Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-11-25 16:37:48)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 249 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 rasket tervisekahjustust, 2 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 130 varavastast kuritegu, neist 107 vargust (20 eluruumidest, 7 sõidukitest), 9 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 11 inimest. Tabati 61 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 649 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, Eestist saadetud välja 2 isikut, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 4 isikut), 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
22. novembril kella 23 ajal teatati politseile, et Liimi tänaval asuvas lõbustusasutuses tungiti tüli käigus kallale 36-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 22-aastane mees.

23. novembril kella 00.35 ajal teatati politseile, et Kalda tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 39-aastane mees.

23. novembril kella 1.45 ajal teatati politseile, et Viru tänaval tungiti tüli käigus kallale 19-aastasele noormehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 21-aastane mees.

23. novembril kella 4.30 ajal teatati politseile, et Kotka tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 29-aastane naine.

23. novembril kella 5 ajal teatati politseile, et Kari tänaval tungiti kallale 28-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 17-aastane noormees.

23. novembril kella 5.40 ajal teatati politseile, et Vana-Viru tänaval tungiti kallale 28-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 31-aastane mees.

23. novembril kella 9 ajal teatati politseile, et Roosikrantsi tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 43-aastasele mehele. Turvatöötajad pidasid kinni ja politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 30-aastase mehe.

23. novembril kella 21.10 paiku teatati politseile, et Vilde tee korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 25-aastane mees.

24. novembril kella 18.20 ajal teatati politseile, et Punase tänava maja trepikojas tungiti tüli käigus kallale 46-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 44-aastane mees.

25. novembril kella 00.15 ajal teatati politseile, et Punase tänava korteris tungiti terariistaga kallal 40-aastasele mehele.

Vargused
22. novembri teatati politseile, et Suur-Patarei tänaval seisnud autost on varastatud plaadikohver umbes 80 vinüülplaadiga. Kahju kokku 1270 eurot.

22. novembril varastati Leina tänava majast jalgratas, sülearvuti ja teler. Kahju kokku 1298 eurot.

Ööl vastu 24. novembrit varastati Hargi tänaval seisnud sõiduautolt neli ratast. Kahju kokku 1500 eurot.

24. novembri öösel varastati kesklinnas Narva maantee maa-aluses parklas seisnud autost tööriistu, digiklaver ja süntesaator. Samuti varastati garaažist kahe monitoriga DVD-mängija ning jalgratta lisavarustust. Kahjusumma on täpsustamisel.
24. novembril varastati Kärberi tänava korterist 1000 euro väärtuses väärisesemeid.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
22. novembril kella 8 ajal teatati politseile, et Harku vallas Naagel tungiti tüli käigus kallale 35-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 33-aastane mees.

22. novembril kella 8 ajal teatati politseile, et Maardus Nurga tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 34-aastane mees.

23. novembril kella 14.50 ajal teatati politseile, et Vasalemma vallas Ämaris tungiti korteris terariistaga kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 30-aastane naine.

23. novembril kella 17.50 ajal teatati politseile, et Loksal Posti tänava majas tungiti kallale 58-aastasele naisele. Teos kahtlustatakse 41-aastast meest.

24. novembril kella 2.10 ajal teatati politseile, et Keila-Joa aleviku korteris tungiti kallale 28-aastasele naisele.

Vargused
22. novembril varastati Jõelähtmel asuvast talust teler, reisikohver, alkoholi ja sularaha. Kahjusumma on täpsustamisel.

24. novembril varastati Harku vallas ettevõttelt 60 meetrit kaablit. Kahju kokku 1800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
22. novembril murti Jõgeva vallas Vaimastvere külas sisse ettevõtte lukustatud territooriumile, kust varastati kütusetsisternist 1100 liitrit diislikütust.

Omavoliline sissetung
21. novembril murti sisse Jõgeval Suurel tänaval kaupluse ees parkinud sõiduautosse VAZ, millel lõhuti küljeklaasid. Sõidukist varastati kilekott toidu- ja majapidamiskaupadega. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 240 eurot.

Põlvamaa

Vargused
17. novembril varastati Räpina vallas Raigla külas maamajast digiboks, kohvi, binokkel, mobiiltelefon ja Makita akutrell.

22. novembril murti sisse Laheda vallas Tilsi külas kahte kauplusautosse. Varastatud esemete loetelu on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
23. novembril varastati Tartus Riia tänaval asuva maja trepikojast lukustatud meeste jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.

Ööl vastu 22. novembrit ärandati Tartumaal Tila külas maja hoovist ATV FC Moto registreerimistunnusega KE37. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 22. novembrit lõhuti Haaslava vallas Igevere külas merekonteineri uksed ja varastati suures kogused erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 22. novembrit murti sisse Tartu linnas Vaba tänaval sõiduautosse Citroen Berlingo, kust varastati termomeeter, spordikott koos treeningvarustusega. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

21.novembril sai politsei teate, et Tartus Kalevi tänaval põleb sõiduauto Opel Astra. Sõiduki omanikuga vesteldes selgus, et omanik oli paar tundi tagasi oma auto parkinud Sõbra tänavale maja ette, kust see ärandati.

