Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-09-24 14:48:03)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest, seal hulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 56 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (5 eluruumidest, 5 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide vahendamise, 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 394 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
23. septembril kella 14.50 ajal teatati politseile, et Kari tänava korteris tungiti kallale 39-aastasele mehele. kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane naine.

24. septembril kella 00.30 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 51-aastane mees.

Vargus
Ööl vastu 23. septembrit varastati Tartu maanteel seisnud autost erinevaid riideid ja jalatseid. Kahju kokku 2930 eurot.

Harjumaa

Vargus
23. septembril varastati Harku vallas Muraste küla majast varastati väärisesemeid, tööriistu ja DVD-mängija. Kahju kokku vähemalt 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politsei sai teate, et 21. septembril ründas Torma vallas Tõikvere külas 50-aastane mees oma 44-aastast elukaaslast. Väidetavalt lõi mees naist rusikaga ning haaras ja pigistas teda õlavarrest.

Vargus
Ööl vastu 22. septembrit murti Mustvees Tartu tänaval sisse ettevõtte territooriumile ja kahest veokist varastati kokku 412 liitrit diislikütust. Kahju on umbes 650 eurot.

Põlvamaa

Omavoliline sissetung
Politsei sai teate, et 22. septembril tungis Põlva vallas Peri külas 27-aastane mees avaldaja tahte vastaselt korterisse ja lõhkus korteris oleva merisea puuri. Kahju on umbes 90 eurot.

Vargused
Ööl vastu 23. septembrit varastati Mooste vallas Miiaste külas asuvast garaažist 4 valuvelge koos rehvidega, murutrimmer, mootorsaag ja akudel töötav auto. Kahju on selgitamisel.

19. septembril varastati Põlva vallas Valgesoo külas asuvast majast ja kõrvalhoonetest Husqvarna muruniiduk ja trimmer, kalastustarbeid ja muid esemeid. Kahju on 630 eurot.

Dokumendi vargus
18. septembril varastati Räpina linnas Pargi tänaval avaldaja rahakoti vahelt isikutunnistus.

Asja omavoliline kasutamine
Politsei sai teate, et 22. septembril võttis 18-aastane noormees avaldajale kuuluva sõiduauto VAZ 21063 ning sõitis sellega Põlva linnas Uuel tänaval mõnisada meetrit edasi, kus politseipatrull sõiduki kinni pidas. Noormehed olid omavahel tuttavad ning olid eelnevalt koos autoga ringi sõitnud.

Tartumaa


Kehaline väärkohtlemine
22. septembril sai politsei teate, et Tartus Turu tänaval kaklevad kaks meest. Väidetavalt oli meeste vahel tüli tekkinud juba varem meelelahutusasutuses viibides. Kiirabi andis kohapeal 29-aastasele mehele esmaabi, teine isik meedikute abi ei vajanud.

Vargused
22. septembril varastati Tartus Küütri tänaval asuva restorani sisehoovis magama jäänud avaldaja pükste taskust mobiiltelefon Samsung Note 2. Kahju on 530 eurot.

Ööl vastu 22. septembrit varastati Elva pubis avaldaja rahakott sularaha ja dokumentidega. 22. septembri õhtul võeti avaldajale kuuluva pangakaardiga Paides sularahaautomaadist välja sularaha 115 euro ulatuses. Kahju on 195 eurot.

20. septembril varastati Tartus Salme tänaval asuvast korterist raamat, mille vahel oli 500 euro ulatuses sularaha, laua pealt varastati õllekruus ja mobiiltelefon Samsung. Kahju on 527 eurot.

Ajavahemikul 20.-22. september varastati Tartus Vasara tänaval lukustatud trepikojast käsipuu külge rattalukuga kinnitatud jalgratas Panther. Kahju on 138 eurot.

17. septembril varastati Luunja vallas Poksi külas talu territooriumilt valget värvi merekonteiner. Konteineris sees oli mitmeid erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 23. septembril helistas tuttav isik avaldajale ja palus abi metsas seisma jäänud sõiduki tõmbamisel Valga–Uulu maantee lähistel. Kui 22-aastane mees abivajava sõidukini jõudis, tulid autost väidetavalt välja 4-5 isikut ja lõid avaldajat kurikaga pähe. Lisaks lõhuti ära appi läinud mehe sõiduki mõlemad küljepeeglid. Avaldaja tundis seltskonnast 2 isikut, teised olid talle võõrad.

Viljandimaa

Vargus
Ajavahemikul 20.-23. september varastati Viljandi linnas Musta teel parkinud kahest veokist 280 liitrit diislikütust. Kahju on 364 eurot.

Arvutikelmus
23. septembril sai politsei teate, et avaldaja nimele on tema tahte vastaselt ja tema andmeid kasutades 5. septembril vormistatud võrguteenuseid ja erinevaid seadmeid pakkuvas ettevõttes järelmaksuleping summas 644 eurot. Väidetavalt vormistas lepingu avaldaja nimele temale tuttav isik.

Võrumaa

Vargused
20. septembril teatati politseile, et Võru vallas Umbsaare külas varastati garaažist halli värvi sõiduauto Jeep Wrangler ja erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

20. septembril teatati politseile, et Antsla vallas Kobela alevikus Valga maanteel asuvasse majja ja kuuri on sisse murtud ning varastatud on kaevupump, jalgratas ja muid esemeid. Kahju on umbes 550 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
Eile teatas 55-aastane naine, et 16. septembri õhtul lõi seni kindlaks tegemata mees Tapal Kooli tänaval talle rusikaga näkku, mille tagajärjel sai ta tervisekahjustuse.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 20.-21. september varastati Narvas aiandusühistu Ptšela krundilt 10 prussi ja kaks plastmassnõud. Kahju on 80 eurot.

17. septembril varastati Kohtla-Järvel Keskallee tänaval 83-aastaselt naiselt rahakott, milles oli isikutunnistus, pangakaardid ja 10 eurot. Hiljem võeti varastatud pangakaardiga arveldusarvelt 300 eurot.

23. septembril varastati Narvas Haigla tänaval ametiasutuses naiselt sülearvuti väärtusega 700 eurot.

Piiriinfo
23. septembril peeti Narva 2 piiripunktis kinni 40-aastane naine, kellel oli üleriiete alla peidetud 56 pakki Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti. Juhtumiga tegeleb edasi Ida maksu- ja tollikeskus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
12. septembril avastati, et Türi vallas Põikva külas on sõidukilt varastatud rehv koos veljega. Kahju on 500 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
22.septembril peale südaööd tekitati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse ruumides kehavigastusi 30-aastasele mehele.

Vargused
23. septembril avastati, et Audru vallas Audru alevikus Pärna alleel on ettevõtte territooriumilt varastatud metallist esemeid. Kahju on selgitamisel.

20. septembril kella 17.30 ja 21 vahel varastati Pärnus Anton Hansen Tammsaare puiesteel korterelamu eest lukustatud jalgratas. Kahju on 326 eurot.

20. septembril kella 14.30 ja 16.45 paiku varastati Pärnus Anton Hansen Tammsaare puiesteel korterelamu eest lukustatud jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused
23. septembril kella 2.10 paiku üritati Kehtna vallas Pae külas varastada kütust.

23. septembril avastati, et Rapla vallas Purila külas on tungitud tallu ja varastatud sülearvuti ning mööbliesemeid. Kahju on 500 eurot.

Omavoliline sissetung
20. septembril kella 20.30 paiku tungiti Märjamaa vallas Orgita külas korterisse.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.