Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-11-07 10:43:40)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 131 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 89 varavastast kuritegu, neist 66vargust (5 eluruumidest, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 3 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti, 7 narkootikumide vahendamise, 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 234 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
6. novembril kella 10 ajal teatati politseile, et Sikupilli tänava korteris tungiti kallale 75-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 42-aastane mees.

6. novembril kella 14 ajal teatati politseile, et Õle tänava korteris tungiti kallale 47-aastasele naisele. Kahtlustatavana peeti õhtul kinni 42-aastane mees.

6. novembril kella 14 ajal teatati politseile, et Majaka tänava poes tungiti töötajale kallale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 49-aastane mees.

Vargused
6. novembri öösel varastati Tuisu tänaval ettevõtte territooriumilt 360 meetrit vaskkaablit. Kahju kokku 3780 eurot.

6. novembri õhtul varastati Mustamäe tee korterist kaks sülearvutit ja sularaha. Kahju kokku 1760 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 6. novembrit varastati Harku vallas Suurupis ekskavaatorist kütust ning lõhuti kabiiniklaasid ja mitmed lukud. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

Ööl vastu 6. novembrit varastati Padise vallas ehitusjärgus majast murutraktor, pinnasetihendaja, nurgasaag, kuus puitust, kaheksa ukselinki ning lüliteid ja kontakte. Kahju kokku umbes 2380 eurot.

6. novembri öösel varastati Harku alevikus tootmishoonelt vasktorusid. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Ööl vastu 6. novembrit varastati Jüri alevikus seisnud veoki paagist umbes 400 liitrit diiselkütust.

7. novembril avastati, et Maardus Keemikute tänaval asuvast garaažist on varastatud veljed, murutrimmer ja elektrisaag. Kahju kokku 275 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
6. novembril varastati Tartus Raatuse tänaval kohvikus mobiiltelefon Samsung Galaxy S3 mini. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Ööl vastu 6. novembrit murti Tartus Ilmatsalu tänaval sisse sõiduautosse Volkswagen Passat, kust varastati automakk ja taskulamp. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kelmus
6. novembril laekus politseile info, et avaldaja sõlmis internetikaubamaja vahendusel ostutehingu müüjaga, kes pakkus kasutatud õhksoojuspumpa koos paigaldusega. Müüja ja ostja leppisid omavahel tingimustes kokku ning avaldaja tasus müüja kontole 240 eurot. Tänaseni ei ole ostja saanud kätte õhksoojuspumpa ega ole tagastatud ka raha.

Viljandimaa

Vargus
Ööl vastu 6. novembrit murti sisse Tarvastu vallas Ülensi külas garaažiboksi, kust varastati rehve ja velgi. Vargusega tekitatud kahju võib ulatuda kuni 2000-euroni.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 6. novembrit murti sisse Urvastes ehitusobjektil olevasse merekonteinerisse, kust varastati pinnasetihendaja. Vargusega tekitatud kahju on 1850 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Sissemurdmine
5. novembril avastati, et Väike-Maarja vallas Triigi külas on töökotta sisse murtud ja varastatud erinevaid esemeid. Asjaolud on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
4. novembril avastati, et Jõhvis Kooli tänaval on ehitusjärgus olevasse majja sisse murtud ja varastatud 22 pakki kivivilla. Kahju on 260 eurot.

Ööl vastu 6. novembrit varastati Narvas Puškini tänaval 50 meetrit kaablit. Kahju on 600 eurot.

Ööl vastu 6. novembril lõhuti Narvas Juhkentali tänaval sõiduauto Dacia aknaklaas ja varastati makk. Kahju on selgitamisel.

6. novembril avastati, et Kohtla-Järvel Kauba tänaval varastati tsisternautost kaks kuuemeetrist voolikut, kaks komplekti tööriideid, ämber ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 7380 eurot.

6. novembril avastati Vaskvarva külas Narva jõe kaldalt mootorpaadi vargus. Kahju on 700 eurot.

6. oktoobril avastati, et Sillamäel Veski tänaval on garaaži sisse murtud ja ära varastatud autorehve, aku, generaator, bensiinikanister ja labidas. Kahju on 412 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargused
6. novembril peale südaööd üritati Pärnus Ilvese tänaval varastada sõiduautot. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 18-aastase noormehe.

6. novembril peale südaööd üritati Pärnus Esplanaadi ja Pühavaimu tänava ristmikul varastada sõiduautot.

5. novembril kella 15.45 paiku varastati Pärnus Lina tänaval ettevõtte ruumidest keevitusseade. Kahju on 767 eurot.

5. novembril üritati Pärnus Kilgi tänaval varastada sõiduautot.

Raplamaa

Vargus
28. oktoobril avastati, et Vigala vallas Kojastu külas on talust varastatud haagis. Kahju on 300 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.