Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-10-07 18:32:27)
Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 220 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 122 varavastast kuritegu, neist 110 vargust (10 eluruumidest, 24 sõidukitest), 6 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 13 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 15 inimest. Tabati 61 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 703 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 6 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 15 välismaalast, Eestist saadeti välja 9 isikut, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 3 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
4. oktoobril kella 13.30 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava bussipeatuses tungiti tüli käigus kallale 34-aastasele mehele.

5. oktoobri kesköö paiku teatati politseile, et Männiku tee bussipeatuses tungiti tüli käigus kallale 36-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 21-aastane mees.

5. oktoobril kella 3.15 ajal teatati politseile, et Vabaduse väljakul tungiti kallale 41-aastasele mehele. Väidetav vägivallatseja, 29-aastane mees, toimetati esialgu kainestusmajja.

5. oktoobril kella 4.30 ajal teatati politseile, et Roosikrantsi tänaval tungiti kallale 29-aastasele mehele. Kahtlustatavatena toimetati politseijaoskonda kaks 24- aastast meest.

5. oktoobril kella 12.30 ajal teatati politseile, et Pallasti tänava maja trepikojas tungiti kallale 37-aastasele mehele. Kahtlustatavana peeti hiljem kinni 22-aastane mees.

5. oktoobril kella 16.40 ajal teatati politseile, et Estonia puiesteel tungiti kallale 63-aastasele mehele. Kahtlustatavana peeti kinni 52-aastane mees.

6. oktoobril kella 2 paiku teatati politseile, et Põhja puiesteel asuvas bensiinijaamas tungiti kallale müüjale, kes läks takistama õlut varastanud noormehi. Politseipatrull pidas kahtlustatavana kinni 18-aastase noormehe.

6. oktoobril teatati politseile, et kella 6.30 ajal tungiti Vana-Viru tänaval lõbustusasutuses kallale turvatöötajale.

Politseile teatati, et 5. oktoobril kella 3 paiku tungiti Vana-Viru tänava lõbustusasutuses kallale 41-aastasele mehele.

6. oktoobril kella 22.45 ajal teatati politseile, et Sitsi tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 39-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 4. oktoobrit varastati M.Härma tänaval seisnud autolt esituled. Kahju kokku umbes 4000 eurot.

Ööl vastu 4. oktoobrit varastati Läänemere teel seisnud autolt esituled. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Ööl vastu 4. oktoobrit varastati Heina tänaval seisnud kaubikult tööriistu, reisikotid riietega, sülearvuti, naviseade, telefon, dokumente ja muid esemeid. Kahju kokku 3980 eurot.

Ööl vastu 5. oktoobrit varastati Tammsaare teel asunud garaažist viis autoratast, neli talverehvi, mootorsaag ja auto esituled. Kahju kokku umbes 1500 eurot.

5. oktoobri päeval varastati Niidi tänaval naisterahvalt käekott, milles oli telefon, sularaha, dokumendid ja muud esemed. Kahju kokku 1300 eurot.

6. oktoobril avastati, et Anija vallas Parilas asuvast talust varastati kuurist aiatraktor, muruniiduk ja kaablit. Kahju kokku 2290 eurot.

6. oktoobril avastati, et Laki tänaval on varastatud 80 pakki klaasvilla ja 5 alust tselluvilla. Kahju kokku 2170 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
5. oktoobril kella 11 paiku teatati politseile, et Maardus Keemikute teel tungiti kallale 63-aastasele naisele. Politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 50-aastase mehe.

5. oktoobril kella 12.30 ajal teatati politseile, et Viimsis Aiandi tee korteris tungiti kallale 19-aastasele noormehe. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 42-aastane mees.

5. oktoobril kella 12.30 ajal teatati politseile, et Ämari aleviku korteris tungiti terariistaga kallale 47-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane naine.

5. oktoobril kella 21.50 ajal teatati politseile, et Maardus tungiti trepikojas kallale 38-aastasele mehele. Politsei tabas hiljem kahtlustatavana 42-aastase mehe.

6. oktoobril kella 19 ajal teatati politseile, et Loksal Posti tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

Vargus
5. oktoobril avastati, et Anija vallas Soodlas on kuurist varastatud kolm mootorsaagi, murutrimmer ning jalgrattahaagis laste veoks. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Vargus
5. oktoobril varastati Mikitamäe vallas Laossina külas asuvast lukustatud garaažist murutraktor Husqvarna. Vargusega tekitatud kahju on 2390 eurot.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politsei sai teate, et 6. oktoobril lõi 40-aastane mees tüli käigus abikaasat käega näkku ning lükkas ta vastu seina, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

6. oktoobril varahommikul toimus Tartus Laial tänaval asuvas meelelahutusasutuses kaklus. Väidetavalt lõi alkoholi tarvitanud 48-aastane mees 39-aastast meest ühel korral rusikaga näkku. Kohale saabunud meedikud vaatasid mehed üle ning osutasid neile esmaabi. Politsei toimetas lööja kainenema ning kannatanu asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

Politsei sai teate, et 5. oktoobril Puhja vallas Reku teel toimunud noortepeol tungiti 16-aastasele noormehele kallale. Väidetavalt löödi noormeest mitmeid kordi jalaga ja haarati kaelast, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

Vargus
5. oktoobril murti sisse Tartu linnas Turu tänaval asuva autopesula ruumidesse ja varastati kaks sülearvutit ja sularaha 250 euro ulatuses. Täpne kahju ning varastatud esemed on selgitamisel.

