Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-10-14 18:53:36)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 236 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 99 varavastast kuritegu, neist 83 vargust (10 eluruumidest, 17 sõidukitest), 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 14 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 2 ja sai vigastada 16 inimest. Tabati 87 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 11 narkosüütegu. Registreeriti 641 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 6 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 18 välismaalast, Eestist saadeti välja 6 isikut, tuvastati 7 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 7 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 19 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
12. oktoobri öösel kella 2 paiku teatati politseile, et Tatari tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 46-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 30-aastane mees.

12. oktoobril kella 9 ajal teatati politseile, et Lasnamäe tänava korteris tungiti kallale 25-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 43-aastane mees.

12. oktoobril kella 17.20 ajal teatati politseile, et Toompuiesteel tungiti tüli käigus terariistaga kallale 52-aastasele mehele. Kahtlustatava toimetati politseijaoskonda 63-aastane mees.

12. oktoobril kella 22.10 ajal teatati politseile, et Pärnamäe tee majas tungiti konflikti käigus kallale 17-aastasele neiule. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 53-aastane naine.

13. oktoobril kella 00.30 ajal teatati politseile, et Kolde puiesteel tungiti kallale 26- ja 23-aastasele mehele.

13. oktoobril kella 1.45 ajal teatati politseile, et Viru tänaval tungis klient kallale teda teenindanud taksojuhile. Hiljem peeti asjaolude selgitamiseks kinni ja toimetati jaoskonda 37-aastane mees.

13. oktoobril kella 3.30 ajal teatati politseile, et Mooni tänava majas tungiti kallale 39-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 18-aastane mees.

13. oktoobril kella 5 paiku teatati politseile, et Randla tänaval tungisid kliendid taksojuhile kallale.

13. oktoobril kella 19.30 ajal teatati politseile, et Tuulemaa tänava korteris tungiti kallale 55-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane mees.

13. oktoobril kella 19.30 ajal teatati politseile, et Kadaka tee korteris tungiti kallale 28-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 29-aastane mees.

Vargus
Ööl vastu 11. oktoobrit varastati Suve tänaval seisnud autost lasernivelliir, tööriistakohver ja teksapüksid. Kahju kokku 1720 eurot.

Ööl vastu 11. oktoobrit varastati Gonsiori tänava majahoovist tõstuk Dino maksumusega umbes 75 000 eurot.

Ööl vastu 11. oktoobrit varastati Pika tänava keldrist piikvasar, ketassaag ning akutrell koos puuridega. Kahju kokku 1200 eurot.

11. oktoobril avastati, et Kapi tänaval seisnud autost on varastatud jalanõusid, spinninguritv ja –rull, landid, seljakott riietega, õlakott erinevate asjadega ning CD-automakk. Kahju kokku 1012 eurot.

Ööl vastu 13. oktoobrit varastati Kevade tänaval seisnud autost kolm mänguhelikopterit, alkoholi, veiseliha, riideid ja muid asju. Kahju kokku 1417 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
12. oktoobril kella 3.45 ajal teatati politseile, et Maardus Ringi tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane mees.

Vargused
10. oktoobril avastati, et Anija vallas Raudojal on talust varastatud ehitusmaterjali 1000 euro väärtuses.

12. oktoobril avastati, et Keila vallas Tuulnal asuvast suvilast on varastatud teler ja muid esemeid. Kahjusumma on täpsustamisel.

12. oktoobril avastati, et Harkus on garaažist varastatud spinning, kaks elektrilist tõukeratast, õhupump ja tööriistu. Kahju kokku 295 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ajavahemikul 7.-12. oktoober murti sisse Saare vallas Kääpa külas asuva hoone keldrisse ja varastati erinevaid hoidiseid, kartuleid ja kalastustarbeid. Vargusega tekitatud kahju on umbes 262 eurot.

Omavoliline sissetung
12. oktoobril sai politsei teate, et Kuremaa alevikus Palamuse teel asuvasse kuuri on sisse murtud ning varastati küttepuid.

12. oktoobril sai politsei teate, et Põltsamaal Eha tänaval asuva hoone keldriboksi murti sisse ja varastati jalgratas, rattapumbad, õuna- ja alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
12. oktoobril murti sisse Tartu linnas Ringtee tänaval asuvase tööriistapoodi ja varastati erinevaid Makita tööriistu ja tarvikuid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

11. oktoobril varastati Tartu linnas Rüütli tänaval asuvast baarist leti tagant avaldaja mobiiltelefon Samsung Galaxy S2. Kahju on 400 eurot.

9. oktoobril varastati Ülenurme vallas Ülenurme alevikus asuvast korterist nagis rikkunud jope taskust mobiiltelefon Sony Xperia L ja pangakaart. Kahju on 410 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 11. oktoobril lõid kaks tundmatud meest Tartu linnas Narva maanteel asuvas meelelahutusasutuses 37-aastast meest.

Omastamine
Politsei sai teate, et 11. oktoobril unustas avaldaja oma Canoni videokaamera Tartu Riia tänaval asuva kaubanduskeskuse tualettruumidesse, hilisemal kontrollimisel avaldaja videokaamerat enam sealt ei leidnud. Kahju on 100 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politsei sai teate, et 12. oktoobril lõi tundmatu noormees Valga linnas Turu tänaval asuvas meelelahutusasutuses tüli käigus 22-aastast noormeest.

