Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pole mingi uudis, et sügis on aias koristusaeg (2013-10-16 16:17:30)

Aiasaadused on valmis saanud, hoidised tehtud ja talvevarud korjatud, veel jääb üle aed talveks ettevalmistada. Langevad lehed ja nende koristamine tekitavad aiaomanikule palju lisatööd.

Peale lehtede kokku riisumist tuleb lehed ka kuskile edasi paigutada. Maal see üldjuhul probleemiks ei ole, piisab oma maalapi nurka lehtede hunnikusse ajamisest, komposteerimisest või kasutamisest rooside ja muude taimede katteks.

Linnas paiknevate aedade omanikud on lehtede paigutamisega hädas, sest koristama peab, aga kogu seda hunnikut kuskile ladustada ei ole ja ära põletada ning metsa alla viia ei tohi. Omavalitused küll koguvad lehti, kuid seal on omad piirangud, mis suuremate aedade pidajatele ei sobi või siis suurenevad äraveo kulud.

Siinkohal tahab Pakendikeskus toetada kõiki selle artikli lugejaid ja lehtede kogumiseks prügikottide meilt ostjaid 10% soodustusega, teatades kassas aiandus.ee salasõnaks.

Oled oodatud külastama Pakendikeskuse kauplusi Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis.


Allikas: www.pakendikeskus.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.