Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mustikate küpsetamine muudab nende kasulikkust tervisele (2013-11-04 00:40:26)

Mustikad on tuntud polüfenoolide kõrge sisalduse poolest. Samas peab teadma, et kui neid marju serveerida soojalt näiteks koogi või piruka täidises või muffinite maitsestamisel, võivad marjade kasulikud omadused muutuda.

Loe edasi...


Allikas: Err.ee



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.