Kehaline väärkohtlemine
22. novembril sai politsei teate, et Nõo vallas Unipiha külas löödi tüli käigus 39-aastat naist.

Asja omavoliline kasutamine
22. novembril sai politsei teate, et Tartust Alasi tänavalt ärandati öö jooksul sõiduauto Opel Rekord, mille võtmed on avaldaja käes kuid sõiduki dokumendid on autos. Päeval leiti ärandatud sõiduk mahajäetuna Tartust Roosi tänavalt.

Valgamaa


Röövimine
23. novembril sai politsei teate, et Valgas Tähe tänaval ründasid kaks meest 28-aastast meest ja võtsid temalt ära sülearvuti, mobiiltelefoni ja korterivõtmed. Kohalesaabunud politseinikud toimetasid kannatanu Valga haiglasse tervisekontrolli. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 31-aastane mees.

Kehaline väärkohtlemine
22. novembril sai politsei teate, et Valgas Riia tänaval lõi 25-aastane mees 35-aastatst naist. Kannatanu toimetatud Valga haiglasse tervisekontrolli ning alkoholi tarvitanud lööja toimetati politseijaoskonda.

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 23. novembrit murti sisse Valgas Sepa tänaval sõiduautosse, millel lõhuti süütelukk ning rikuti armatuurlaud. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus
19. novembril varastati Viiratsi vallas Vana-Võidu külas parklas sõiduautolt Audi A4 auto aju ja immobilaiser, sõiduki üks rehv katki torgatud.

Võrumaa

Vargused
22. novembril ärandati Võrus Tallinna maanteel tankla parklast poolhaakega (944 YHP) veoauto Volvo registreerimistunnusega 789 TKB. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 140 000 eurot.

22. novembril murti sisse Sõmerpalu vallas Kärgula külas maakodu kuuri, kust varastati põllutööriistu. Kokku varastati ligikaudu 600 kilogrammi vanarauda, tekitatud kahju on 120 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
21. novembril avastati, et Haljala vallas Kandle külas on kinnistult varastatud ligikaudu 3,5 tihumeetrit kase- ja lepapuid. Kahju on 175 eurot.

23. novembril avastati, et Rakke vallas Salla külas on tallu sisse murtud ning varastatud sõiduauto naastrehve ning teisi esemeid. Kahju on 150 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
23. novembri öösel peksis 30-aastane mees Narvas Tallinna maanteel baari juures 37-aastast meest.

23. novembri õhtul lõi tundmatu mees Kohtla-Järvel Keskallee tänava lähedal asuvas pargis 24-aastasele naisele pudeliga pähe.

Vargused
21. novembril varastati Narvas Kangelaste prospektil asuvast kauplusest mängukonsooli väärtusega 189 eurot.

Ööl vastu 22. novembrit varastati Jõhvis Jaama tänaval sõidukist Mercedes 350 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 22. novembrit tungiti Jõhvis Tartu tänaval kahte sõiduautosse, millest varastati automakid. Esialgne kahju 500 eurot.

22. novembril avastati, et Kohtla-Järvel Sakala tänaval on korterisse läbi akna sisse tungitud ja varastatud televiisor, tuuner ja dokumendid. Kahju on 800 eurot.

23. novembril avastati, et Sonda vallas Vainu külas on tallu sisse tungitud ja varastatud jalgratas, muruniiduk elektrijuhtmeid, -lüliteid ning harukarpe. Esialgne kahju on 500 eurot.

23. novembril tungiti Narvas Paadi tänaval eramu territooriumile ja varastati kaks 20-liitrist õlikanistrit. Kahju on 120 eurot.

23. novembril avastati, et Narvas Vesiroosi tänaval on aiandusühistu ühelt krundilt varastatud paadimootor, metalltoru ja –paak. Kahju on 95 eurot.

Omavoli
Ööl vastu 22. novembrit ärandati Narvas Kalda tänaval sõiduauto Peugeot, mis hiljem avastati Soldina külas esiots kraavis. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
24. novembril tekitati Lihulas Ristiku tänaval korteris kehavigastusi 18-aastasele neiule.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
2. novembril kella 4 ajal löödi Pärnus Vee tänaval meelelahutusasutuse läheduses 28-aastast meest.

Vargused
23. novembril kella 8.30 ja 8.35 vahel varastati Pärnus Haapsalu maanteel sõiduauto. Kahju on 1000 eurot.

23. novembril kella 9 ja 9.30 vahel varastati Varbla vallas Mõtsu külas talu hoovist mootorratas. Kahju on 1000 eurot.

22. novembril kella 16.30 ja 17 vahel varastati Pärnus Pargi tänaval asutuses tahvelarvuti. Kahju on 260 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
Ööl vastu 24. novembrit kasutati Pärnus Mai tänaval omavoliliselt sõiduautot. Sõiduauto leiti hiljem Karusselli tänavalt.

Raplamaa

Vargus
22. novembril kella 16.30 ja 20.50 vahel varastati Raplas Keskkooli tänaval asutuses rahakott. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Vargus
16. novembril avastati, et Lümanda vallas Koiki külas on varastatud puitu. Kahju on 1005 eurot.


Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.