Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet avab Otepää looduskeskuses eripärase püsinäituse (2013-09-24 10:59:37)

Neljapäeval, 26. septembril avab Keskkonnaamet Otepää looduskeskuses Otepää kõrgustikku ja loodusparki tutvustava püsinäituse. Näituselt leiab vastused küsimustele Otepää kõrgustiku kujunemise, piirkonna looduse ja kohapärimuste kohta. Ekspositsioon on kujundatud Otepää maastikuna.
Näituse eesmärgiks on äratada Otepää külastajas huvi Otepää kõrgustiku ja selle iseloomulikumas osas paikneva Eesti suurima maastikukaitseala, Otepää looduspargi vastu. Ekspositsioon on kujundatud Otepää maastikuna, millele annab lisavarjundi Otepää kui talispordikeskusest inspireeritud graafika. Näitus on eestikeelne, infomaterjalid on tõlgitud ka inglise ja vene keelde.

Püsinäitus on valminud Euroopa Regionaalarengu Fondi toetusel projekti "Keskkonnaameti looduskeskuste võrgustiku arendamine" ning selle teostas OÜ KAOS Arhitektid. Keskkonnaameti Otepää looduskeskus toetab kaitseala prioriteeti hoida ja väärtustada Otepää kõrgustiku maastikke, elurikkust ja kohalikku kultuuripärandit. Keskuse sihtrühmadeks on Põlva, Valga ja Võru maakonna kooliõpilased, kohalikud elanikud ning külastajad mujalt Eestist ja välismaalt.

Looduskeskuse püsinäituse pidulik avamine toimub Otepää looduskeskuses (Kolga tee 28, Otepää) 26. septembril kell 14.00.



Allikas: Keskkonnaameti 24.09.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.