitamisel.

27. novembri varahommikul teatas pealtnägija, et Narvas Tiimanni tänaval üritatakse varastada kanalisatsioonikaevuluuki. Kohapeal peeti kinni 42-aastane mees.

27. novembril avastati, et Jõhvis Rakvere tänaval on aktsiaseltsi seifist varastatud ligikaudu 68 000 eurot.

27. novembri õhtul tungiti läbi lõhutud aknaklaasi Kohtla-Järvel Keskallee tänaval ilusalongi ja varastati maniküüri tegemise vahendeid ning kolm karikat. Esialgne kahju on 300 eurot.

Sissetung
27. novembril tungiti Sillamäel Viru puiesteel läbi lõhutud aknaklaasi kioskisse. Kahju on selgitamisel.

27. novembri õhtul lõhuti Jõhvis Keskväljaku tänaval kaupluseklaas. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargused
20. novembril kella 13.30 ja 15.30 vahel varastati Pärnus Kooli tänaval asutuses mobiiltelefon. Kahju on 68 eurot.

27. novembril avastati, et Kilingi–Nõmmes Pärnu tänaval on tungitud ettevõtte hoonetesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
27. novembril avastati, et Märjamaa vallas Konuvere külas on tungitud talu abihoonesse ning varastatud elektrilisi tööriistu, varuosi ja erinevaid esemeid. Kahju on 975 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ööl vastu 25. novembrit tungiti Pihtla vallas Liiva külas sõidukisse ja varastati navigatsiooniseade ning kütust. Kahju on 450 eurot.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.