Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-09-23 16:27:19)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 195 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimistest, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 111 varavastast kuritegu, neist 82 vargust (5 eluruumidest, 18 sõidukitest), 5 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Joobes juhtide süül toimus 2 inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 69 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 594 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 13 välismaalast, Eestist saadeti välja 4 isikut, tuvastati 4 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 3 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 2 isikut), 3 merereostust, 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Avaliku korra raske rikkumine
21. septembril kella 2.30 paiku teatati politseile, et P.Pinna tänaval asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 29-aastasele mehele. Kahtlustatavatena toimetati politseijaoskonda 33- ja 39-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
20. septembril kella 7.50 ajal teatati politseile, et kesklinnas Narva maanteel tungisid tuttavad kallale 39-aastasele mehele.

20. septembril kella 22.15 ajal teatati politseile, et Pae tänaval tungiti kallale 33-aastasele mehele.

20. septembril kella 23.30 paiku teatati politseile, et Tööstuse tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 51-aastane mees.

20. septembril kella 23.50 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele.

21. septembril kella 00.50 ajal teatati politseile, et Kiili tänaval ähvardati relvataolise esemega ning tungiti kallale 30- ja 40-aastasele naisele. Politsei pidas hiljem kinni ja toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda 37-aastase mehe.

21. septembril kella 4.15 paiku teatati politseile, et Raadiku tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 38-aastasele mehele.

21. septembril kella 12.40 ajal teatati politseile, et Tina tänaval tungiti konflikti käigus kallale 61-aastasele taksojuhile.

Politseile teatati, et 21. septembril kella 21 paiku tungiti Vilde tee lõbustuskohas kallale 47-aastasele mehele.

22. septembril kella 00.30 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 19-aastasele neiule. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 38-aastane mees.

22. septembril kella 2 paiku teatati politseile, et Uus-Maleva tänava korteris tungiti kallale 20-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 23-aastane mees.

22. septembril kella 4 ajal teatati politseile, et Vana-Posti tänaval tungiti kallale 23-aastasele neiule. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 45-aastane mees.

22. septembril kella 13.50 ajal teatati politseile, et Aianduse tee majas tungiti terariistaga kallale 59-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 71-aastane naine.

Vargused
21. septembri hommikul avastati, et Estonia puiesteel seisnud reisibussist on varastatud videokaamera GoPro, tahvelarvuti, sülearvuti, kott riietega ja muid esemeid.

21. septembri öösel varastati Laulupeo tänava maja keldrist kolm jalgratast, puurvasar, koduveini ja hoidiseid. Kahju kokku 1014 eurot.

21. septembri õhtul varastati Sütiste tee korterist sülearvuti, väärisesemeid ja dokumente. Kahju kokku 1280 eurot.

22. septembril avastati, et Aia tänava parklas seisnud autost on varastatud tööriistu, tahvelarvuti, naviseade, alkoholi ja maiustusi. Kahju kokku 1910 eurot.

2. septembril teatati politseile, et Tööstuse tänava maja keldriboksist on varastatud neli talverehvi, rulluisud, tööriistu, riideid ja muid esemeid. Kahju kokku 1100 eurot.

22. septembril teatati politseile, et Keevise tänava toitlustusasutusest on varastatud kassakomplekt. Kahju kokku 1500 eurot.

Harjumaa


Kehalised väärkohtlemised
20. septembril kella 23.20 ajal teatati politseile, et Paldiskis Rae tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 23-aastane mees.

21. septembril kella 22.45 ajal teatati politseile, et Vasalemma vallas Ämaris tungiti korteris kallale 47-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

22. septembril kella 16 paiku teatati politseile, et Loksal Posti tänava korteris tungiti kallale 47-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

Vargused
20. septembril avastati, et Saue vallas Vatsla külas asuvast suvilast on varastatud tööriistu, sularaha ja alkoholi. Kahju kokku 138 eurot.

21. septembril avastati, et Maardus Peedi teel asuvast suvilast on varastatud sülearvuti, tööriistu ja muid esemeid. Kahjusumma on täpsustamisel.

Ööl vastu 22. septembrit varastati Paldiskis seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku vähemalt 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Vargused
22. septembril murti Valgjärve vallas Saverna külas sisse kauplusesse ja varastati erinevaid sigarette. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 9.-19. september varastati Orava vallas Rõssa külas kinnistult umbes 140 tihumeetrit puitu. Esialgne kahju on 4000 eurot.

Tartumaa

Vargused
22. septembril murti Tartu linnas Anne tänaval lahti sõiduauto VAZ 2101 pagasiluuk ja varastati auto aku. Kahju on 77 eurot.

20. septembril varastati Tartus Ringtee tänaval asuva liuvälja lähistelt avaldaja metallist kaarditasku isiklike dokumentide ja sularahaga. Kahju on 377 eurot.

Omavoliline sissetung
21. septembril teatati politseile, et möödunud öö jooksul käidi Kambja alevikus Pulli külas sees talus, kus kõik segi paisati.

Valgamaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
20. septembril sai politsei teate, et möödunud õhtul lõi 63-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus noaga 56-aastast meest pea ja kaela piirkonda. Politseipatrull toimetas kannatanu Valga haiglase kontrolli, teine mees toimetati politseijaoskonda ning paigutati kainenemisele.

