Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-17 15:57:32)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 112 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 58 varavastast kuritegu, neist 53 vargust (4 eluruumidest, 8 sõidukitest). Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 11 narkosüütegu, registreeriti 271 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 3 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 1 piirirežiimi rikkumist.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine
16. juulil sai politsei teate, et Vana-Veerenni tänaval löödi korteris 77-aastast meest. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 46-aastase naise.

Vargused
16. juulil varastati Herne tänaval sõidukist erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 1160 eurot.

16. juulil sai politsei teate, et Sütiste teel varastati sõidukilt esituled. Kahju on ligi 1000 eurot.

16. juulil sai politsei teate, et Sütiste teel varastati soojakust erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 1640 eurot.

Harjumaa

Vargus
16. juulil sai politsei teate, et Kuusalu vallas Loksa külas varastati majapidamisest erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 500 eurot.

16. juulil sai politsei teate, et Kuusalu vallas Valkla külas varastati ehitusobjektilt erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 100 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR


Jõgevamaa


Omavoliline sissetung

Jõgeva politseile laekus teade, et 15. oktoobril murti sisse Torma vallas Rääbise külas asuvasse veskisse.

Vargused

Ööl vastu 16. oktoobrit varastati Põltsamaa vallas Sulustvere külas laohoones seisnud veokist 40 liitrit diislikütust ja sõiduki aku. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 16. oktoobrit varastati Põltsamaa vallas Pilu külas metsaveokist Ponsse tööriistakohver koos tööriistadega ja kütusevoolik. Vargusega tekitatud kahju on umbes 650 eurot.

Põlvamaa

Vargus

Ajavahemikul 15.-16. oktoober murti sisse Kanepi vallas Erastvere külas asuvasse majja ja varastati 4 talverehvi, 4 talverehvi koos velgedega ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargused

Ajavahemikul 10.-12. oktoober varastati Tõlliste vallas Supa külas teadetetahvlilt kaart. Vargusega tekitatud kahju on umbes 107 eurot.

15. oktoobril murti rõduukse kaudu sisse Valga linnas Vee tänaval asuvasse korterisse ja varastati sularaha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

16. oktoobril murti sisse Valga linnas Tähe tänaval asuvasse korterisse ja varastati kümmekond pudelit kanget alkoholi, kuld- ja hõbeehteid, kaks mündialbumit ja üks sularahaalbum. Vargusega tekitatud kahju on umbes 2000 eurot.


Tartu-, Viljandi- ja Võrumaal teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Omastamine
16. oktoobril omastati Väike-Maarja vallas Pandivere külas mobiiltelefon. Kahju on 250 eurot.

Ida-Virumaa


Vargused
Ajavahemikul 15.-16. oktoobril tungiti Narvas Talllinna maanteele pargitud sõiduautosse ja varastati automakk ning võtmed. Kahju on 108 eurot.

Ajavahemikul 15.-17. oktoobril varastati Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval asuvast õppeasutusest süntesaator Yamaha. Kahju on 225 eurot.


LÄÄNE PREFEKTUUR


Järvamaa

Vargus

16. oktoobril tungiti Paide vallas Tarbja külas Vanaküla teel garaaži ja varastati laste ATV ning erinevaid tööriistu. Kahju on 1970 eurot.


Pärnumaa

Vargused

16. oktoobril avastati, et Häädemeeste vallas Majaka külas on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 133 eurot.

14. oktoobril kella 13.15 ja 15.30 vahel varastati Pärnus Kooli tänaval asutuses mobiiltelefon. Kahju on 150 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.