Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-11 22:42:30)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 70 varavastast kuritegu, neist 57 vargust (2 eluruumidest, 8 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 388 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 4 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
10. oktoobril kella 14.45 ajal teatati politseile, et Sõle tänava poes ründas turvatöötajat klient, keda kahtlustati varguses. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane naine.

10. oktoobril kella 15 ajal teatati politseile, et Tartu maantee parklas tungiti tüli käigus kallale 57-aastasele mehele.

10. oktoobril kella 23 ajal teatati politseile, et Läänemere tee korteris tungiti kallale 45-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

Vargused
10. oktoobril varastati Kristiines Mustamäe teel seisnud autost keevitusaparaat ja muid tööriistu. Kahju kokku 3448 eurot.

10. oktoobril varastati Vilde teele pargitud autolt küljepeeglid. Kahju kokku umbes 4000 eurot.

10. oktoobril varastati Tammsaare pargis lapsekärust seljakott fototehnikaga. Kahju kokku 4610 eurot.

Harjumaa

Vargused
10. oktoobril avastati, et Harkus Instituudi teel on garaažiboksist varastatud jalgratas. Kahju kokku 600 eurot.

Ööl vastu 10. oktoobrit varastati Rae vallas Peetri alevikus ehitusobjektilt tööriistu kokku 11800 euro väärtuses.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Valeraha teade
9. oktoobril käis avaldaja kontrollimas tuttava isiku käest saadud 100-eurost rahatähte Jõgeva linnas Suurel tänaval asuvas pangakontoris. Rahatähe kontrollimisel selgus, et tegemist on 100-eurose suveniirrahaga.

Vargused
Ööl vastu 9. oktoobrit murti sisse Jõgeva vallas Kassinurme külas asuvasse talu kõrvalhoonesse ja varastati akutrell. Vargusega tekitatud täpne kahju on selgitamisel.

9. oktoobril varastati Jõgeva vallas Kuremaa alevikus kinnistult rohelise-musta kirju ATV CSF500A. Kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Avaliku korra raske rikkumine
9. oktoobri õhtul helistas politseisse ilmsete joobetunnustega mees ning teatas, et Kanepi vallas Põlgaste külas asuvas tanklas on pomm. Sündmuskohale jõudnud pommigrupi poolt teostatud kontrolli käigus lõhkeseadeldist ei leitud. Politseinikud tegid helistaja isiku ja tema asukoha kindlaks ning pidasid ta kinni. 1962. aastal sündinud mees paigutati kainenema.

Tartumaa

Vargused
10. oktoobril varastati Tartus Rüütli tänaval asuvast baarist leti alla paigutatud mobiiltelefon Huawei Ascend P. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot. Kahtlustatavatena on kinni peetud 1987. ja 1989.aastal sündinud mehed.

Ööl vastu 9. oktoobrit murti sisse Nõo vallas Nõo alevikus Meeri tänaval asuvasse kõrvalhoonesse ja varastati akutrell Bosch, elektritrell Borch, survepesur Kärcher ja kuumapuhur Skjol. Vargusega tekitatud kahju on 237 eurot.

9. oktoobril varastati Tartus Raekoja platsil asuvast kohvikust avaldajale kuulunud valget värvi mobiiltelefon LG.

Ööl vastu 8. oktoobrit varastati Konguta vallas Karijärve külas asuva talu hoovilt ligikaudu 400 liitrit diislikütust koos pumbaga. Vargusega tekitatud kahju on umbes 500 eurot.

Võrumaa

Vargus
4. oktoobril varastati Võrus F. R. Kreutzwaldi tänaval asuva maja ühiskeldrist lastejalgratas Miss Della Crus ja jalgratas Classic. Vargusega tekitatud kahju on umbes 496 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ajavahemikul 7.-10. oktoobril varastati Kurtna külas Väike-Maarja vallas traktori kütusepaagist diiselkütust. Kahju on 151 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 9.-10. oktoobril tungiti läbi lõhutud ukse Jõhvis Rahu põik tänaval asuvasse korterisse ja varastati televiisor, sülearvuti ja muid esemed. Kahju on 3736 eurot.

Ajavahemikul 8.-10 oktoobril tungiti läbi lõhutud ukse Toila vallas Martsa külas asuvasse suvilasse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 335 eurot.

Ajavahemikul 9.-10. oktoobril varastati Tudulinna vallas Rannapungerja külas veoautost diiselkütust. Kahju on 260 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargused
8. oktoobril kella 11.20 ja 11.25 vahel varastati Pärnus Suur–Sepa tänaval kaupluses rahakott sularaha ning isiklike dokumentidega. Kahju on 187 eurot.

9. oktoobril kella 17 ja 18.30 vahel varastati Audru vallas Lindi külas talu hoovist järelhaagis sellel olnud lumepuhuriga. Kahju on 1200 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
10. oktoobril kella 20.40 paiku löödi Kohila vallas Aespa alevikus Kapa tänaval suvemajas terava esemega 59-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 49-aastase mehe.

Vargus
5. oktoobril kella 15.25 paiku tangiti Kohila vallas Urge külas teenindusjaamas autosse kütust ning lahkuti selle eest tasumata. Kahju on 112 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.