Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-03 13:33:21)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 154 avaldust ja teadet kuritegudest, seal hulgas 101 varavastast kuritegu, neist 60 vargust (6 eluruumidest, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 2 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 58 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 2 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 7 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine
2. oktoobril kella 20.20 paiku teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 55-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 34-aastane naine.

Vargus
1. oktoobri õhtul varastati Vahtramäe tee lukustama uksega korterist tahvelarvuti, telefon, tuulejope ning rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku 1459 eurot.

Ööl vastu 2. oktoobrit varastati Kotkapoja tänaval seisnud kaubikust erinevaid ventilatsiooniseadmeid ning ehitusmaterjale. Kahju kokku 1517 eurot.

2. oktoobril avastati, et Soo tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud kaks jalgratast. Kahju kokku 2150 eurot.

2. oktoobril avastati, et Telliskivi tänaval asuvast poest on varastatud mantleid, kudumeid ja T-särke. Kahju kokku 1480 eurot.

Harjumaa

Vargus
2. oktoobril avastati, et Nissi vallas Jaanika küla talust on varastatud erinevaid tööriistu, metallesemeid ja õlleankur. Kahju kokku umbes 600 eurot.

Vargusekatse
2. oktoobril kella 2 paiku teatati politseile, et Vasalemma karjääris peeti kinni võimalik kütusevaras. Politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 58-aastase mehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargus
Ööl vastu 2. oktoobrit varastati Tartus Vasara tänaval maja ette pargitud BMW X5 registreerimisnumbriga 536 BFT. Sõiduki dokumendid ja võtmed olid omaniku käes. Kahju on umbes 10 000 eurot.

Valgamaa

Omavoliline sissetung
1. oktoobri hilisõhtul murti sisse Valgas Kuperjanovi tänaval asuvasse kauplusesse ja varastati raadiotelefon. Lõhkumise ja telefonivargusega tekitatud kahju on 130 eurot. Kaupluses puudusid turvakaamerad.

Viljandimaa

Omavoliline sissetung
Politseile teatati, et möödunud nädalavahetusel on Viiratsi vallas Vana-Võidu külas sisse murtud õppehoonesse ja esialgsetel andmetel varastatud alkoholi. Täpne kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 28. septembri õhtul kriimustas üks naine Võrus Lille tänaval meest küüntega näost.

Politseile laekus teade, et 28. septembri päeval lõi üks mees Võru vallas Puiga külas teisele mehele rusikaga näkku ja jalaga vastu säärt.

Vargus
Politseile teatati, et septembri keskel varastati Haanja vallas Munamäe torni jalamil asuva kohviku esiselt platsilt suur päikesevari. Kahju on 239 eurot.

Kelmus
Politseile teatati, et käesoleva aasta juunist kuni augustini on eraettevõtja juures panditud kolm väidetavasti valgest kullast käeketti, mida kokkulepitud ajaks välja ei ostetud. Hilisemal kontrollimisel ilmnes, et käeketid kullast siiski valmistatud ei olnud. Kahju on 2208 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
28. septembri öösel varastati Narvas Partisani tänaval puu najale jäetud järelevalveta jalgratas. Kahju on 235 eurot.

Ajavahemikul 30. september kuni 1. oktoober varastati Narvas Kangelaste tänaval sõiduautol BMW peegel. Kahju on 500 eurot.

1. oktoobril murti Jõhvis Veski tänaval korterisse ja varastati fotoaparaat, mikrolaineahi, sülearvuti, 600 eurot, sõiduauto Peugeot 206 dokumendid ning autovõtmed. Esialgne kahju on 1260 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. oktoober varastati Narvas Võidu tänaval sõiduautost Ford autoraadio, kõlarid, pakiruumist bensiinikanister koos 20 liitri kütusega ning tööriistu. Kahju on 230 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. oktoober varastati Narvas Puškini tänaval trepikojast jalgratas väärtusega 220 eurot.

2. oktoobri öösel varastati Narvas Oru tänaval kortermajalt fonolukk. Kahju on 230 eurot.

2. oktoobri öösel varastati Toilas Pikal tänaval ettevõtte piiratud territooriumilt lumekoristusmasin. Kahju on 1400 eurot.

2. oktoobril varastati Kohtla-Järvel Aia tänaval majast taskulamp, karastusjoogipudel ja jalgratas. Kahju on 515 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus
2. oktoobril kella 00.30 ja 2 vahel tungiti Pärnus Suur–Jõe tänaval ettevõtte territooriumile ja varastati sõidukitest kütust ning akusid. Kahju on 720 eurot.

Raplamaa

Omastamine
27. septembril kella 13.45 ja 14.15 vahel omastati Raplas Keskkooli tänaval mobiiltelefon. Kahju on 149 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.