Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-09-26 14:26:01)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 49 varavastast kuritegu, neist 45 vargust (2 eluruumidest, 11 sõidukitest). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 17 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 5 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 271 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, tuvastati 2 piirirežiimi rikkumist, esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
25. septembril kella 14.45 ajal teatati politseile, et Läänemere teel tungiti tüli käigus kallale 41-aastasele mehele.

25. septembril kella 20.45 ajal teatati politseile, et Pelguranna tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele mehele.

25. septembril kella 23.10 paiku teatati politseile, et Vabaduse väljakul tungiti terariistaga kallale 23-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 18-aastane noormees.

Vargused
Ööl vastu 25. septembrit varastati Loode tänaval seisnud autost mitmeid tööriistu, tarvikuid ja alkoholi. Kahju kokku 1758 eurot.

25. septembril varastati Vana-Kalamaja tänaval seisnud auto küljest kaks jalgratast. Kahju kokku 3730 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 25. septembrit varastati Rae vallas Peetri alevikus seisnud autost ketaslõikur maksumusega 623 eurot.

Ööl vastu 25. septembrit varastati Rae vallas Peetri alevikus seisnud autost kott dokumentide, sularaha ja muude esemetega. Kahju kokku 320 eurot.

Ööl vastu 25. septembrit varastati Rae vallas Peetri alevikus seisnud autost sülearvuti ja mängukonsool. Kahju kokku 1200 eurot.

26. septembri öösel varastati Maardus Keemikute tänaval asuvast poest sigarette ja muid asju. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung
25. septembril murti Pala vallas Kardina külas sisse avaldaja elamisse. Esialgse info kohaselt midagi varastatud ei ole.

Vargus
25. septembril varastati Jõgeva vallas Laiusevälja külas talu hoovilt sõiduautost Citroen rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on 165 eurot.

Tartumaa

Vargus
24. septembril varastati Ülenurme vallas Õssu külas Pähna tänaval ehitusobjekti katuselt 20 rulli katusekatet ja 5 gaasiballooni. Kahju on 1615 eurot..

Valgamaa

Vargus
25. septembril varastati Valga linnas Põllu tänaval lukustamata eramu esikust rahakott sularaha ja dokumentidega, elutoast diivanilt varastati fotoaparaat Pentax. Kinnistu hoovil asuvast lukustamata saunast varastati vanaaegne nahkkaantega piibel. Kahju on 165 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
24. septembril lõhuti Narvas Puškini tänaval sõiduautol Volkswagen aken ja varastati automakk. Kahju on 122 eurot.

Ajavahemikul 24.-25. september lõhuti Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval kaubikul Ford aken ja varastati trell, nurklihvija ning padrunvõtmete komplekti. Kahju on selgitamisel.

24. septembril varastati Iisaku metskonna maaüksusel seisnud kahest ekskavaatorist kuus valgustit ja 50 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

25. septembril varastati Narvas Mõisa tänaval lasteaiast magnetofon. Kahju on 81 eurot.

Ajavahemikul 24.-25. september murti Voka alevikus Aia tänaval garaažiboksi ja varastati metallipuurpink, mootorsaag, trell, traatkeevitusaparaat, ketaslõikur ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
25. septembril avastati, et Türi vallas Arkma külas on maja ette pargitud sõidukist varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 4750 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.