Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeaamet kutsub kodanikeühendusi õnnetuste ennetamise alasele koostööle (2013-11-13 11:04:09)

Päästeamet kuulutab välja projektikonkursi mittetulundusühendustele, eesmärgiga kaasata kodanikeühendusi uute ideede ja tegevuste leidmiseks õnnetuste vähendamise nimel. Projektikonkursil läheb jagamisele 30 000 eurot.

Toetavate projektide raames antakse inimestele teadmisi õnnetuste ennetamiseks ning oskusi nendega toimetulekuks. Projektide teemad on sarnaselt möödunud aastatele valitud tulekahjude ja veeõnnetuste ärahoidmiseks.

Eelmisel aastal esitati Päästeametile kokku 21 projektitaotlust, millest kuus sai ka toetust. Kokku osaleb selle aasta projektides otseselt, millest osad veel käivad, üle kolme tuhande inimese. Päästeametile on kokku kaheteistkümne aasta jooksul esitatud 368 taotlust, millest toetuse on saanud 121.
Ühingute tule- ja veeõnnetuste ärahoidvaid projektitaotlusi oodatakse Päästeametisse 13. detsembriks 2013. Taotlemise tingimused, vormid ja juhised on avalikustatud Päästeameti kodulehel www.rescue.ee/projektikonkurss


Allikas: Päästeamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.