Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-13 12:18:58)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 118 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 1 avaliku korra raske rikkumine, 62 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (6 eluruumidest, 3 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Tuvastati 1 narkosüütegu, registreeriti 128 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 5 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum. Esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
12. novembril kella 16 ajal teatati politseile, et Vana-Kalamaja tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele.

12. novembril kella 18.20 ajal teatati politseile, et Kesk-Ameerika tänava korteris tungiti kallale 46-aastasele naisele.

12. novembril kella 19 paiku teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 55-aastane mees.

Vargus
Ööl vastu 12. novembrit varastati Sütiste teel seisnud autost makk. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 12. novembrit lõhuti Paldiskis taaraautomaat ning varastati selle seest metallist osasid. Kahju kokku 1500 eurot.

Ööl vastu 12. novembrit varastati Kuusalu vallas Kolga alevikus ehitusobjektilt tööriistu ning 300 ruutmeetrit parketti. Kahju kokku umbes 13000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
11. novembril varastati Laiuselt Kuremaa teel asuvast lukustamata korterist tahvelarvuti Samsung. Vargusega tekitatud kahju on 370 eurot.

5. novembril varastati Jõgeval Pae tänaval pargitud veoki kütusepaagist diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 180 eurot.

Põlvamaa

Vargused
11. novembril muti sisse Kanepis Varbuse külas asuvasse elumajja, kust varastati McCulloch mootorsaag ja lasernivelliir. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

10. novembril sai politsei teate, et paari viimase nädala jooksul on sisse murtud Kanepi vallas Sõreste külas tallu, sauna ja keldrisse. Saunamajal lõhuti aken ning ruumist varastati 1 pudel konjakit ja pikendusjuhe. Majal murti lahti välisuks, kuid esialgse info kohaselt majast midagi ei varastatud. Esialgse info kohaselt ei ole ka keldrist midagi varastatud. Täpne kahju ning varastatud esemete kirjeldus on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus
7. novembril varastati Tartus Kopli tänaval õppeasutusest mobiiltelefon Samsung Calaxy Trend. Vargusega tekitatud kahju on 80 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
12. novembril sai politsei teate, et Tartus Ehitajate tänaval tungis 22-aastane mees kallale oma 20-aastasele elukaaslasele.

Omastamine
12.novembril sai politsei teate, et Tartus Ringtee tänaval kaubanduskeskuse parklas varastati ostukärusse unustatud rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 1710 eurot.

Viljandimaa

Omavoliline sissetung
11. novembril sai politsei teate, et novembrikuu jooksul on Kõo vallas Pilistvere külas ukseklaasi lõhkumise teel sisse murtud kirikusse, kust varastati üksikuid metallmünte. Sissemurdmisega tekitatud kahju on 200 eurot.

Vargused
8. novembril sai politsei teate, et Viljandis Mooni tänaval lõhuti ehitusjärgus oleva maja tuuletõkkeplaate ja siseneti hoonesse, kust varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

8. novembril teatati politseile, et Viiratsis Niidu tänaval on sisse murtud hoone majandusruumi, kust varastati erinevaid tööriistu. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 350 eurot.

11. novembril sai politsei teate, et ööl vastu 3. novembrit varastati Viljandis Kevade tänaval sõiduautost Opel Astra Blaupunkt võimendi, kõlarid koos kastiga, võtmekomplekt ja 2,5 liitrit bensiini. Vargusega tekitatud kahju on 248 eurot.

Võrumaa

Vargus
9. novembril murti sisse Võrus Vilja tänaval garaažiboksi, kust varastati neli Land Roveri originaalvaluvelge koos suverehvidega, erinevaid aiatööriistu ja 100 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 4700 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Avaliku korra raske rikkumine
12. novembri õhtul tungis tundmatu noormees Rakveres Koidula tänava pargis kallale 14-aastasele poisile ja põhjustas talle füüsilist valu ning tervisekahjustuse. Kahtlustatavana peeti kinni 18-aastane noormees.

Vargus
11. novembril varastati Vinni vallas bussis koolitüdrukult mobiiltelefon. Kahju on 240 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
12. novembril öösel lõhuti Narvas Kreenholmi tänaval sõiduautol Nissan aknaklaas ja varastati tulekustuti ning apteek. Kahju on selgitamisel.

12. novembri öösel lõhuti Narvas Tallinna maanteel sõidukil Volkswagen ukseklaas ja varastati skanner. Kahju on selgitamisel.

12. novembri õhtul lõhuti Narvas Kangelaste prospektil sõidukil Mercedes ukseklaas ja varastati tahvelarvuti väärtusega 700 eurot. Täpne kahju on väljaselgitamisel.

Ööl vastu 12.novembrit varastati Narvas Puškini tänaval kaatrilt metalltorud ja juurdevoolukollektor. Kahju on 1500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Omavoliline sissetung
12. novembri öösel avastati, et Lihula vallas Pagasi külas on tungitud majja. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 39-aastase mehe.

Pärnumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
6. novembril kella 12 paiku löödi Pärnus Liiva tänaval 54-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised
9. novembril kella 8 ajal tungiti Pärnus Pühavaimu tänaval toitlustusasutuses kallale 43-aastasele naisele.

10. novembri õhtul löödi Tori alevis Virula tänaval korteris 75-aastast meest.

8. novembril kella 12.30 paiku löödi Pärnus Aida tänaval 18-aastast noormeest.

Raplamaa

Vargus
4. novembril avastati, et Märjamaa vallas Kõrtsuotsa külas on ettevõtte territooriumilt varastatud sõidukitest kütust. Kahju on 700 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.