Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-04 12:59:25)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 121 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 71 varavastast kuritegu, neist 58 vargust (4 eluruumidest, 4 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, 1 narkootikumide omamise või tarbimise juhtum. Registreeriti 283 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 12 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 4 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
3. oktoobril kella 16 ajal teatati politseile, et Sikupilli tänava maja hoovi tungiti tüli käigus kallale 33-aastasele naisele.

3. oktoobril kella 22.50 ajal teatati politseile, et Tondiraba tänava korteris tungiti kallale 53-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 64-aastane mees.

Harjumaa


Vargused
Ööl vastu 3. oktoobrit varastati Saku vallas Kanamal seisnud ekskavaatorist kütust, õli ja õliprits. Kahju kokku 340 eurot.

3. oktoobril avastati, et Sauel asuva ettevõtte parklas seisnud kaubikust on varastatud neli autoratast ja tööriistu. Kahju kokku vähemalt 500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Vargus
4. oktoobril murti sisse Valgjärve vallas Valgjärve külas asuvasse kauplusese ja varastati kassasahtel koos vahetusrahaga ja tubakatooteid. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 2. oktoobrit varastati Tartus Uuel tänaval asuva kortermaja eest lukustatud jalgratas Panther Sophy. Jalgratta eritunnuseks on lenksu peal olev kollane pasun. Kahju on 200 eurot.

2. oktoobril varastati Tartus Võru tänaval asuva kaupluse juures avaldajalt 120 euro ulatuses sularaha.

Viljandimaa

Vargus
3. oktoobril murti sisse Viiratsi vallas Uusna külas Saareküla teel asuvasse tootmishoonesse ja varastati keskküttekatel. Sissemurdmise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus
Ajavahemikul 2.-3. oktoober varastati Võru linnas Petseri tänaval maja juurde pargitud sõiduautolt BMW parempoolne küljepeegel. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
Ajavahemikul 27.-30. september varastati Viru-Nigula vallas Unukse külas metallsild. Esialgne kahju 20 000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 2.-3. september lõhuti Kohtla-Järvel Keskallee tänaval kaupluseaken ja varastati mannekeen koos tuulejopega. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 30. september kuni 3. oktoober murti Kohtla-Järvel Männi tänaval garaaži ja varastati kaks akut, neli talverehvi, keevitusaparaat ning teisi tööriistu. Kahju on 1548 eurot.

Ajavahemikul 2.-3. oktoober varastati Kohtla-Järvel Pärna tänaval ettevõttele kuulunud hoonest tööriistu. Kahju on 6250 eurot.

Ajavahemikul 2.-3. oktoober varastati Narvas Mõisa tänaval sõiduauto Ford Mondeo registrimärgiga 504AXD. Esialgne kahju on 1000 eurot.

3. oktoobril varastati Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses tooli peale jäetud töötaja kott, milles oli mobiiltelefon, sularaha, dokumendid ja korterivõtmed. Esialgne kahju on 178 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
3. oktoobril avastati, et Lihulas Tallinna maanteel varastati ettevõtte territooriumilt sõiduki varuosi ning kütust. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa


Vargused
3. oktoobril avastati, et Sauga vallas Kilksama külas Konnakotka teel on tungitud ettevõtte hoonesse ja varastatud sõiduauto, aku ning kütus. Kahju on selgitamisel.

3. oktoobril avastati, et Pärnus Metsa tänaval on trepikojast varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 299 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.