Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-12 12:44:34)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 136 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 1 avaliku korra raske rikkumine, 69 varavastast kuritegu, neist 55 vargust (5 eluruumidest, 9 sõidukitest). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Tabati 29 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 250 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR
Tallinn

Kehalised väärkohtlemised 11. novembril kella 16.50 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 34-aastane mees.

11. novembril kella 20.40 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 55-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi jaoskonda 59-aastane mees. Harjumaa Vargus

Ööl vastu 11. novembrit varastati Harku vallas tööstuspargis seisnud veokitest kokku umbes 1500 liitrit kütust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

8. novembril varastati Tartus linnaliini bussis avaldaja jope taskust mobiiltelefon iPhone 5. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.

7. novembril sai politsei teate, et Tartus Ujula tänaval asuvast spordihoonest varastati spordijalatsid. Vargusega tekitatud kahju on 160 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

9. novembril sai politsei teate, et Kambjas Kase tänaval tungis naaber kallale 80-aastasele mehele.

9. novembril sai politsei teate, et Tartus Anne tänaval tungiti kallale 26-aastasele mehele.

Kelmus

8. novembril kella 12.00 paiku helistati Tartus Kruusamäe tänaval elavale 73-aastasele naisele ja teatati, et tema poeg on sattunud liiklusõnnetusse ja edasiste sekelduste ja menetluse vältimiseks küsiti naise käest suur summa sularaha. Tartus elav naine ei teadnud, et tegu on kelmusega ning andis ukse taha ilmunud noormehele üle 3000 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. novembril sai politsei teate, et Tsirguliinas Nooruse tänaval asuvas korteris tungis alkoholijoobes 44-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale oma 26-aastasele elukaaslasele. Kiirabi toimetas naise Valga haiglasse kontrolli ning politseinikud viisid mehe kainenema.

Võrumaa

Vargus

Möödunud nädalavahetuse jooksul murti sisse Urvastes Pihleni külas asuvasse hoonesse, kust varastati kaablit ja lihvijaid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. novembril peksis 26-aastane mees Tapal Valve tänaval korteris 79-aastast naist.

10. novembril lõi 54-aastane mees Viru-Nigula vallas Malla külas talus 39-aastast meest.

Ida-Virumaa

Vargused

11. novembril varastati Jõhvi vallas Tammiku alevikus Kastani tänaval majast 800 eurot ning 22 000 rubla. Kahju on 1415 eurot.

11. novembril varastati Sillamäel Kajaka tänaval 50 meetrit valgustusjuhtmeid. Kahju on selgitamisel.

11. novembril varastati Narva-Jõesuus Pargi tänaval maja juurest rulli pealt 140 meetrit elektrikaablit. Kahju on 700 eurot.

Ööl vastu 11. novembrit varastati Kohtla-Järvel Ilmajaama tänaval veoautost Man diislikütust ja kaks autoakut. Kahju on selgitamisel. Ööl vastu 11. novembrit varastati Kohtla-Järvel Kalevi tänaval ettevõtte tööruumist mikrolaineahi, teekann ja elektrilukk. Kahju on 200 eurot.

11. novembril varastati Jõhvis Rakvere tänaval ettevõtte ruumist mobiiltelefon. Kahju on 80 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril kella 22.50 paiku löödi Pühalepa vallas Uuel tänaval korteris 19-aastast noormeest. Järvamaa Kehalised väärkohtlemised

11. novembril kella 19 ajal löödi Paides Pikal tänaval 19-aastast noormeest.

11. novembri öösel löödi Türil Viljandi tänaval korteris 58-aastast meest. Kahtlustatavana on kinni peetud 20-aastane noormees. Vargus

11. novembri õhtul tungiti Albu vallas Ahula külas ettevõtte ruumidesse ja varastati kütust ning lehepuhur. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril kella hilisõhtul löödi Pärnus Uuel tänaval 42-aastast meest.

Vargused

8. novembril avastati, et Saarde vallas on sõidukilt varastatud varuosi ja kütust. Kahju on 8330 eurot.

11. novembril kella 15.45 paiku varastati Pärnus Rüütli tänaval kauplusest väärismetallist esemeid. Kahju on 9805 eurot.

Raplamaa

Vargus

7. novembril peale südaööd tangiti Kohila vallas Urge külas teenindusjaamas sõidukisse kütust ning lahkuti selle eest tasumata. Kahju on 81 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.