Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-26 12:26:12)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 133 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 87 varavastast kuritegu, neist 73 vargust, 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 339 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
25. novembril kella 16.50 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava ma trepikojas tungiti tüli käigus kallale 83-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 52-aastane mees.

Vargused
25. novembril avastati, et Paavli tänaval asuvast ettevõttest on varastatud riideid ja õmblusmasin. Kahjusumma on täpsustamisel.

25. novembri ennelõunal varastati Rotermanni tänaval asuvast ettevõttest sülearvuti. Kahju kokku 1100 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. novembril kella 21.30 ajal teatati politseile, et Maardus keemikute tänava korteris tungiti kallale 44-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 38-aastane mees.

Vargused
25. novembri varahommikul varastati Kiili vallas seisnud ekskavaatorist kütust. Varguses kahtlustatavana peeti kinni ja viidi politseijaoskonda 49-aastane mees.

25. novembril avastati, et Maardus Keemikute tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud elektrigeneraator. Kahju kokku 270 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
22. novembril teatati politseile, et Rõngu vallas Tilga külas on pikema perioodi vältel varastatud talust kaks tugitooli, voodi ja 3000 eurot sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 3075 eurot.

22. novembril varastati Tartus Teguri tänaval avaldaja mobiiltelefon Samsung ja rahakott koos isiklike dokumentide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
25. novembril sai politsei teate, et Tartus Tehase tänaval asuva kaupluse parklas murti sisse sõiduautosse Renault Kangoo, kust varastati automakk ja lõhuti juhtmeid.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 21. novembrit varastati Otepää vallas Vana-Otepää külas sõiduautost Hyundai Accent automakk koos mälupulgaga, pudel alkoholivaba õlut ja pakk närimiskummi. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Dokumendi võltsimine
25. novembril laekus politseile info väidetavalt võltsitud testamendi kohta.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 22. novembrit murti sisse Mõnistes asuvasse garaaži, kust varastati ratastraktori starter ja 60 liitrit erimärgistusega diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 175 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
25. novembril sai politsei teate, et Vastseliina vallas Vana-Vastseliina külas tungis alkoholijoobes 53-aastane mees kallale oma 87-aastasele emale. Politsei viis agressiivseks muutunud mehe kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
21. novembril varastati Uhtna noortekeskuses jopetaskust mobiiltelefon koos mälukaardiga. Kahju on 89 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. novembri õhtul tungis 40-aastane mees Narvas Puškini tänaval kallale 38-aastasele mehele ja tekitas viimasele kehavigastusi.

Vargused
23. novembri öösel varastati Sillamäel Tallinna maanteel veoautost Daf 300 liitrit diislikütust. Kahju on 372 eurot.

22. novembril varastati Kohtla-Järvel Keskallee tänaval 61-aastase mehe pluusitaskust mobiiltelefon väärtusega 200 eurot.

25. novembril avastati, et Jõhvis Sompa tänaval on sõidukist Ford Ranger varastatud pikendusjuhe ja tööriistu. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

25. novembril varastati Kohtla-Järvel Toome puiesteel korterist kaks televiisorit, kodutehnika dokumente, korteriomanike notariaalseid tõendeid ja pass. Kahju on 670 eurot.

25. novembril varastati Sillamäel Kajaka tänaval 55-aastaselt naiselt käekott, milles oli rahakott, kaks kuldsõrmust ja teisi isiklikke esemeid. Kahju on 23 eurot.

Kelmused
22. novembri õhtul andis 82-aastane naine Narvas Gerassimovi tänaval libapolitseinikele 10 850 eurot.

22. novembri õhtul andis 86-aastane naine Narvas Hariduse tänaval libapolitseinikule 155 eurot.

Omavoli
18. novembril varastati Kohtla-Järvel Lille tänaval sõiduauto Volkswagen Golf registrimärgiga 881AXT. Kahju on 600 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
25. novembril kella 18 ajal löödi Lihula vallas Tuudi külas talus 41-aastast meest.

Pärnumaa

Vargused
20. novembril avastati, et Paikuse vallas Põlendmaa külas on sõidukist varastatud kütust, mootoriõli ja töötuled. Kahju on 223 eurot.

20. novembril avastati, et Paikuse alevis Pärnade puiesteel on sõidukilt varastatud aku. Kahju on 120 eurot.

15. novembril avastati, et Tori vallas Muti külas on tungitud majja ja varastatud erinevaid tööriistu ning ehitusmaterjali. Kahju on 461 eurot.

Saaremaa

Vargused
23. novembril kella 18.05 ja 18.20 vahel varastati Kuressaares Mooni tänaval lukustamata jalgratas. Kahju on 200 eurot.

Ööl vastu 22. novembrit varastati Kuressaares Marientali teel sõiduautost kütust. Kahju on 65 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.