Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-27 15:37:00)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 120 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 1 röövimine, 87 varavastast kuritegu, neist 75 vargust (12 eluruumidest, 5 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 3 narkosüütegu, registreeriti 454 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 8 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
Politseile teatati, et kella 22 paiku rööviti Sütiste teel garaažide vahel 21-aastaselt mehelt dokumendid ja korterivõtmed.

Kehaline väärkohtlemine
26. novembril kella 21.20 ajal teatati politseile, et Kopli tänava korteris tungiti kallale 51-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 46-aastane mees.

Vargused
25. novembri õhtul varastati Mustamäe teel asuvast poest kliimasüsteemi täieaparaat koos pumpade ning kliimaseadmete osadega. Kahju kokku 4470 eurot.

26. novembril varastati Suur-Sõjamäel parklas seisnud autost fotokott koos fotoaparaadi ja muu –tehnikaga. Kahju kokku 2560 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
26. novembril kella 13.30 ajal teatati politseile, et Maardus Muuga aedlinna eramus tungiti kallale 27-aastasele naisele.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Kehaline väärkohtlemine
19. novembril sai politsei teate, et Mooste vallas Suurmetsa külas rünnati 75-aastast meest.

Tartumaa

Vargused
25. novembril murti sisse Tartus Uuel tänaval korterisse, kust varastati kuldehteid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 24. novembrit varastati Tartus Aleksandri tänaval korterist Asus sülearvuti koos laadijaga, sülearvutikott, internetipulk ja arvutihiir. Vargusega tekitatud kahju on 2256 eurot.

Viljandimaa

Vargused
Ööl vastu 19. novembrit murti sisse Suure-Jaani vallas sisse Vastsemõisa külas asuvasse töökotta ja varastati neli rehvi koos velgedega ning kalastamistarbeid. Vargusega tekitatud kahju on 2850 eurot.

Ööl vastu 24. novembrit varastati Viljandis Endla tänaval asuvast elamust tahvelarvuti. Vargusega tekitatud kahju on 120 eurot.

Võrumaa

Vargus
24. novembril laekus politseile info, et möödunud kahe nädala jooksul varastati Antslas Ülesõidu tänaval asuvast garaažist murutrimmer ja mootorsaag. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
26. novembril avastati, et Tapa vallas Näo külas asuvast talust on varastatud erinevaid traktoridetaile. Kahju on 350 eurot.

Ööl vastu 26. novembrit varastati Tapa vallas Saiakopli külas lukustamata kuurist roller registrimärgiga 027G. Kahju on 230 eurot.

Sissetung
26. novembril avastati, et Rakvere vallas Arkna külas on murtud suvekodusse ja lõhutud kuuriuks. Midagi ära ei varastatud. Lõhkumisega tekitati kahju 200 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
26. novembri päeval ähvardas seni tundmatu mees Jõhvis Keskväljaku tänaval asuvas kaupluses noaga töötajat ja röövis kassaraha. Kahjusumma on selgitamisel.

Vargused
26. novembril avastati, et Jõhvis Malmi tänaval on suvilagaraažil uks lõhutud ja varastatud murutrimmer ning akukruvikeeraja. Kahju on 123 eurot.

Ööl vastu 26. novembrit murti Kiviõlis Uuel tänaval keldrisse ja varastati jalgratas, teler ja tööriistu. Kahju on 280 eurot.

26. novembril tungiti Sillamäel aiandusühistu Sputnik majja ja varastati kott koos sularahaga. Kahju on 70 eurot.

Sissetung
26. novembril lõhuti Kohtla-Järvel Kalevi tänaval sõiduautol Ford Mondeo juhipoolne aknaklaas ja varastati videoregistraator. Kahju on 30 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
22. novembril kella 20 paiku löödi Türil 17-aastast neiut.

Läänemaa

Vargus
23. novembril kella 4.20 paiku avastati, et Haapsalus Tallinna maanteel meelelahutusasutuse läheduses on käekotist varastatud mobiiltelefon. Kahju on 327 eurot.

Pärnumaa

Vargused
26. novembril avastati, et Pärnu linnas Õli tänaval on varastatud motoroller. Kahju on 500 eurot.

24. novembril avastati, et Pärnus Ilvese tänaval on tungitud majja ja abihoonesse ning varastatud isiklikke esemeid ja tööriistu. Kahju on 415 eurot.

Omastamine
15. novembril kella 17.40 paiku omastati Pärnus Pikal tänaval liinibussis mobiiltelefon. Kahju on 448 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
17. novembril peale südaööd löödi Märjamaa vallas Haimre külas 23-aastast meest.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.