Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-02 13:49:21)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 117 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 56 varavastast kuritegu, neist 38 vargust (1 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 4 inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 261 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, tuvastati 1 merereostus, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
1. oktoobril kella 12 paiku teatati politseile, et Ravi tänaval tungiti kallale 33-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane mees.

Vargused
1. oktoobril varastati Mere puiesteel seisnud sõiduautost Fiat erinevat elektroonikat ja muid esemeid. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
1. oktoobril kella 12 paiku teatati politseile, et Jõelähtme vallas Uuskülas tungiti peretüli käigus kallale 32-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 41-aastane mees.

1. oktoobril kella 19 paiku teatati politseile, et Rae vallas Patikal tungiti peretüli käigus kallale 73-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
1. oktoobril varastati Laeva vallas Laeva külas asuvast tanklast sigarette, alkohoolseid jooke ja telefonide stardipakette. Kahju on umbes 2000 eurot.

1. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Laulupeo puiesteel asuva hoone ruumidest püüdis 36-aastane mees varastada arvuteid. Hoones viibinud isikud pidasid mehe kinni ning andsid ta politsei saabudes politseiametnikele üle. Arvutid tagastati omanikele rikkumata kujul.

Ajavahemikus 28.-30. september varastati Luunja vallas Pilka külas saunamajast neli rehvi, elektrisaag ja tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 29. septembrit lõhuti Tähtvere vallas Rõhu külas Aiakaare teel seisnud sõiduauto Jeep Grand Cherokee küljeklaas ja varastati rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on 605 eurot.

Kelmus
1. oktoobril teatati politseile, et 57-aastase mehe tahte vastaselt on tema sõiduauto Audi võltsitud ostu-müügilepinguga edasi müüdud. Nimelt käis 20. septembril sõidukit müüja soovinud mehe juures potentsiaalne ostja ja kuna sõiduk ostjale sobis, siis täitsid mehed ostu-müügilepingu, kuid omanik sinna enne proovisõidutegemist veel alla ei kirjutanud. Proovisõidule läinud ostja aga autoga enam tagasi ei tulnudki ja omaniku pärimise peale lubas paari päeva jooksul auto raha mehele üle kanda. Raha mehe kontole aga ei laekunud ja mees läks ARKI asja uurima ning selgus, et 1. oktoobril müüdi mehe sõiduk võltsitud ostu-müügilepinguga juba kolmandale isikule edasi. Kahju on 850 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Võltsitud maksevahendi kasutamine
1.oktoobril avastati Rakveres Laada tänaval pangakontoris 100-dollariline võltsimistunnustega rahatäht.

Ida-Virumaa

Vargused
30. septembril varastati Kohtla-Järvel Järveküla teel kaupluses mehelt tahvelarvuti ja e-lugeja. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 30. september kuni 1. oktoober murti Narvas 1. juuli tänaval sõiduautosse Volkswagen ja varastati raadiojaam, navigaator ja teisi esemeid. Kahju on 430 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus
1. oktoobril avastati, et Pärnus Pühavaimu tänaval on tungitud ettevõtte ruumidesse ja varastatud toiduaineid, alkoholi ning erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
24. septembril avastati, et Audru vallas on tungitud ettevõtte territooriumile.

Raplamaa

Vargus
1. oktoobril avastati, et Kohila vallas Angerja külas on sõidukist varastatud kütust. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
1. oktoobril kella 20.45 tungiti Kohila alevis Jõe tänaval ettevõtte territooriumile.

Saaremaa


Vargus
28. septembril avastati, et Kihelkonna vallas Kehila külas on varastatud paadimootor. Kahju on 1400 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.