Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-15 15:15:35)

Ööpäev jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 102 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 63 varavastast kuritegu, neist 56 vargust (9 eluruumidest, 8 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkosüütegu. Registreeriti 330 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik. Esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
14. oktoobril kella 5 paiku teatati politseile, et Suur-Karja tänava lõbustusasutuses tungiti kallale turvatöötajale.

14. oktoobril kella 14 paiku teatati politseile, et Köleri tänava korteris tungiti kallale 71-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 51-aastane mees.

14. oktoobril kella 20.10 ajal teatati politseile, et Lõime tänava korteris tungiti kallale 22-aastasele naisele. Asjaolude selgitamiseks toimetati politseijaoskonda 30-aastane mees.

15. oktoobril kella 00.20 ajal teatati politseile, et Suur-Karja tänaval tungiti kallale 21-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 41-aastane mees.

Harjumaa

Vargus
Ööl vastu 14. oktoobrit varastati Saku vallas Juulikul seisnud veokilt kaks plastist küljepaneeli väärtusega vähemalt 5000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
Jõgeva politseile laekus teade, et 6. oktoobri varahommikul löödi Põltsamaal Lossi tänaval meelelahutusasutuse ees 32-aastasele mehele rusikaga näkku ning peksti teda jalgadega.

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 14. oktoobrit varastati Mikitamäe külas ettevõtte laohoonest puulõhkumismasin Japa. Kahju on umbes 10 000 eurot.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 10. oktoobrit varastati Tartus Rüütli tänaval kohvikust mobiiltelefon HTC Wildfire. Kahju on 70 eurot.

Ööl vastu 12. oktoobrit varastati Tartus Kaunase puiesteel kohvikust mobiiltelefon Nokia Lumia. Kahju on umbes 500 eurot.

Viljandimaa

Vargus
Viljandi politseile laekus teade, et 13. oktoobril avastati Suure-Jaani vallas Sandra külas sissemurdmine talumajja. Varastatud oli muuhulgas grillahi, tööriistu, metallist seguvann. Varastatud esemete täpne loetelu ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargused
Võru politseile teatati, et 6. oktoobril on Antslas Pärna tänaval sisse murtud garaaži ning varastatud punast värvi laste ATV, aku ja kiiver. Kahju on 670 eurot.

7. oktoobril avastati Võrus Jüri tänaval, et korterist on kadunud 250-eurone õlimaal.

Võru politseile teatati 13. oktoobril, et viimase nädala vältel on Võru vallas Loosu külas sisse murtud elumajja ning varastatud 4000 eurot. Politsei pidas kuriteo toimepanemises kahtlustatavana kinni 17-aastase noormehe.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
7. oktoobril varastati Sõmeru vallas Uhtnas asuvas koolis tüdruku koolikotist mobiiltelefon väärtusega 170 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 9.-12. oktoober tungiti Sillamäel Kesk tänaval kortermaja keldrisse ja varastati jalgratas. Kahju on 260 eurot.

Ajavahemikul 10.-14. oktoober varastati Kohtla vallas Kukruse külas Amula ja Uikla tee vahelisel alal ekskavaatorist kaks akut, tööriistu ja juhtmeid. Samas lõhuti ekskavaatoril armatuurlaud. Esialgne kahju on 6921 eurot.

11. oktoobril avastati, et Maidla vallas Aidu-Liiva külas on alajaama territooriumilt varastatid jõutrafo ja kaheksa ühendusklemmi. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Avaliku korra raske rikkumine
13. oktoobril kella 2 paiku löödi Paides Posti tänaval 41-aastast meest.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
14. oktoobril kella 21.05 paiku löödi Taebla alevikus 54-aastast meest.

Pärnumaa

Röövimine
14. oktoobril kella 13.45 paiku löödi Pärnus Vana–Rääma tänaval korteris 67-aastast naist ning varastati mobiiltelefon ja sularaha. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
14. oktoobril kella 16 ja 17 vahel varastati Rapla vallas Tapupere külas talu köögist rahakott sularaha ja isiklike dokumentidega.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.