Süütamine
5. oktoobril kell 08.12 teatati Häirekeskusele tulekahjust Kolkja alevikus. Päästjate saabudes põlesid puidust elumaja ning sellega kokku ehitatud kõrvalhoone ja saun lahtise leegiga. Hooned hävisid tules. Inimesed vigastada ei saanud. Arvatav tulekahju tekkepõhjus on süütamine. Kuriteo toimepanemises kahtlustatavana on kinni peetud 51-aastane mees.

Valgamaa


Omavoliline sissetung
Politsei sai teate, et ajavahemikul 4.-5. oktoober murti Taheva vallas Hargla külas sisse sõiduautosse Volkswagen Passat ning varastati peenrahakott ja sõiduki kütusepaagist 35 liitrit bensiini. Samal ööl murti sisse ka teise õuel parkinud sõiduautosse VAZ 2101, kust varastati 5 liitrit bensiini.

4. oktoobril sai politsei teate, et Helme vallas Helme alevikus murti sisse ehitusjärgus olevasse hoonesse. Esialgsel hinnangul hoonest midagi varastatud ei ole, kuid lahti oli püütud monteerida põrandakütte regulaatorregister. Sissemurdmisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Mootorsõidukite vargused
Ööl vastu 4. oktoobrit ärandati Valgas J. Kuperjanovi tänava maja eest väikebuss Volkswagen Transporter Kombi registreerimisnumbriga 565 BBG. Sõiduki võtmed ja dokumendid on avaldaja käes. Vargusega tekitatud kahju on 9000 eurot.

Ööl vastu 4. oktoobrit ärandati Valgas Pikal tänaval maja eest väikebuss Volkswagen Caravelle registreerimisnumbriga 500 BJC. Sõiduki võtmed ja dokumendid on avaldaja käes. Vargusega tekitatud kahju on 12 700 eurot.

Viljandimaa

Vargus
4. oktoobril murti sisse Tarvastu vallas Soe külas asuvasse tanklasse ja varastati suuremas koguses sigarette. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
Ajavahemikul 3.-4. oktoober tungiti Tamsalus Kesk tänaval asuvasse kuuri ja varastati neli muruniidukit, lehepuhuri, võsalõikuri ning muid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
4. oktoobril lõi tundmatu meesterahvas Narvas Tallinna maanteel 29-aastast naisterahvast.

Röövimine
5. oktoobril kella 12 ajal tungiti kallale Kohtla-Järvel Õpetajate tänaval 62-aastasele naisele ja varastati temalt käekott, milles olid erinevad esemed. Kahju on 300 eurot.

Vargused
Ajavahemikul 3.-4. oktoobril varastati Narvas Kangelaste tänaval kortermaja keldrist erinevaid tööriistu. Kahju on 1300 eurot.

Ajavahemikul 4.-5. oktoobril varastati Narvas Grafovi tänavale pargitud sõiduautost navigaator. Kahju on 250 eurot.

Ajavahemikul 4.-5. oktoobril lõhuti Narvas Daumani tänaval asuva maja keldriruumi lukuaas ja varastati perforaator. Kahju on 400 eurot.

Ajavahemikul 3.-5. oktoobril tungiti läbi lõhutud akna Mäetaguse vallas Mäetaguse külas asuvasse majja ja varastati naistejalgratas, aiakäru ning elektrijuhtmeid. Kahju on 200 eurot.

6. oktoobril tungiti läbi lõhutud akna Kohtla Järvel Katse tänaval asuvasse korterisse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 100 eurot.

Sissetungimine
Ajavahemikul 5.-6. oktoobril tungiti Narva linnas Uusküla tänaval pargitud sõiduautosse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
6. oktoobril kella 23.15 paiku löödi Järva–Jaanis Soo tänaval ametikohustusi täitvat 29-aastast politseiametnikku.

Kehaline väärkohtlemine
4. oktoobril kella 23 paiku löödi Türil Jaama tänaval 54-aastast meest.

Vargus
4. oktoobril kella 2 ja 4 vahel varastati Türil Telliskivi tänaval sõidukist kütust. Kahju on 226 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
5. oktoobril kella 22 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel korteris 27-aastast naist.

Vargus
4. oktoobril avastati, et Noarootsi vallas Aulepa külas on sõidukist varastatud kütust ning kabiinist tööriistu. Kahju on 350 eurot.

Pärnumaa

Vargused
6. oktoobril avastati, et Are vallas Niidu külas on hoovist varastatud sõiduk. Kahju on selgitamisel. Sõiduk leiti hiljem läheduses asuvast jõest.

5. oktoobril kella 3 paiku tungiti Are vallas Suigu külas kauplusesse ja varastati alkoholi ning tubakatooteid. Kahju on 130 eurot.

5. oktoobril avastati, et Pärnus Laial tänaval on maja eest varastatud roller, mille sadulalaekas oli tahvelarvuti. Kahju on 1100 eurot.

5. oktoobril kella 21.30 paiku varastati Pärnus Tallinna maanteel teenindusjaamas käekell. Kahju on 450 eurot.

4. oktoobril avastati, et Audru alevis Lihula maanteel on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 407 eurot.

30. septembril avastati, et Audru alevis Põldeotsa teel on tungitud sõidukisse ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 330 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
4. oktoobril kella 22.30 paiku löödi Raplas Välja tänaval 18-aastast noormeest.

Vargus
28. septembril avastati, et Märjamaa alevis Pärnu maanteel hoovist lukustamata jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
6. oktoobril kella 3 ja 10.30 vahel võeti Märjamaa vallas Kaguvere külas omavoliliselt sõiduauto. Auto tabatud Läti Vabariigis.

Saaremaa

Vargus
27. septembril avastati, et Kärla alevikus Ülejõe tänaval on tungitud ettevõtte hoonesse ja varastatud survepesur. Kahju on 1145 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet





Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.