Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-24 12:36:32)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest, seal hulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 56 varavastast kuritegu, neist 42 vargust (4 eluruumidest, 4 sõidukitest), 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 4 narkoväärtegu. Registreeriti 259 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Avaliku korra raske rikkumine
23. oktoobril kella 17.30 ajal teatati politseile, et Suur-Sõjamäe tänava parklas tungiti tüli käigus kallale 18-aastasele neiule.

Kehalised väärkohtlemised
23. oktoobril kella 18.15 ajal teatati politseile, et Vana-Veerenni tänava korteris tungiti kallale 77-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 17-aastane noormees.

24. oktoobril kella 3.10 paiku teatati politseile, et Sõpruse puiesteel lõbustusasutuse juures tungiti kakluse käigus terariistaga kallale 26-aastasele mehele. Turvatöötajad pidasid kinni ning politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 37-aastase mehe.

24. oktoobril kella 4 paiku teatati politseile, et vanalinna lõbustusasutuses tungiti kallale 21-aastasele naisele. Turvatöötajad pidasid kinni ja politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 18-aastase neiu.

24. oktoobril kella 5 ajal teatati politseile, et Sütiste teel haiglas tungis joobes patsient kallale meedikule. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 39-aastane mees.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
Ööl vastu 21. oktoobrit varastati Jõgeva vallas Vaimastvere külas veoki kütusepaagist 250 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 325 eurot.

Ajavahemikul 17.-23. oktoober varastati Jõgeva vallas Kaude külas töökoja kinniselt territooriumilt 100 ruutmeetrit katuse tsinkplekki. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine
Põlva politsei sai teate, et Räpina vallas Meelva külas lõid avaldaja korteris külas olnud alkoholi tarvitanud tuttavad mehed 35-aastast meest näkku ja lõhkusid avaldaja kaks mobiiltelefoni. Kannatanu arstiabi ei vajanud ning lööjad lahkusid peale tüli korterist.

Tartumaa

Vargused
23. oktoobril varastati Tartus Salme tänaval asuva treeningasutuse lukustamata riietusruumist rahakott koos sularaha ja dokumentidega, mobiiltelefon LG E400 ja kõrvaklapid. Vargusega tekitatud kahju on 205 eurot.

23. oktoobril murti sisse Rannu vallas Väike-Rakke külas asuvasse kauplusesse ja varastati kassaaparaat koos sularahaga, sigarette ja alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kelmus
Politseile laekus teade, et 8. oktoobril esitas seni tuvastamata isik Tartu kesklinnas asuvas postkontoris klienditeenindajale laenu taotlemiseks võõra isiku ID-kaardi. Kuna postitöötaja tuvastas, et tegemist on kehtetu ID-kaardiga, mis on ilmselt varastatud, jäi kelmuril kuritegu lõpuni viimata.

Valgamaa

Vargused
Politseile laekus teade, et 19. oktoobril varastati Valga linnas Pärnu tänaval asuva kortermaja trepikojast magavalt alkoholi tarvitanud mehelt lukustamata sinine maastikujalgratas Sarda, jope, sandaalid ja rattakindad. Vargusega tekitatud kahju on 310 eurot.

Ajavahemikul 20.-22. oktoober murti sisse Hummuli vallas Alamõisa külas asuvasse lukustamata garaaži ja varastati Stihli trimmer-võsalõikur ning õuel seisvast sõiduautost Chrysler Sebring varastati 10 eurot ja pakk sigarette. Vargusega tekitatud kahju on 450 eurot.

Võrumaa

Vargus
21. oktoobril murti sisse Urvaste vallas Visela külas asuvasse talumajja, kust varastati õunamahla, alkohoolseid jooke, riideid, jalatseid, 2 õhupüssi, mündikogu, kalastustarbeid ja telk. Lisaks murti sisse talu kõrvalhoonesse, kust püüti varastada käru, kuid see jäeti majast umbes 200 meetri kaugusel maha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
Politseile laekus teade, et 21. oktoobril murti akende lõhkumise teel sisse Võru vallas Roosisaarel asuvasse suvemajja.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ajavahemikul 22.-23. oktoober varastati Rakveres Narva tänaval asuvast kauplusest mootorsõiduk. Kahju on 8990 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
20. oktoobril varastati Narvas Rahu tänaval asuvast korterist sülearvuti Asus. Kahju on 530 eurot.

23. oktoobril tungiti läbi lõhutud ukse Kiviõlis Võidu tänaval asuvasse korterisse ja varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 35 eurot.

23. oktoobril tungiti läbi lõhutud ukse Jõhvis Narva maanteel asuva elumaja keldrisse ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 750 eurot.

Ajavahemikul 22.-23. oktoober tungiti läbi lõhutud ukse Kohtla-Järvel Mõisa teel asuva elumaja keldriboksi ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 162 eurot. Samas varastati teisest keldriboksist jalgratas. Kahju on 150 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
22. oktoobril kella 15 ja 18 vahel varastati Paides Suur-Aia tänaval kortermaja trepikojast lukustatud jalgratas Classic. Kahju on 80 eurot.

Pärnumaa

Vargused
Ajavahemikul 2. septembrist kuni 21. oktoobrini varastati Sauga vallas Eametsa külas soojak-haagisest mitmesuguseid metallist esemeid. Kahju on 22 800 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.