Võrumaa

Vargus
10. oktoobril murti sisse Lasva vallas Tsolgo külas asuvasse garaaži ja äraviimiseks tõsteti garaažist välja neli Toyota Land Cruiseri velge koos rehvidega.

Kehaline väärkohtlemine
Politsei sai teate, et 13. oktoobril lõi 19-aastane noormees korduvalt 17-aastasele noormehele rusikaga näkku põhjustades kannatanule tervisekahjustuse ja füüsilist valu.

Arvutikelmus
Politseile teatati, et 9. oktoobril sisestas tundmatu isik Võru linnas Vilja tänaval kahel korral sularahaautomaati avaldaja deebetkaardi ja PIN-koodi ning võttis avaldaja kontolt välja 580 euro ulatuses sularaha. Tundmatu isik oli varasemalt varastanud avaldajalt tema deebetkaardi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
11. oktoobri päeval lõi 63-aastane mees Rakveres Koidula tänava pargis 56-aastasele mehele noaga kaela piirkonda, millega tekitas kannatanule tervisekahjustuse. 63-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused
11. oktoobril tungiti läbi lõhutud aknaklaasi Rakveres Vabaduse tänaval kooli ja varastati kolm monitori ning kolm terminali. Kahju on 3315 eurot.

11. oktoobri öösel murti Rakveres Viru tänaval sõiduautosse Honda ja varastati automakk, FM-modulaator koos mälupulgaga, päikeseprillid, kaks navigatsiooniseadet ning teisi esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 8.-9. oktoober murti Kiviõlis Viru tänaval sõiduautosse Volkswagen ja varastati tööriistu ning teisi esemeid. Kahju on 85 eurot.

Ajavahemikul 10.-11. oktoober tungiti Jõhvis Vahe tänaval sõiduautosse Volkswagen ja varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

11. oktoobril varastati Narva Puškini tänaval asuvas kohvikus 28-aastaselt mehelt mobiiltelefon. Kahju on 430 eurot.

Ajavahemikul 11.-12. oktoober varastati Kohtla-Järvel Toome puiesteel asuvast korterist rahakott koos pangakaardiga. Hiljem võeti pangaautomaadist 700 eurot.

12. oktoobril avastas 31-aastane naine, et tema Kohtla-Järvel Keskallee tänaval asuvast korterist on varastatud ravimeid. Kahju on 159 eurot.

12. oktoobril avaldas 28-aastane mees, et Narvas Kangelaste tänaval tõmmati ta isa käest kott, milles oli 65 eurot. Politsei kuulas kuriteos kahtlustatavana üle 15-aastase tütarlapse.

Ajavahemikul 12.-13. oktoober varastati Narvas Rakvere tänavalt sõiduauto BMW registrimärgiga 735AOE. Kahju on 1000 eurot.

13. oktoobril tungiti Narvas 26. Juuli tänaval sõiduautosse Kia ja varastati automakk, töörõivaid ja -kingad, kiiver, navigatsiooniseade ning teisi esemeid. Kahju on 770 eurot.

Asja rikkumine
Ajavahemikul 10.-11. oktoober pandi Tudulinna vallas Lemmaku külas põlema maja kõrvalhoone. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Omavoliline sissetung
12. oktoobril avastati, et Kõrgessaare vallas Mudaste külas on tungitud abihoonesse ja varastatud vähevanker. Kahju on 50 eurot.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
12. oktoobril kella 21 paiku tekitati Türil Viljandi tänaval maja koridoris kehavigastusi 58-aastasele mehele.

Vargused
12. oktoobril avastati, et Paides Kure tänaval on tungitud majja ja varastatud jalgratas ning erinevaid tööriistu. Kahju on 1070 eurot.

8. oktoobril varastati Ambla vallas Aravete alevikus mobiiltelefon. Kahju on 150 eurot.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised
13. oktoobril kella 4.10 paiku löödi Taebla alevikus Papli puiesteel korteris 48-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 49-aastase mehe.

13. oktoobril kella 8.55 Noarootsi vallas löödi 60-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 53-aastase mehe.

Vargused
5. oktoobril avastati, et Risti vallas Piirsalu külas on tungitud talu abihoonesse ja talu territooriumilt on varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1830 eurot.

11. oktoobril avastati, et Lihula vallas Meela külas on tungitud tallu ja kõrvalhoonesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
12. oktoobril kella 3 paiku löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses 29-aastast naist.

Vargused
11. oktoobri õhtul varastati Pärnus Mere puiesteel meelelahutusasutuse läheduses mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

8. oktoobril avastati, et Pärnus Vee tänaval on tungitud keldrisse ja varastatud jalgratas. Kahju on 350 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
12. oktoobril kella 21.15 paiku löödi Raplas Tallinna maanteel 19-aastast noormeest.

Vargused
12. oktoobril avastati, et Kaiu vallas Toomja külas on kõrvalhoonest varastatud kütust. Kahju on selgitamisel.

13. oktoobril tungiti Kehtna vallas Kaerepere alevikus Männiku põigus garaaži ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 2520 eurot.

Omavoliline sissetung
13. oktoobril kella 6.55 paiku tungiti Rapla vallas Kodila külas asutuse hoonesse.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.