Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-09 12:37:55)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 118 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 67 varavastast kuritegu, neist 48 vargust 48 (5 eluruumidest, 4 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 16 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 274 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast, 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
9. oktoobril kella 1.50 ajal teatati politseile, et Kopli tänaval rööviti 35-aastaselt naiselt rahakott sularahaga. Kahju kokku 510 eurot.

Vargused
8. oktoobril avastati, et Meeliku tänaval seisnud autost varastati akutrell, perforaator ja autoraadio. Kahju kokku 1400 eurot.

8. oktoobril varastati Tuukri tänaval asuvast parklast sülearvuti väärtusega 1000 eurot.

8. oktoobril varastati Hospidali tänaval seisnud autost portfell, milles oli sülearvuti, telefon, rahakott dokumentide ja sularahaga ning muid esemeid. Kahju kokku 2210 eurot.

Ööl vastu 8. oktoobrit varastati Olevimäel seisnud mootorratta küljekastidest telk, magamiskott, magamismatt, kiiver, tööriistakast koos tööriistadega, esmaabikott, kaks veekindlat kotti, kaks sisekummi, riideid, veepudel ja muid esemeid. Kahju kokku 2510 eurot.

8. oktoobril varastati Maakri tänava parklas seisnud autost spordikott, sülearvuti, fotoaparaat ja riideid, autolt varastati neli ratast. Kahju kokku 2240 eurot.

8. oktoobril varastati Paekaare tänava korterist mängukonsool, sülearvuti, numismaatiline kollektsioon, teler ja muid esemeid. Kahju kokku 1964 eurot.

8. oktoobril avastati, et Sütiste tee maja keldriboksist on varastatud kaks maastikuratast. Kahju kokku 1337 eurot.

8. oktoobril avastati, et Keemia tänava maja parklast on varastatud kaks jalgratast. Kahju kokku vähemalt 1000 eurot.

Harjumaa

Vargused
8. oktoobril avastati, et Harku vallas Murastes on ehitusobjektil asuvast konteinerist varastatud õhukompressor, tsirkulaarsaag, akutrell ja diiselpuhur. Kahju kokku 1125 eurot.

Politseile teatati, et 7. oktoobril varastati Harku vallas Vääna-Jõesuus parklas seisnud autost boom-mikrofon koos ümbrisega, koguväärtusega 1500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Kehalised väärkohtlemised
Politsei sai teate, et 6. oktoobril läks alkoholi tarvitanud tuttav mees kallale 74-aastasele naisele. Väidetavalt on ka varasemalt isikutel omavahel probleeme esinenud.

Politsei sai teate, et 5. oktoobril tekkis tüli kahe mehe vahel. Väidetavalt lõi 42-aastane mees tüli käigus 38-aastasele mehele käega näkku, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi.

Tartumaa

Vargused
3. oktoobril varastati Tartus Kivi tänaval asuva maja trepikojast lukustatud hübriidjalgratas Merida Crossway Lady. Vargusega tekitatud kahju on 435 eurot.

Ajavahemikul 3.-4. oktoober murti sisse Nõo vallas Laugja külas asuva talu garaaži ja varastati ligikaudu 50 kilogrammi vasest padrunikesti, pikendusjuhe ja Bosch ketaslõikur. Vargusega tekitatud kahju on 340 eurot.

Ajavahemikul 4.-8. oktoober murti sisse Luunja vallas Lohkva külas asuva kortermaja keldrisse ja varastati kaks tööriistakohvrit. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 4.-6. oktoober varastati Tartus Turu tänaval kaupluse akna juurde jalgrattalukuga kinnitatud jalgratas Schwinn. Kahju on 350 eurot.

8. oktoobril varastati Tartus linnaliinibussis avaldaja mobiiltelefon iPhone 4S. Kahju on 450 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
5. oktoobril varastati Tamsalu vallas Sääse alevikus Sääse tänava korterist rahakott ja muid esemeid. Kahju on 350 eurot.

8. oktoobril tungiti läbi lõhutud ukseklaasi Sõmeru vallas Uhtnas Mõisa tänaval asuvasse kauplusesse ja varastati alkoholi ning tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Tapmine
6. oktoobril leiti Kohtla-Järvel Katse tänava kortermajast 60-aastase naise vägivallatunnustega surnukeha. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused
Ajavahemikul 7.-8. oktoober tungiti läbi lõhutud seina Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvasse garaaži ja varastati ehitusföön ja muud tööriistad. Kahju on 120 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. oktoober varastati Narvas Uusküla tänaval pargitud sõiduautost takso aparatuur. Kahju on 500 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. oktoober varastati Sillamäel Kesk tänaval kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. oktoober tungiti läbi lõhutud aknaklaasi Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval pargitud sõiduautosse ja varastati kohver erinevate tööriistadega. Kahju on 500 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. oktoober varastati Toila vallas Konju külas asuvast kitsefarmist erinevaid toiduaineid. Kahju on 100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vägivalla kasutamine võimusesindaja suhtes
6. oktoobril kella 21.20 löödi Haapsalus Tallinna maanteel kaupluses ametikohustusi täitvat 47-aastast turvatöötajat.

Vargus
8. oktoobril avastati, et Lihulas Valuste teel on tungitud ettevõtte ruumidesse ja varastatud sõiduauto, keevitusaparaat ning kaks metallist vaati.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
6. oktoobril kella 10.45 paiku löödi Sindis Jaama tänaval kaupluse ees 39-aastast meest.

Vargus
8. oktoobril avastati, et Pärnus Kaevu tänaval on tungitud sõiduautosse ja varastatud kõlar. Kahju on 159 eurot.

Omavolilised sissetungid
8. oktoobril kella 1.55 paiku tungiti Pärnus Pikal tänaval ettevõtte ruumidesse.

8. oktoobril kella 2 ajal tungiti Pärnus Kirsi tänaval ettevõtte territooriumile ning lõigati läbi elektrikaabel.

Raplamaa

Vargus
8. septembril avastati, et Kehtna vallas Nadalama külas talu abihoonest ATV. Kahju on 10 000 eurot.

Saaremaa

Vargus
4. oktoobril varastati Leisi vallas Mujaste külas paadist paadimootor. Kahju on 1000 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.