Vargus
20. septembril murti Puka vallas Kuigatsi külas sisse talu territooriumil seisnud sõiduautosse ning sauna ja varastati sularaha, teler, DVD-mängija. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
Politsei sai teate, et 21. septembril andis Tõlliste vallas Rampe külas asuva talu signalisatsioon häiret. Kontrollimisel selgus, et elumaja kahe ukse lukud on lõhutud, samuti on murdmisjälgi uksepiitadel. Esialgse info kohaselt majast midagi varastatud ei ole.

Viljandimaa

Omavoliline sissetung
Politsei sai teate, et 21. septembril murti Viiratsi vallas Vana-Võidu külas sisse kaupluse laoruumi ja varastati kolm pooleliitrist pudelit alkohoolset jooki. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
Politsei sai teate, et 21. septembril tekkis Viljandi linnas Leola tänaval asuva keskuse ees isikute vahel tüli. Esialgse info kohaselt istus avaldaja koos kahe tuttava naisterahvaga kaupluse trepil, kui neist möödus 38-aastane mees, kes hakkas trepil istunud isikutega tüli norima ning lõi mitmeid kordi rusikaga 24-aastast meest. Politsei pidas tunnistajate kirjeldustele vastava isiku kinni.

Võrumaa


Vargused
Ajavahemikul 19.-20. september murti sisse Võru linnas Kooli tänaval asuvasse kaubanduskeskusesse ja varastati erinevaid telereid. Kahju on umbes 10 000 eurot.

19. septembril sai politsei teate, et Võru linnas Jaama tänaval asuva raudteejaama hoiuplatsilt varastati kaks tonni vanametalli. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus

Ajavahemikul 19.-20. september varastati Kadrina vallas Läsna külas Tallinna-Narva maanteel tee-ehituse objektil seisvast ekskavaatorist 180 liitrit diislikütust, 5liitrine kanister koos mootoriõliga, 5liitrine kanister koos hüdraulikaõliga ja võtmetekomplekt. Kahju on selgitamisel.



Ida-Virumaa


Röövimine

21. septembri õhtul tungisid tundmatud mehed Narvas Tallinna maanteel asuvasse korterisse ja peksid kahte korterielanikku. Seejärel rööviti korterist kolm sülearvutit ja neli mobiiltelefoni. Kahju on 2205 eurot. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 25aastane mees. Täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

Vargused

Ajavahemikul 16.-21. september murti Kohtla-Järvel Ringi tänaval eramu kõrvalhoonesse ja varastati maasturi neli velge koos talverehvidega. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 19.-20. september lõhuti Narvas Puškini tänaval sõiduauto Suzuki aknaklaas ja varastati automakk ning teisi esemeid. Esialgne kahju on 740 eurot.

Ajavahemikul 19.-20. september varastati Iisaku vallas Metsa küla lähedal tee ääres seisnud traktorist akud, 50 liitrit diislikütust ja automakk. Kahju on 500 eurot.

20. septembril varastati Narvas Energia tänaval sõiduauto Honda. Kahju on 1300 eurot.

20. septembril varastati Kohtla-Järvel Õpetajate tänaval korterist mobiiltelefon. Kahju on 120 eurot.

20. septembril varastati Kohtla-Järvel Endla tänaval asuvas asutuses kabinetti jäetud mobiiltelefonist kõnekaart, mida kasutati hiljem ja tekitati omanikule kahju 82 eurot.

21. septembril varastati Jõhvis Jaama tänaval asutuses laua peale jäetud mobiiltelefon. Kahju on 579 eurot.

22. septembri öösel murti Narvas Rahu tänaval sõiduautosse Audi ja varastati 170 eurot maksnud bassikõlar.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Röövimine
20. septembril kella 14 paiku tungiti Türi vallas kabal külas kauplusesse ja relvataolise esemega ähvardades nõuti müüjalt sularaha ning varastati alkoholi.

Kehaline väärkohtlemine
21. septembril kella 18.30 paiku löödi Ambla vallas Märjandi külas 54-aastast meest ja 63-aastast naist.

Vargus
15. septembril avastati, et Koeru vallas Jõeküla külas on tungitud suvemajja ja varastatud mööblit. Kahju on 500 eurot.

Läänemaa

Vargus
21. septembril avastati, et Hanila vallas Pivarootsi külas on suvemajja tungitud ning varastatud tööriistu. Kahju on 135 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
21. septembril kella 15 paiku löödi Pärnus Pikal tänaval 19-aastast neiut.

Kehaline väärkohtlemine
22. septembril kella 5 paiku löödi Pärnus Rüütlil tänaval meelelahutusasutuse ees 44-aastast meest.

Vargus
21. septembril avastati, et Tõstamaa vallas Ala külas on maja ees seisvast autost on varastatud erinevaid esemeid ning sularaha. Kahju on 1061 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
22. septembril kella 19 paiku tungiti Kehtna vallas Eidapere alevikus Tiigi tänaval kallale 19-aastasele noormehele.

Vargused
21. septembril kella 5 ja 7.30 vahel tungiti Kaiu vallas Karitsa külas majja ja varastati tehnikat. Kahju on selgitamisel.

20. septembril kella 4 ja 7.30 vahel tungiti Kaiu vallas Vahastu külas ettevõtte ruumides ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju 1620 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
21. septembril kella 5.30 paiku sõideti Märjamaa vallas Rangu külas omavoliliselt autoga. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 19-aastase noormehe.

Saaremaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
20. septembril kella 14.05 paiku rünnati Kuressaares Tallinna tänaval kaupluses 52-aastasele turvatöötajale.

20. septembril kella 22.30 paiku tungiti Kuressaares Transvaali tänaval asutuses kallale 44-aastasele politseinikule. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 19-aastase noormehe.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.