Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-10-01 15:59:14)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 49 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (3 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 3 narkootikumide vahendamise, 10 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 298 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, Eestist saadeti välja 3 isikut, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
30. septembril kella 4.30 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 31-aastane mees.

30. septembril kella 12.20 ajal teatati politseile, et Endla tänava parklas tungis üks taksojuht teisele kallale.

30. septembril kella 18.15 ajal teatati politseile, et Õismäe teel tungiti kallale turvatöötajale, kes jooksis järgi võimalikule poevargale.

30. septembril kella 21.30 ajal teatati politseile, et Sõpruse puiestee korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 50-aastane mees.

1. oktoobril kella 5.15 ajal teatati politseile, et Uus-Tatari tänava korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 59-aastane mees.

Vargused
30. septembri hommikul avastati, et Allika tänava maja hoovist on varastatud roller Vespa väärtusega 2100 eurot. Hiljem leiti roller üles Tatari tänava hoovist.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
30. septembril kella 21.30 paiku teatati politseile, et Jõelähtme vallas asuvas suvilas tungiti kallale 36-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 58-aastane mees.

30. septembril kella 22 ajal teatati politseile, et Harku vallas Laulasmaal tungiti kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 25-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 30. septembrit varastati Rae vallas Peetri alevikus asuva töökoja juurest umbes 500 euro väärtuses vanametalli. Järgmisel ööl pidas politsei kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

30. septembril avastati, et Keila vallas Laulasmaal asuvast ehitusjärgus maja juurest on varastatud soojuspumba välisagregaat Fujitsu. Kahju kokku umbes 5000 eurot.

30. septembril avastati, et Kiili vallas Paeknal varastati ehitatavast majast neli ust. Kahju kokku 1800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
28. septembril sai politsei teate, et Kasepää vallas Omedu külas on paari viimase nädala jooksul sisse murtud tallu, kust varastati paadimootor ja keevitustrafo. Sisse murti ka õuel asuvasse puukuuri, sealt midagi varastatud ei ole. Varastest jäi talu õuele maha võõras aiakäru. Kahju on selgitamisel.

28. septembril murti Kasepää vallas Omedu külas sisse eramu garaaži ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
30. septembril peeti Tartus Kalda teel asuvas kaupluses kinni 1965. aastal sündinud isik, kes varastas haamertrelli ja akutrelli. Kahju on 105 eurot.

Ööl vastu 27. septembrit varastati Haaslava vallas eramu kinnistult punane mootorsaan Polaris. Kahju on 7000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 28. septembril löödi Tartus Narva maantee ja Raatuse tänava ristmikul kahe võõra meesisiku poolt 21-aastast noormeest näo ja keha piirkonda. Kiirabi toimetas kannatanu TÜ Kliinikumi kontrolli, kust ta peale esmaabi kodusele ravile lubati.

Valgamaa

Vargused
29. septembril murti Taheva vallas Tsirgumäe külas sisse talu aita ja varastati mootorsaag Stihl, akutrell Makita, ketaslõikur Aeg, 15-liitrit bensiini ja Thule katuseraami üks toru. Kahju on 381 eurot.

28. septembril sai politsei teate, et Tõrvas Riiska linnaosa metsavahelise jalakäijate tee keskel seisab avariiline sõiduauto Audi 100. Kontrollimisel selgus, et sõiduk oli ööl vastu 28. septembrit Tõrva linnas asuva pubi eest tundmatute isikute poolt ärandatud ning sellega sõideti Riiska linnaosas teelt välja vastu puud, mille tagajärjel sõiduk metsavahelisele teele maha jäeti. Kahju on selgitamisel.

28. septembril ärandati Valgas Pärna puiesteelt maja ette pargitud sõiduauto Audi 100. Kahju on 1500 eurot.

25. septembril ärandati Valgas Uuelt tänavalt parklast punane sõiduauto Audi 100.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
30. septembril varastati Sõmeru vallas Näpi alevikus koolis mobiiltelefon väärtusega 100 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
27. septembril varastati Narvas Partisani tänaval asuvas baaris 39-aastaselt naiselt mantel ja käekott, milles oli mobiiltelefon ning rahakott. Kahju on 710 eurot.

Ajavahemikul 27.-30. september murti Narva-Jõesuus Aia ja Pargi tänava ristmiku lähedal seisnud ekskavaatorisse ja varastati lällar ning antenn. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 24.-30. september tungiti Kohtla-Järvel Järveküla teel autohaagisesse ja varastati tööriistu, erinevat kütust ning plastmassämber. Kahju on 1589 eurot.

Ajavahemikul 29.-30. september varastati Sillamäel Majakovski tänaval lasteaia abiruumidest erinevat inventari. Kahju on 3000 eurot.

Ajavahemikul 29.-30. september varastati Kohtla-Järvel Vahtra tänaval jalgratas. Kahju on 139 eurot.

29. septembril varastati Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses 38-aastaselt naiselt käekott koos mobiiltelefoniga. Kahju on 520 eurot.

Ajavahemikul 29.-30. september murti läbi akna Kohtla-Järvel Kannikese tänaval majja ja varastati 36 ballooni ehitusvahtu, mootorsaag 60 liitrit bensiini, kaablit ning metallilõikaja. Kahju on 678 eurot.

Omavoli
Ajavahemikul 28.-30. september varastati Narvas Kangelaste tänaval sõiduauto Opel Sintra registrimärgiga 802BGV. Kahju on 10 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
25. septembril kella 15.30 paiku varastati Türil Wiedemanni tänaval asutuse garderoobis mobiiltelefon. Kahju on 79 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
26. septembril kella 16 ajal löödi Vändra alevis Vanal tänaval väikebussis 51-aastast meest.

28. septembril kella 21 ajal löödi Pärnus Riia maanteel toitlustusasutuse ees 24-aastast meest.

22. septembril kella 4 ajal löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse ees 41-aastast meest.

Vargused
29. septembril kella 1 ja 2 vahel varastati Pärnus Mere puiesteel mobiiltelefon. Kahju on 280 eurot.

28. septembril kella 20.30 ja 21 vahel varastati Audru vallas Papsaare külas kaubanduskeskuse parklas rahakott sularaha ja isiklike dokumentidega. Kahju on 205 eurot.

Omavoliline sissetung
30. septembril avastati, et Pärnus Riia maanteel on tungitud korterisse. Kahju on 25 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.